vay maşallah Allahım neler oluyor sakin sakin takibe devam ısrara devam gfs'em
Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar
- KarTutkusu03
- Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Geliyor allahın izniyle nazar değmesin :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:
-
Ya Rabbim gözlerime inanamıyorum. Tek cümle yazacağım oda; Rabbim sen bu tabloyu bölgemiz adına bozma.
-
şş fazla bahsetmeyin sistemime nazar degmesinnnnnnn
-
hemserilerim ayni sevinci ben de yaşıyorum içten içe ama lütfen biraz daha sabır ve dua...daha önce bunun gibi çok senaryolar gördük..inşallah istikrarlı ve daha kuvvetli bir şekilde gelir..
-
Ya Rabbim gözlerime inanamıyorum. Tek cümle yazacağım oda; Rabbim sen bu tabloyu bölgemiz adına bozma.
Amin
-
gaziantep ayın 24 oda pazar günü 30 cm var işllah
-
25 Aralık tarihine kadar son GFS verilerine göre G.doğu Anadolu Bölgesinin şehir merkezleri için kar birikintisi şöyle;
Gaziantep:40 cm
Adıyaman:20 cm
Şanlıurfa:15 cm(Rakım sıkıntısı)
Mardin:40 cm
Diyarbakır:45 cm
Batman:35 cm
Siirt:50 cm -
@KARcanavarı ve @Kadirwinter hocam Gerçi erken ama kızıltepe gibi ova ve çukur yerler de tatmin edici kar yağışı olacakmı
-
Bu kez efsanenin kaçışı kurtuluşu yok Allahın izniyle bu maçı alıcaz geçmiş yıllarda böyle olupta kuşa dönen çok tablo gördük ama bu kez bu maç bizim inşallah içime doğuyor bilmiyorum öyle hissediyorum
-
malatya kaç cm
-
Arkadaşlar hala gfs en soğuk seneryo oldu bizim için yani en iyi seneryo
-
diyagramlar fazla sevinmeyin diyor.Takibe devam.
-
ben bölgenin tamamı kar alacağını düşünmekle beraber beklediğimiz gibi olmayacağını düşünüyorum çinkü saneryolarda yağış olanlarda soğuk yok soğuk olanlarda ise yağış yok
-
Amin
-
@KARcanavarı ve @Kadirwinter hocam Gerçi erken ama kızıltepe gibi ova ve çukur yerler de tatmin edici kar yağışı olacakmı
Murat soğuk 2 dalga şeklinde ... MUHTEMELEN 2. Dalga daha sert olacak o zaman kar iyice rakımı düşük yerlere inebilir inş. izleyelim biraz daha izleyelim....ŞUAN bu öngörülerimiz cepte sayılmaz... biraz daha sabır....
-
@KARcanavarı hocam teşekkür ederim inşaAllah bölgemizin her köşesi güzel kar yağışları alır
-
Siverek rakım 801 nasıl olur
-
@muratgnd @KARcanavarı dostum güzelce cevaplamış sorunu. okeys13123
-
Teşekkür ederim @Kadirwinter hocam inşaAllah hem bölgemiz hem de kızıltepe adına güzel haberler verirsiniz