Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Hakem iyi dedik, buz gibi golü yedi ve Jonas'ı 2. sarı karttan atmadı. Yok ya, insana kesinlikle güven olmuyor.

    Fazla beklentim yoktu beraberlik de iyidir gol yeseydik daha kötü olurdu ilk maçta yaptığımız aptallıklar ve uydurma penaltı işi buraya getirdi hayırlısı olsun lige döneceğiz artık.

  • Fazla beklentim yoktu beraberlik de iyidir gol yeseydik daha kötü olurdu ilk maçta yaptığımız aptallıklar ve uydurma penaltı işi buraya getirdi hayırlısı olsun lige döneceğiz artık.

    Yapacak birşey abi ama bu şekilde elenmek üzüyor. Ne zaman dikine oynamayı öğrenirsek o zaman başarılar peşpeşe gelir..

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Adam ayakta duramıyor hala işe yaramayan adamı savunuyorsun burada .Surat ifadesine bakıyorum kimse kusura bakmasın o hırs yok suratında .

    Anladığım kadarıyla galatasaraylı değilsiniz ama maşallah diagne ağızdan düşmüyor inanin hasta galatasaraylı bile bu kadar lafını yapmadı bir oyuncuya hak tanınır daha dün 1 bugün 2 taraftarı sabrediyor sizi neden bu kadar ilgilendiriyor anlamadım. Sıkıntısını çeken de biziz sefasını sürecek olan da ama sanki parasını siz vermiş gibi diagne de diagne.

  • Avrupa'da (UEFA, Şamp. Ligi) küçük takımların maçlarında hep UEFA=MAFIA pankartı görürdüm. Anlaşılıyor evet, devlerin mücadelesinde küçükler eziliyor. Kesinlikle büyük bir organizasyon var ama buzdağının görünmeyen kısmı berbat halde.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Anladığım kadarıyla galatasaraylı değilsiniz ama maşallah diagne ağızdan düşmüyor inanin hasta galatasaraylı bile bu kadar lafını yapmadı bir oyuncuya hak tanınır daha dün 1 bugün 2 taraftarı sabrediyor sizi neden bu kadar ilgilendiriyor anlamadım. Sıkıntısını çeken de biziz sefasını sürecek olan da ama sanki parasını siz vermiş gibi diagne de diagne.

    Ben gördüğümü eleştiririm ne var bunda ? Geçen haftalarda fenerliler bana laf söyledi burada ne desek tepki geliyor :) Kendi çapımda Göztepe ,Manisa maçlarına giden destekleyen tutan kişiyim burada .Yani burada en obejktif kişi bile olabilirim bu konuda .

    Einmal editiert, zuletzt von Berkay4535 ()

  • Ben gördüğümü eleştiririm ne var bunda ? Geçen haftalarda fenerliler bana laf söyledi burada ne desek tepki geliyor :) Kendi çapımda Göztepe ,Manisa maçlarına giden destekleyen tutan kişiyim burada .Yani burada en obejktif kişi bile olabilirim bu konuda .

    Objektif?

  • Diagne şu anda nasıl eleştirilebilir hayretle okuyorum yazılanları. Öncelikle kanattan beslemezseniz ve ceza sahası içinde topla buluşturmazsanız Diagneden verim alamazsınız. Bir orta açıldı vurdu döndü gol oldu ve hatalı bir kararla iptal edildi. 36 maçta 32 gol atmış bir adam bu. Küçük büyük takım demeden ligde Göztepe haricinde tüm takımlara gol attı bu adam. Alışma sürecini atlattığında en önemlisi Emre Akbaba takıma döndüğünde gerçek formunu hep beraber göreceğiz.

  • Ben cagneyi eleştirmem. Kasımpaşa da iyi maçlar çıkarttı evet fakat büyük takım topçusu olamaz. İlk transfer olduğu gün yazdım Tabata eşittir cagne diye

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Avrupa ligi tahmin yarışmasından ödüller kazananlara dağıtılmıştır. Kazananlara tebrikler. Bir üye 5 te 3 yaptı maşallah:)


    Yeni yarışma için maçlar;

    M.Başakşehir-Bursaspor

    Atiker Konyaspor-Kayserispor

    G.Saray-Akhisar

    Beşiktaş-F.Bahçe


    Her maç için skor tahmin ödülü 2000 HF dir, maçlar başladıktan sonra yapılan tahminler geçersizdir. Başarılar

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

    Einmal editiert, zuletzt von Narsil ()