Deprem Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bildiğim kadarıyla yok ama devlet öyle birşeyler yapma hakkında çalışıyor diye duymuştum.

    yanlış duymussun dostum.devlet toplanma alanlarına avm yapılması için calışıyor.bu ciddi bir konu sözlerimi yanlis anlamayin devleti suçlayacak değilim.ama malesef öyle yuzlerce toplanma alanı avm ler ile donatıldı..

  • Ben HAARP olayına daha önceki senelerde bilmiyordum ama artık bu son 5-10 sene içinde olan depremlerden sonra inanmaya başladım bu HAARP olayına herşey bekleniyor bunlardan bizi yıldırmaya çalışıyorlar özellikle dikkat ettiyseniz 5.0 5.3 depremler ciddi rakamlardır hasar bırakır illaki ve en önemlisi de yerin çok az altında olması artık HAARP olayına inandırmıştır beni... Senelerden Beri Ülkemiz üzerine oynanan oyunları görmüyormusunuz İklim koşullarınıda dış güçler oynuyor Artık bundan sonra yeni nesilin bu olayları bilmesi lazım 50 degil 100 degil 400 artçı deprem nedir 2.2 lerde degil 4.1 4.2 depremler hepside yerin dibinin 5.92 hemen altında bunda oyun yokta ne var Arkadaşlarım Acilen Tüm Ülkece Tedbirler alınması lazım gidişat hiç iyi degil Ülkemiz Adına Karadeniz de Araştırma yapıyormuş rusya ne araştırması bu? bu konununda araştırılması lazım.. diger yandan abd gider alaskalarda sistem kurar teknoloji o kadar ilerlemişki adamlar elleriyle herşeyi kontrol ediyorlar iklim degişikligi aslında yok bence bunlar bozuyorlar Dünya nın gidişatını oynaya oynaya Rabbim fırsat vermesin Ülkemiz Teknolojide malesef çok çok geride kalmış.. ALLAH ülkemizi korusun Düşmanlara Fırsat verme Yarabbim Yalvarıyoruz Yakarmakta bi yere kadar öle bi teknoloji yapmışlar ki istedikleri gibi herşeyi yapabiliyorlar bizim milletimizde izliyor Artık bu milletimizin bilinçlenmesi lazım bu konularda...

    Einmal editiert, zuletzt von dikiz ()

  • Ben HAARP olayına inanmıyordum ama artık bu Çanakkale depreminden sonra sonuna kadar inanıyorum malesef HAARP la bizi yıldırmaya çalışıyorlar özellikle dikkat ettiyseniz 5.0 5.3 depremler ciddi rakamlardır hasar bırakır illaki ve en önemlisi de yerin çok az altında olması artık HAARP olayına inandırmıştır beni... Senelerden Beri Ülkemiz üzerine oynanan oyunları görmüyormusunuz İklim koşullarınıda dış güçler oynuyor Artık bundan sonra yeni nesilin bu olayları bilmesi lazım 50 degil 100 degil 400 artçı deprem nedir 2.2 lerde degil 4.1 4.2 depremler hepside yerin dibinin 5.92 hemen altında bunda oyun yokta ne var Arkadaşlarım Acilen Tüm Ülkece Tedbirler alınması lazım gidişat hiç iyi degil Ülkemiz Adına Karadeniz de Araştırma yapıyormuş rusya ne araştırması bu? bu konununda araştırılması lazım.. diger yandan abd gider alaskalarda sistem kurar teknoloji o kadar ilerlemişki adamlar elleriyle herşeyi kontrol ediyorlar iklim degişikligi aslında yok bence bunlar bozuyorlar Dünya nın gidişatını oynaya oynaya Rabbim fırsat vermesin Ülkemiz Teknolojide malesef çok çok geride kalmış.. ALLAH ülkemizi korusun Düşmanlara Fırsat verme Yarabbim Yalvarıyoruz Yakarmakta bi yere kadar öle bi teknoloji yapmışlar ki istedikleri gibi herşeyi yapabiliyorlar bizim milletimizde izliyor Artık bu milletimizin bilinçlenmesi lazım bu konularda...

    hocam neden çanakkale yapacak olsa bunu neden istanbula yapmasın?

  • @hayvanadam dostum işte herşeyi yapabilecek teknolojileri var şuan ellerinde bizimde ALLAH ımız var Rabbimiz var ALLAH ım TÜRK ve MÜSLÜMAN alemini korusun sadece bunu sölemekle yetiniyoruz buda bi yere kadar dış güçler Ülkemizin her anlamda Zarar görmesini istiyorlar daha öncelerden de inanıyordum bu haarp olayına ben neyse uzatmaya gerek yok hayırlı geceler...

  • pakistan da 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • arkadaşlar Kadir sütçüyü tanıyormusunuz bilmiyorum ama adamın ömrü hayatı deprem araştırmasıyla geçmiş o kadar takip edememe rağmen adam olağanüstü tahminler yapıyor facebook hesabından takip edin çok şey katar size emin olun . Haarp 'a gelince çok araştırdım hatta uydudan yerini tespit ettim ulaşılabilmesi zor ve çok iyi yerde kurulmuş bu 2004 deki fırtınayı hatırlarsınız boğazın halatları kopmuştu ülkemize doğrudan etkileri olmuş .

  • Nikola Tesla gibi bir gerçek var.


    Ve bu adamdan kalanlar ile ABD'nin yapabildiklerini görünce oldukça olağan geliyor HAARP.


    Şüphe ile yaklaşılmasına gerek yok. Kesinlikle vardır denilmesine de gerek yok; ama dünya üzerinde olan bazı şeyler olağan şeyler değil. Sorgulanmalı.


    ABD'nin arkasına kurulmuş olanların iki yöntemi var.


    1 - Mevcut şeyi (olay, teknoloji, örgüt) saklamak ve onun olabilirlik imkanının bile akıllara gelmesini engellemek.


    2 - Eskiyeni ya da ifşa olanı psikolojik olarak daha çok yayıp insanlarda paranoya oluşturmak ve hazır dikkatler buradayken esas işi başka bir noktada devam ettirmek.

  • Çanakkaleli arkadaşlarıma,kardeşlerime,büyüklerime herkese geçmiş olsun...
    Sabah 05:21 ve 05:55 arasında Ayvalık'ta 7 tane deprem olmuş...
    Tekrardan tüm çanakkalelilere geçmiş olsun...

  • Dünyanın en büyük gemilerinden birisi olan George H.W Bush kardak dan uzaklaşsın bakalım Depremler duracak mı?
    Deprem ile ilgili profesyonel bilgilere sahip değilim, ancak paranoyak da değilim ve her türlü ihtimalin değerlendirilmesi gerektiği düşüncesindeyim.
    Bu gemi tam 2.5 gündür Kardak'da ve bu süre içerisinde Türkiye genelinde olan depremlerin %95'i Çanakkale bölgesinde olmakla beraber 500'ü geçmiş durumda. Normal mi?

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.