DUYURU: Son zamanlarda foruma yazılan karalama-saldırı iletileriyle ilgili bildiri

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • İsmi lazım olmayan bu zavallı grubun kimler olduğu nerede ne yaptıkları tarafımızca bilinmektedir.Yıllık 10.000.000 ziyaretçiye ulaşmanın gururunu yaşadığımız gibi bu rakamın da doğru bilgi,doğru insanlar ve doğru karakter ile kazanıldığını belirtmek isteriz.Bizler karaktersiz milyonlar yerine karakterli binler ile olmayı amaç edinmiş bir forumuz.Üyelerimizi bizden çekmek için yetki teklif edenlerden tutun da ustalarımıza para teklif edecek kadar küçülen şahısların bizden alacakları "Yel kayadan ancak toz alır" sözünün uygulamaya geçmiş halinden başka birşey değildir.HavaForum ailesi rüştünü ispatlamış ve bütün forumlar içerisinde de üyelerine en değer veren kimliği ile her zaman olduğu gibi dimdik ayakta olacak ve ilkeleriyle büyümeye devam edecektir.Bu vesile ile HavaForum ailesinin karakteri sağlam değerli üyelerine teşekkür ederiz.Biz biriz hep birlikte HavaForum ailesiyiz...

  • Kardeşim semih hoca kimse ye açıklama yapmak zorunda değil adam bu işi para içinde yapmıyor sonuçta modellerden çıkarak ve kendi eşsiz bilgisini de katarak tahmin yapıyor tutar veya tutmaz Allahın bileceği bir durum tahmin tutmadığı zamanda bunu kimsenin sorgulamaya hakkı yok semih hocayı eleştirenler sıkıysa mgm yine eleştirsinler hakaret etsinler sıkar ama saldıranlar hadlerini bilsinler adamda işini yapsın vesselam @4şubat kardeşimin dediği gibi üyeler semih hocanın fotosunu yüklesin ben öyle yaptım hepimiz semihiz :) vesselam

  • Havaforum özellikle 2015 yılında çok ciddi bir seviyede yükselmiş ve özellikle kışın rekor üstüne rekor kıran bir forumdur. Her ne kadar bazı üyelerle gerginlik yapıp tartışsak da biz bir aileyiz. Semih hocasıyla samet hocasıyla. Kıymetli bir sürü yazarımız ve en az yazar kadar bilgili üyelerimiz var. Biz güçlüyüz. Çok güçlüyüz.

  • Hava Forumda buldugum sıcak ortamı sohbetlerini hiç biryerde bulamadım bulamamda,Trollcülere inat biz var oldukça Hava Forum her zaman zirvede kalacaktır..


    Özellikle son bi kaç gündür @Efsane-Semih hocamıza yapılan terbiyesizligi Şiddetle kınıyorum hocamızın yaptıgı geçmiş senelerdeki Tahminlerini Şahsen ben bilmiyordum ama forumda gezindigim 3-4 aylık periyotta yaptıgı tahminlere baktıgımda gerçekten bu Adam gibi Adama yapılan haksızlıgı şiddetle kınıyorum.. Kendisi yaptıgı Tahminlerle bizim gönlümüzde adeta taht kurmuştur Koskoca meteorolj mühendislerin yapamadıgı tahmini bu hocamız yapmıştır kendisine gerek bu forumda gerekse reel hayatında Başarıların Devamını Diliyorum... Sen bu forumun vazgeçilmez Adın gibi Efsanesisin Biz Senin Arkandayız hocam Takmayın size yapılan Eleştirileri sizi begenmeyen gitsin başka forumda ne halt yiyorsa yesin... Daima dik durun hocam biz Yanınızdayız...

    Einmal editiert, zuletzt von dikiz ()

  • Hava Forumun Sonuna Kadar Yanındayız 15 Temmıuzda Darbeyi Durduran Halk Hava Foruma Yapılan Saldırılarıda Durduracaktır Hava Forum Bir Bütündür Parçalanamaz Gün Geçtikçe Büyüyor Büyümeye Devam Edecektir.

  • elinize kolunuza sağlık konusma güzel tebrikler abi çok huzur bozan var bir süreliğine banliycan aklı başına gelecek bak bir daha yapıyorlarmı

  • bence oncelikle yeni üye olan kişilerin bu kadar kolay her başlıkta paylaşım yapmasını engellemelisiniz. (Evet bende yeni üyeyim:) ) yani bazı ozel başlıklara sadece kendini forumda ispatlamış kişilerin yazmasina musade etmelisiniz. Bazi basliklarda ise veri kullanarak yazmalarina musade etmelisiniz, veri kullanmadan atip tutanlarada geregini yapmalısınız. Tabiki bu tavsiyeleri tecrubeli forum yoneticilerinden daha iyi bildigimi dusundugum için yapmiyorum, disardan gelen taze bi bakis açısı olarak degerlendirin cunku bazen ayni gozler farkli seyleri goremeyebilir. Yeni uye olmama ragmen forumu (yildizi cok olan kadroyu) begenerek okuyorum. Sadece Semih bey değil diğer tahmincilerinizde gercekten degerli kişiler ve kisa zamanda onlardan cok sey ogrendim. Moderasyonunuzda aktif ve düzeyli. Despot yaklasimlardan kaciniyorsunuz. Ama biraz sıkı duzenin zarari olmaz. Başarılarınız devamını dilerim.

  • Bir atasözü der ki: Bal olunca tek sinek Bağdat'tan gelir. Semih hoca da bu forumda başarılı işler çıkartmaya devam ettikçe o sinekler burdan da eksik olmayacak, ama geldikleri gibi de gidecekler. :thumbup:

  • kötü niyetli kişilerin uzaklaştırılması çok yerinde bi karar olmuş @EfsaneSemih hocamızın kalitesi ve başarıları ortadadır bu karalama kampanyası bence hocamızı yıpratmamış (tabi üzmüştür) bilhakis dahada güçlendirmiştir hocamızın hastalığından iyileşmesi ve başarılarının devamı için dua etmekteyiz. her tahmin tutucak diye bir kaide yok. nitekim ülkedeki tüm meteoroloji,yazarları,tahmincileri,sunucuları vs vs kış bitti derken semih hocamın şu tarihte yağacak dediği ve bildiği tahminlerinide gördük(hatta mart ayı filandı yanlış hatırlamıyosam) öyle 3 5 tane zibidinin lafıyla kirlenicek isim değil EFSANE SEMİH.
    Altın ... düşse altındır. herkes rahat olsun. herkese iyi forumlar.

  • Burası bir forum sitesi. Yani herkesin herkes ile yorum ve bilgilerini saygı çerçevesinde paylaşacağı bir yer. Normal üye veya yazar olsun herkese saygı ve ahlak içerisinde her türlü yorumda bulunulabilir. Ama saygısızlık kabul edilemez.


    Sanıyorum ki kıskançlıktan, ilgili kişi elinde hiçbir kaynak bulunmadan saygısızca bir yorumda bulunmuş. Bunun arkasında art niyetten başka sebep aranmaz.



    Bütün üyelerin birbirine saygıyla bağlandığı bu bilim ortamına bu parazitlerin girmesine izin yoktur.

  • Biz dün ne dedik? bu adamlar vazgeçmeyecekler sürekli gelip rahatsızlık verecekler ama biz her defasında yakalayacağız demedik mi?


    IP adresi


    koruyucu34055 IP adresi

    • 176.240....... (176.240.......)

    Bu 176.240......... IP adresini kullanan diğer kullanıcılar

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

    Einmal editiert, zuletzt von Narsil ()