Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Hayırlı günler dilerim cümleten. Rabbim maddi ve manevi her türlü sıkıntıdan uzak eylesin bizlerı. İşlerimizde kolaylık, İyilik güzellik, sağlık ve aile içinde huzur- mutluluk nasip etsin bizlere ve tüm yakınlarımıza.

  • ne trolu be kardesim iyimisin sen ne amacim olucak kendi kendine polemik yaratma hocamizdan aciklama bekliyoruz isim gucum yok trolluk mu yapicam burda ne sorusu sordun bana ben burda kimse tartisma yasamasin diyorum coluk cocuk muhabbeti yapmadik kusurumuz varsa kusura da bakma tamam kapat konuyu

  • ne trolu be kardesim iyimisin sen ne amacim olucak kendi kendine polemik yaratma hocamizdan aciklama bekliyoruz isim gucum yok trolluk mu yapicam burda ne sorusu sordun bana ben burda kimse tartisma yasamasin diyorum coluk cocuk muhabbeti yapmadik kusurumuz varsa kusura da bakma tamam kapat konuyu

    Önce üslubu düzeltelim dün yine bu konuda sizin mesajı alıntılayarak bir soru sordum üstüne başka cevaplar verdiniz.Kimse polemik yaratmaya çalışmıyor.Dün sebebini açıklamama rağmen "semih hoca nerde" "ayrıldı mı acaba" ve buna benzer alt yapılar yapan pek çok soru soruyorsunuz.Israrla ve sadece sizden çıkıyor bu tekrar soruyorum artık bu sene zirveye ulaşan trol akınından sonra kimin trolüsünüz kim yolladı sizi buraya.

  • Tamam kardes sen haklisin bos konusmaya gerek yok

    Ben çok basit bir soru sordum sizden cevap bekliyorum konuşma tarzınız birini hatırlatıyor ama yine de soruyorum size göre bu konuşma boş ise sizin iki gündür yaptığınız ne peki?

  • .... Ama işi iyi bilenlerin bu işi okumuşların bazen yaklaşımları gereksiz sert. Engellemek konusuna katılıyorum.

    karalama tahtasında yazdığınız yoruma, orası sohbete uygun bir yer olmadığından müsade ederseniz buradan cevap vermek isterim...


    @Resco hocam,
    Yöneticilerin bizlere güzel bir forum ortamı sağlamak için gösterdiği çabaya saygı duymamız,kötü niyetli insanların musallat olduğu zamanlarda ise yönetime destek olmamız gerekiyor. Biz üyelerin iyi yönde göstereceği bir tutum, Burada, bizler için emek veren insanlara karşı en azından vicdani sorumluluğumuzdur.
    İçinde, sizin gibi ard niyet taşımayan üyelerin yanlış konular altında masumane yazdığı yorumlara yeterince tolerans tanınıyor. Söz konusu asıl mesele; içi çürümüş birtakım insanların sırf huzur bozmak için hareket ediyor olmalarıdır. Bunlara karşı uygulanan tutumu her üyeye uygulanıyor diye düşünmeyin. Ayrıca sizin gereksiz sert olduğunu düşündüğünüz yaklaşımlar bence gereken derece sert değil.


    Birisi çıkıyor, bilerek, kural dışı nekadar hareket varsa hepsini yapıyor. Yönetim bu kişiyi önce uyarıyor... tabi amaç burada son derece kötü olduğundan, uyarılan kişi ,yapılan uyarıyı görmemezlikten geliyor Ve tutumunda ısrar ediyor. Sonra Yönetim bu kişiyi tekrar tekrar uyarıp takibe alıyor, gerekirse ihlal edici yorumlarını siliyor... Senmisin benim yorumumu silen, sozkonusu kişi iyice arsızlaşarak tüm konularda işi iyice azıtarak pisliğe döküyor. Ve sonunda bir müddet uzaklaştırma alıyor.
    Olay bitiyormu? Hayır. Bu insan yeni hesap açıyor küfür vs....(şahit olduğum bir olaydir) bu insana niyeti iyi diyebilirmiyiz, diyemeyiz. Kişiye hakkettiği kadar değer verilmesi taraftarıyım. bu konuda yönetime destek olmak eğer huzurlu bir forum istiyorsak en başta bizim menfaatimizedir.


    Siz, "işi bilenlerin yaklaşımları bazen gereksiz sert diyorsunuz." Tabi sizde haklısınız, böyle manzaralar görmenizi sizin gibi bir üye olarak bende istemem. Fakat, sizin gördüğünüz bu manzaranın tek suçlusu, işte trol dediğimiz bu insanlardır. Bunlar sebep oluyor bu duruma.. ve yönetim bizlerin huzurlu bir ortamda bilgi alışverişini güzel bir biçimde yapabilmemiz için, "kotu" niyetli insanlara karşı bir duruş içinde olmaları gerekiyor... Olsunda zaten benim için mahzuru yok.
    Çünkü geçen gün bir trolün yazdıklarını çok iyi hatırlıyorum...