Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Günayfın Havaforum, rabbim Afrinde ve güneydoğumuzda adım adım terörist kovalayıp avlayan aslan mehmetçiğimizin yar ve yardımcısı olsun. En kısa zamanda bu terör illetinden kurtulmak duası ile..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Elbette kendime ait siyasi bir görüşüm var. Kendimi "yanında" hissettiğim bazı düşünceler de var.
    Yıllardır, forumlarda, sosyal medya da yazar, çizerim.
    Ama her zaman, siyasi "polemiklerden" uzak durdum. Hem sağ hem sol ( sağ ve solu iki farklı düşünce gibi algılayabilirsiniz) tarafta arkadaşlarım, dostlarım, yediğim içtiğim ayrı olmayan insanlar var.


    Şunun için yazıyorum bunu, Ülke öyle bir hal aldı ki; her kesimden insanların söyledikleri, eğri, doğru,yanlış diye düşünülmeksizin red ediliyor. her düşünce, kendi düşüncesini açık açık dile getirmekten korkuyor linç edilirim diye.


    Biraz da yaşadıklarım, yaşım daha doğrusu hayat tecrübem beni bunu yazmaya zorladı bugün.
    Sebebini bilmiyorum ama çok üzülüyorum.


    Düşüncesi ne olursa olsun, insanlar birbirini dinlesin. Önce söylenenleri bir tartsınlar. Ama bu ölçüm sırasında da, ideolojik çekişmeleri bir yana koysunlar.


    Eğer, bilgisayar başında oturup, internete bağlanıyor, bir tarayıcı açıp, bir yerlerde bir şeyler yazıyorsan, belli bir bilgi birikimin var demektir.


    Ülkenin şu an ihtyacı olan tek şey, insanların bir biri ile "konuşması"
    Çekinmeden, kavga etmeden, hakaret etmeden konuşun. sadece konuşun ve tartışın.


    bir çok şeyin çözümünün bu olduğunu göreceksiniz.


    konuşun.



    Not : Dedim ya, neden yazdım bunu bilmiyorum. Çok değer verdiğim ve birbirlerine de değer verdiklerini düşündüğüm iki dostumun saçma nedenlerle kavga ettiklerini gördüm sanırım ondandır. Bunu yazıp, başınızı şişirdiğim içinde çok özür diliyorum. Tüm güzel günler, sizlerin olsun.

  • TSK nın iha ve siha ile nerden nereye geldiğinin göstergesi. Anlık takip, ve hareket kabiliyeti ile şerefsizlerin parçası kalmıyor. İzlerken gurur duydum tüylerim diken diken oldu..


    http://twitter.com/anadoluajansi/status/963357609347702784




    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • YPG/PKK, #Afrin'de evlerin arasından Türkiye'ye saldırıyor

    [Video] Teröristlerin Afrin'deki saldırılarını İHA'lar görüntüledi, örgüt karargahı TSK tarafından havaya uçuruldu https://t.co/MY7ig1jclf pic.twitter.com/56DtexOtsu

    — ANADOLU AJANSI (@anadoluajansi) 13 Şubat 2018

    Masum insanlara saldırlarının cezasını büyük ödediler.Parçaları bile kalmadı.Hak ettikleri şekilde bu Dünya'dan temizlendiler

  • Yaptıkları yanlarına kar kalmadı Allah iyi demedi silahsız masum insanlara attıkları mermi kendi başlarına geldi haşere gibi yok oldular inlerine girdiklerinde


    İHA çekmesin diye lastik yakmışlar uyanıklar GTT ile ateş ediyorlardı ülkemize gördüler günlerine

  • Şehitlik mertebelerin en yükseği...Allahım afrin harekatında bulunan Mehmetçiklerimizin yanında olsun onları her türlü şerden korusun Ana kuzularının sağ salim bu harekatı bitirmelerine yardımcı olsun.Bir de bu hususun ülkemizde yaşayan vatandaşlarımızı birbirine muhalefet edercesine SİYASET malmezsi olmasının engellenmesini en içten dileklerimle temenni ederim...

  • Bir de bir şeyi merak ettim arkadaşlar bilgisi olan paylaşabilir mi forumlar içinde günlük kullanım,paylaşılan mesajlar vb bu konularda araştırma varmıdır? Bence forumumuzun yerinin iyi olmasını gerektiğini düşünüyorum ve temenni ediyorum.