Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Belhanda yüzde yüzlük golü kaçırdı. Konya baskıya dayanamaz 2.yi yiyecekler

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • konya normalde su durumda devrılır derdım ama beşiktaş fenerbahce galatasaray gıbı takımların korkulu ruyası olabılıyor bu donem ıcın gecmıs maclara bakarsakda belli ediyor kendını. hep beraberlıkle tamamlanmış. o yuzden macın ne olacagı bellı degıl...

  • Sinan Gümüş güzel gol attı 2-1 maç biter hayde dağılın:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Konyaspor futbola dair birşey yapmadı ki, dakika 1'de şans topuyla attıkları golün üstüne hep yerde yattılar, kurallarda oyalanan kaleci sarı kart yerken yerde oyalanan oyuncularında sarı kart görmesine dair bir güncelleme yapılmalı..

    Bara döda fiskar följer strömmen...



  • Allahıma şükürler olsun ki yendik.En iyi haftaya berabere kalsak yeter fener maçında.Arena galatasaray farklı oluyor.Başakşehir ve Beşiktaşa kaybedeceğini düşünmüyorum.

    Mustafa Kemal ATATÜRK 1881-19∞

  • Ben biraz farklı düşünüyorum bu hafta gösterdiki öyle her maç kolay değil, Beşiktaş zorlanarak kazandı, Galatasaray resmen ecel terleri döktü.
    G.sarayın dikkatli olması gerekli özellikle deplasman maçlarında, bu yan top meselesi ipini çektirir,F.bahçe maçında oyunu kitlemeye çalışırken Türkiyenin yan toptan en çok gol atan takımı F.Bahçe maçı çekip alabilir..


    Bundan sonra kaldı 9 hafta en iyi olan değil en az hata yapan kazanacak çünkü G.sarayda Beşiktaşta Başakşehirinde kadroları kaliteli ve zaman zaman oynadıkları oyunlar güzel, dolayısıyla iyi takım olmak yetmez az hata yapmak önemli.


    Takımım F.Bahçe için ise durum daha kötü, bizim haftaya g.sarayı yenip bundan sonra maç kaybetmememiz gerekirken, Başakşehirin 2 büyükten 6 puan alıp oynadığı anadolu maçlarından puan kaybını beklememiz gerekecek..Yani biraz halamın sakalı olsa amcam olurdu misali..


    Güzel lig geçiyor heyecan dorukta bakalım haftaya en kritik hafta belkide,izleyip göreceğiz

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • yemin ediyorum sesim gitti, kısıldı bu maç. yine ömürlerden ömür gidip, vücuttan terler boşaldı. sergen takımı canlandırmış ama yetmedi. bizimkiler de bugün şanssızdı ama çekirge bir zıplar iki zıplar üçüncü de patates olur. çok zorlu haftalar bizi bekliyor. @Baybars hocamın dediği gibi, az hata yapan kupayı kaldırır. yoksa 4 takımın da birbirinden çokta farkı yok. çünkü bir hafta kötü olan öbür hafta canavar olan takımlar bunlar. hiçbirinde istikrar yok.

  • Öldük öldük dirildik.Stadyumda atmosfer güzeldi ve taraftarımızın baskısıyla kolay dediğimiz maçı zor da aldık.Konya da yatmaktan gece iyi bel ağrısı çekecek gibi.Özellikle volkan şen.Zamanında küfür birşeyler ağlıyordu diye üzülmüştüm ama hepsini hakediyormuş..

  • Kolay maç kazandığımız pek görülmemiştir üç sezondur.Üç sezonun en iyisi gibi görünen bu yılda dahi hop oturup hop kalktık.Kalan maçlarda öyle 2 farklı galibiyetler yerine geriye düşüp maç çevireceğimiz veya kilidi açamadığımız maçlar daha çok olacak.Bu yolun sonu şampiyonluk acı çekmeden zafer olmaz ama bu akşam hocamız biraz süzülmüştür.Çok yıprandı kenarda.Maçın zor olacağı belliydi tabi ama Osmanlı ve Alanya'nın galibiyetleri, Gençlerbirliği ve Antalya'nın mağlup olması yenilenen hocası yeni bir motivasyonla Konya'yı daha da teşvik etti bu maça motive olmayı.Bu da Galatasaray'a büyük dezavantaj getirdi ayrıca maçın 2. dakikasında gol de gelince işler karıştı maç içinde.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • Muslera bile sarı kart gördü bişey demiyorum adamlar o kadar sabote etti yinede 90 dk topla oyun üstüğünlüğü bizdeydi fb maçı öncesi sıkı idman oldu futbolcular için
    Haftaya Allah'ın izniyle kazanan biz olucaz inşaallah