1000 sayfayı geçtiği için buradan devam İstanbullular.
Bu sayfa çok kalabalık olduğu için her mesajı göremiyoruz biz yöneticiler, lütfen sorunlu mesaj olduğunda "Raporla" butonunun kullanalım sağ alttan okeys13123 .

1000 sayfayı geçtiği için buradan devam İstanbullular.
Bu sayfa çok kalabalık olduğu için her mesajı göremiyoruz biz yöneticiler, lütfen sorunlu mesaj olduğunda "Raporla" butonunun kullanalım sağ alttan okeys13123 .

Merhaba yeni konu. ![]()
Demek buraya taşındık, yeni mekan güzelmiş. ![]()
ilk mesaj benden olsun.
edit: başaramadım ![]()
Yeni konu hayirli olsun.olsun olsunda .bu kadar sessizlik tuhaf.
Oluşan dekler de avrupayı vuracak.Sistemi kapattım kafamda artık.
Elinizdeki hangi kendisini kanıtlamış, önemli veri ile bu sonuca vardınız?
herkese selam
mekanın sahibiyim ![]()
Bugun aracimi ,cuma aksami kar ve tipi nedeni ile kapanan yollar nedeni ile biraktigim ,kirac sanayi bolgesinden almaya gittim. Malesef hala kapali pazartesi is tatil olabilir.
Hayırlı olsun.Dışarı çıksam mı çıkmasam mı ikilemindeyim ama yorgun olmama rağmen çıkacağım herhalde.Böyle bir kar varken evde oturamıyor insan ![]()
Yeni konu hayırlı olsun bol karla dolu olsun inşAllah ![]()
Hafiften kar başladı bile silivri de.
Kütleler geliyor çok az kaldı
hadimkoy de başladı ufak dan
hava sarardı boğaz hattı kar alır mı?
Semih hoca da Salı yağmur dedi. Wildleo hoca da yağmur demişti. 192h'den getirip 3 gün boyunca bulutlarına baktığım sistemi 4-5 saatlik yağmura heba edicez. :hfyeni (42): ![]()
DEKler yine güney bölgelere inmiyor. Sanki görünmez bir duvar var anlamadım gitti.
Siklon global modellerin açıklaması için çok küçük.
Ömerli barajı tarafları nasıl olur sizce. Geçen 1-2 saatte çok güzel lapa lapa kar aldık.Örtüyü 5-6 cm yükseltmiştir.
Semih bey yorum yaptı mı
Pendik yine kara hastet yine kara düşkün ![]()
Radarı hareketli yapın.Kütlelerinin yine aynı yerleri vuracağını anlıyorsunuz.