Ağustos Ayının Kalan Günleri Hakkında

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Sicak gecen gunler geceler birbiri ardina devam ediyor. Sicagin yaninda neminde etkili olmasiyla iyice bunaldik.


    12 Agustos'tan itibaren bati bolgelerden baslayacak serinleme 20 Agustosa kadar etkisini gun gectikce artiracak. Ic ve bati bolgelerde yaz saganaklari gorulecek. guney bolgelerimiz bu serinlemeden bati bolgeler kadar yararlanamayacak.


    20 sinden sonra ise havalar tekrar isinacak gibi gozukuyor surpriz olmazsa.


    Ancak artik gunes isinlarinin egik gelmesiyle Suan yasadigimiz sekilde sicaklar yasayacagimizi dusunmuyorum. Yine 30 lu derecelere cikabiliriz ama artik gece serinlemeleri baslayacagi icin 20 sinden sonra gelecek sicak havalarin etki donemi daha kisa olacak. tabi bu soylediklerim ozellikle bati ve kuzey bolgeler icin. guney bolgeler agustosu bitirmek zorunda.


    Ben Istanbullu olarak 12 sinden sonra yazi kafa olarak bitiriyorum. eylulde de belki 30 dereceler gozukebilor ancak temmuz agustostaki 30 dereceler ile ayni etkiyi yapmaz..


    Sonbahar tahminimide onumuzdeki hafta yayinlayacagim. Son yillarda gordugumuz Sonbaharlari kafanizdan atin. Bahardan kalma bir Sonbahar beklemiyorum. Sonbahar Sonbahar gibi gececek. Yagisli ,serin/soguk ,aksiyonu bol olacak.


    Eylulden itibaren forumdaki yazilarima donus yapiyorum. Eylulde aksiyona basliyoruz. :gun_bandana: :alucard:

  • @Efsane-Semih hayirli olsun istanbullu olarak rahat edelim azicik,cok bunaldik bu ara..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Bak kardeş. Yapılanlar sadece tahmin. Maytap geçmek için yorum yazmayın. Eleştirin ama dalgavari konuşmayın. Semih Hoca kadar bilgin varsa bu alanda öyle konuş.

    Semih hocanin tirnaği olamam.Semih hocanin da tahminleri günlerdir bekleyen biriyim böyle anlaşılmam üzücü kesinlikle dalga gecmedim haddimde değil zaten

  • Tamamıyla katılıyorum.

  • Sonbahar tahminimide onumuzdeki hafta yayinlayacagim. Son yillarda gordugumuz Sonbaharlari kafanizdan atin. Bahardan kalma bir Sonbahar beklemiyorum. Sonbahar Sonbahar gibi gececek. Yagisli ,serin/soguk ,aksiyonu bol olacak.

    süper üstad :D teşekkürler