Survivor 2024[Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Helal olsun unluler takimina adamlar 4/1 den gelip gule oynaya aldilar dokunulmazligi.43yasindaki Ersindende utanmiyor gonulluler.Kaynedincede bebeler gibi agliyorlar.Ama Mert i lafi oturttu ardahana.Gunahim kadar sevmiyorum bu gonulluler takimini.Alayi karaktersiz ve aglak.

  • Burada Ünlüler takımını destekleyen sanırım sadece ben varım.Nedeni çok basit gönüllüler takımının hemen hemen tamamı karakter yoksunu ve şımarık.Buda unluleri desteklememe yeterli bir sebep.

    Karakter diyince Mert, Yunus Emre, Aşkım, Sercan ve Sürekli el kol hareketi yapan Aycan ı yüksek karakterlerinden dolayı tebrik etmeyi unıtmuşsun ama olmaz böyle.

  • Bu arada Ersinin canindan cok sevdigi ve her kazandigi yarisma sonrasi andigi köpeği Mess olmus acun bugun instagramda canli yayinda soyledi.Ama bunu ersine nasil soyleyecegimi halen bilemiyorum dedi sanirim salo gunu bunu soyleyecem dedi.

  • Karakter diyince Mert, Yunus Emre, Aşkım, Sercan ve Sürekli el kol hareketi yapan Aycan ı yüksek karakterlerinden dolayı tebrik etmeyi unıtmuşsun ama olmaz böyle.

    Nisanin yaptigi karaktersizliklerin yaninda Aycanin yaptigi pamuk sekeri kalir.

  • Bu arada Ersinin canindan cok sevdigi ve her kazandigi yarisma sonrasi andigi köpeği Mess olmus acun bugun instagramda canli yayinda soyledi.Ama bunu ersine nasil soyleyecegimi halen bilemiyorum dedi sanirim salo gunu bunu soyleyecem dedi.

    Köpeği öleli biraz oldu. Üzerinden zaman geçiyor. Ama baya köpeğine bağlı. Söylemesi zor olacak ailesi istemiş. Ersin'in psikolojisini baya etkileyebilir.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Gönüllüler takımı takım değil ama kimse gelip Merti,Ersini Sercanı sütten çıkmış ak kaşık gibi sunmasın, adamların ağzından çıkan küfürün haddi hesabı yok bikere, bayanı bile küfürbaz o kadar:)


    Berkandanda beklemediğim bir laf geldi Mert e, kapak oldu ama bozuntuya vermiyor pis pis gülmeye devam:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Yunus Emre psikolojik sorunlar yaşıyor. Omurgasız, karakteri olmayan biri. Argo kullanmak için değil yani bir himaye altında yaşıyor. Mert ve Sercan'a güvenip boş boş konuşuyor. Çokta takmamak lazım.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Kızlar olmayınca ve cemalcan barışı saymazsak,geriye zaten Ardahan-Yasin-Berkan kalıyor... Ünlüler yarın kaybederse Elif-Aşkım-Yunusemre olur...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Yarışmada karakter adına 2 isim var biri Cemalcan diğeri Elif...

    Abi geçen gün voleybol maçından sonra Evrim ve Nisa ödülleri istemiyorum diyince, Cemalcan Nisa'ya işte doğal tepki buydu, Evrim'inki PR dedi. Cemalcan'ın o söylediğini Mert falan söylese olacakları düşünemiyorum.


    06.20'den sonra izlenebilir:


    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Cemalcan Barışın tam tersi.Survivoru sallamıyor birincilik için.Anlık tepkisi yanlış olabilir.Ama oradaki tepkisi bile Nisayı övmek amaçlı kendisi için bir fayda sağlamıyor.Mert ise her fırsatta kendisi ya da takımı için karşı tarafın mantalitesini bozmak için yapmayacağı şey yok...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...