Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Denk gelen ve hoşuma giden bu sözü paylaşmak istedim.
    Biz çok iyi çiftçi ve asker yetiştiren bir ulusuz.
    İyi çiftçi yetiştirdik, çünkü topraklarımız çoktur.
    İyi asker yetiştirdik, çünkü o toprakları isteyen düşmanlar çoktur.


    -Mareşal Gazi Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk

  • Herkese hayırlı bayramlar,Öncelikle tüm forum arkadaşların ve islam alemi ve ülkemde yaşayan tüm herkesin bayramı mübarek olsun, bunun dışında dikkatimi çeken bir husus var dostlar ; Özellikle Bayram gidişlerinde ve dönüşlerinde Allah rızası İçin çevrenizde akraba kolu komşu ne varsa aracı ile yola çıkacakları uyarın !!!
    Memlekette terörden çektiğimiz kadar bir o kadar da şu lanet trafik teröründen de inanılmaz derecede çekiyor cennet vatanım malesef!!!
    Daha bayramın ilk gününde bilanço ağır; 50 küsür kişi hayatını kaybetti 250 civarı ağır ve hafif yaralılar var!!! Bi de daha bu işin dönüşü var, Allah kazasız belasız bir Bayram geçirebilmemizi nasip etsin inşallah tüm islam alemine ve ülkeme!!!

  • Adminler Moderatör'ler bu sene efsane bir sistem geçirdik, sistemin gelmesinden önceki yazarların yorumları üyelerin yorumları sistem anındaki kar fotoğrafları sistem sırasındaki radar görüntüleri tüm yorumlarını güzel bir müzik ile bir video haline getirsek çok iyi olmaz mı ?
    Bu yaz günlerinde bizi yatıştırıcı etki yaratırdı

  • Günaydın sevgili HF...Bayramın son gününde tüm şehitlerimiz için en azından bir fatiha okumayı esirgemeyelim.Allah hepsine gani gani rahmet eylesin...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Yapılan son değerlendirmelere göre, ülke genelinin az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde iç kesimlerin yer yer parçalı bulutlu; Kırklareli, Bolu, Karabük, Kastamonu, Afyonkarahisar, Çankırı ve Eskişehir çevreleri ile Ankara'nın kuzey ve batı kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
    Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı ülke genelinde 1 ila 3 derece artacak ve sıcaklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey, güney kesimler ile Doğu Anadolu'nun güneyinde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.


    Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:


    Ankara: Az bulutlu ve açık, öğle saatlerinde parçalı bulutlu kuzey ve batı çevreleri kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 34


    İstanbul: Az bulutlu 31


    İzmir: Az bulutlu ve açık 35


    Adana: Az bulutlu ve açık 35


    Antalya: Az bulutlu ve açık 32


    Samsun: Az bulutlu 25


    Trabzon: Az bulutlu 27


    Erzurum: Az bulutlu ve açık 31


    Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 41


    kaynak:habervaktim.com

  • Karadeniz'in nemeinden zaman zaman çok şikayet etsekte bizden rahatı yok 24-25 derecelerdeyiz nem %70 olsa ne olur çok etkilemiyor 27-29 derecelere çıkmadığı sürece sorun yok :thumbup: