Futbola Dair Her Şey [2019/20]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Ben Fenerbahçe'nin başında sumudicayı görmek isterdim adam tam kafamdaki futbol yapısına uyan teknik direktör. keşke takımın başında olsaydı şuan.

  • Feneri beşiktaşı geçip şampiyon olamazsak baya üzülürüm.Başakşehir bu dönem de büyük maçları kazanırsa ki evinde bjk ve fener ile oynayacak .Gsye de geçmiş olsun derim ..Bu sene şampiyon olmaktan başka şansımız yok

    • Ben sevmiyorum manasbalay uefa grubundan cikamayacak kadar kotumuydu sevillayi eleyip sampiyonlar ligine gideceklerdi Türk takımı ise cikip basa basa oynardı elenirdi bizde tebrik ederdik konya elendi adam gibi top oynayip elendi 2 3 hafta visca yoktu zar zor aldılar maclari basaksehir proje takımıdır
  • sevmemek ayrı bir şey. ama çaksın maksın falan olmaz .

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • Başındaki teknik direktör yüzünden. Adam hafta içi uefa maçı varken uefa maçına yedekleri çıkarıyor. Ligte as oyuncuları oynatıyor. Bu mudur Türk takımı olmak Türkiye yi temsil etmek

  • Başındaki teknik direktör yüzünden. Adam hafta içi uefa maçı varken uefa maçına yedekleri çıkarıyor. Ligte as oyuncuları oynatıyor. Bu mudur Türk takımı olmak Türkiye yi temsil etmek

    Kardeşim tecrübesiz olmak desek daha doğru olur en basiti. Gören de her sene Şampiyonlar Ligine katılıyor sanacak başakşehiri.

  • Başakşehirin nesini sevmiyorsunuz anlamadım. Adamlar güzel takım kurdular iyide futbol oynuyorlar, bende keyifle izliyorum. Avrupa maçında neyle çıktığı çok mühim değil bizim büyük dediğimiz takımların daha iyi kadrolarla çıkıp fark yiyip rezil oldukları da var futbol geçmişimizde. Dolayısıyla özetlersem ben F.Bahçeli olarak Başakşehirlerin, Bursasporların çoğalması ligimizin kalitesini arttıracağı düşüncesindeyim.

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • bu sene Başakşehir'in tek bir hedefi var. oda lig şampiyonluğu. bu yüzden hem Avrupa ligini hem de Türkiye kupasını savsakladılar. benim tek dileğim kestirmeden şampiyon olma hayalinde olan Başakşehir'in bu hayalinin lig sonunda elinde patlaması.

  • Sen herhalde maci izlemedin boyle konusuyorsun direkten donen top vardi son dakikarda gol olsa sampiyonlar ligindeydi

    Kardeşim maçı izledim as kadro ile çıktığını kendin ikrar etmiş oldun. Ben bazı şeylerin kadro ile yeterli olmadığını zamanla bazı şeylerin oturacağını vurguladım da neyse iyi geceler.

  • ligin en iyi futbol oynayan takımı başakşehirdir. Başakşehirin kadrosu Fenerbahçe'nin kadrosundan çok çok daha kaliteli ve iyidir. Beşiktaş ve Galatasaray ile kadro kalitesi ve oyunu ile kapışır.

  • başakşehir milletin çuval çuval para harcayıp yapamadığını yapıyor ne medya desteği var ne seyirci desteği var. Sevip sevmemek önemli değil ama takdiri her halükarda hak ediyolar.