Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • 15 temmuz darbe girişimi gerçekleşseydi şayet millet olarak bitmiştik ama bu millet Allah'ın izniyle darbeye karşı geldi.
    peki neden darbe sonrası herşey açık ve netken düşmanlar belliyken hala terör destekçisi ülkelerle iletişim halindeyiz yok avrupa birliği diyoruz ? darbe girşiminin baş mimarı amerikaya hala müttefik diyoruz ? çıkıp tüm dünya medyasının önünde bizim huzurumuzun olmadığı dünyada kimseye huzur vermeyiz diyemiyoruz ?
    bana devlet politikası şu bu demeyin sakın çünkü o şerefsizler amaçlarına ulaşsalardı ortada devlet diye bişey kalmayacaktı nerdeyse . . .

    Türkiye'nin kimlik değişimine ihtiyacı var.Benim düşüncem Mustafa Kemal'in de çalışmalarda bulunduğu ancak ömrünün yetmemesi üzerine gerçekleştiremediği TURAN BİRLİĞİ'ni hayata geçirmek.Ne Avrupa Birliği'ne bağlı kalırsın ne Amerika'ya.

  • Kayseri'deki kalleş saldırı sonrası Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve Savunma Bakanı Zakir Hasanov'dan Türkiye'ye büyük destek geldi.


    Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kayseri Komando Tugay Komutanlığından izne çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı saldırıda şehit düşen askerler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı gönderdi.
    Aliyev, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığının resmi internet sitesinde yayımlanan mesajında, terör saldırısında Türk askerlerinin şehit olmasından son derece kederlendiğini bildirdi.
    Yaşanan facia nedeniyle Erdoğan'a, hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına ve Türk halkına şahsı ve Azerbaycan halkı adına taziye dileklerini ileten Aliyev, mesajında şu ifadelere yer verdi:

    "LANETLİYORUM"
    "Bu kanlı olayı lanetliyorum. Dehşetli belaya dönüşen terörle mücadelede sizi destekliyorum. Daima kardeş Türkiye'nin yanındayız."


    "TSK'YI TÜM GÜCÜMÜZLE DESTEKLİYORUZ"
    Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Kayseri Komando Tugay Komutanlığı'ndan izne çıkan er ve erbaşları taşıyan araca yapılan bombalı saldırıda şehit düşen askerler için Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'a taziye mesajı gönderdi.

    Azerbaycan Savunma Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde yayımlanan mesajında Hasanov, terör saldırısında asker ve sivillerin şehit olmasından son derece üzdüğünü belirtti.
    Hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına taziye, yaralılara şifa dileklerinde bulunan Hasanov, şunları kaydetti:


    "BU DEHŞETLİ OLAY BİZİ ÇOK ÖFKELENDİRDİ"
    "Bu dehşetli olay bizi çok öfkelendirdi. Terörü şiddetle kınıyoruz. Teröre karşı mücadelede daima kardeş Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) yanındayız ve TSK'yi tüm gücümüzle destekliyoruz."


    kaynak : sondakika.com


    biz birsek gardaşsak cansak kurun şu TÜRK BİRLİĞİ ni şenlendirin gönülleri . .

  • harekete geçmeliyiz . . .
    millet olarak Çok Güçlüyüz evet ama çok basit örnek vericem . . .
    2 boksör maç yapıyor biri çok iri çok kuvvetli diğeri tıfıl ufak tefek bişey . maç taraflardan biri yıkılana kadar devam edecek .
    güçlü olan hiç yumruk atmıyor elini kaldırmıyor fakat tıfıl arada bir vuruyor . . .
    Güçlü olan nereye kadar dayanabilir ? hiç vurmazsak harekete geçmezsek nereye kadar dayanabilcez ?
    daha doğrusu asıl soru . harekete geçmek için neyi bekliyoruz ? kafamda birsürü deli soru

  • YENİAKİT.COM.TR - Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) 15 Temmuz'da hain darbe girişimine kalkışmış, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısıyla sokaklara dökülen milletimiz tanklara F-16'lara meydan okumuştu.
    Darbe girişimi sonrası vatanını savunan milletimizi evde tutmaya çalışan bazı güruhlar, İstanbul Beşiktaş'ta ve Kayseri'de meydana gelen hain saldırılardan sonra sokağa çıkılması için provokasyona başladı.
    15 Temmuz'da sokağa çıkarak vatanına sahip çıkan milletimizin şimdi de 'iç savaş' çıkması için sokağa çıkılması yönünde yapılan çağrılara kulak asmaması gerekiyor.

  • sondakika
    22 HDP yöneticisi gözaltına alındı
    Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerinin HDP Kırşehir il yöneticilerine yönelik eş zamanlı operasyonunda 22 kişi gözaltına alındı

    Kayseri'deki terör saldırısının ardından HDP Kırşehir il yöneticilerine yönelik eş zamanlı operasyonda 22 kişi gözaltına alındı.
    Kırşehir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, PKK'nın kırsaldaki kadrosuna eleman kazandırmak için faaliyet yürüttükleri ileri sürülen HDP'li yöneticilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.
    Çeşitli şubelerden 140 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, parti binası ile yöneticilerin ev ve iş yerlerinde arama yapıldı. Aramalarda PKK ile ilgili çok sayıda dijital doküman ve belgeye el konuldu.
    Operasyonda İl Başkanı Demet Resuloğlu Çetin, İl Başkan Yardımcıları Saim Özdemir ve Eşref Odabaşı'nın da aralarında olduğu 22 yönetim kurulu üyesi gözaltına alındı. İl Başkanlığında illegal toplantılar yaptıkları iddia edilen şüpheliler, emniyete götürüldü.
    kaynak : http://www.yeniakit.com.tr/hab…altina-alindi-247042.html

  • Bazen kar yağması için dua ederken; iki kere düşünüyor musunuz?

    Çorum'da dün sabah etkili olan kar yağışı nedeniyle belediye tuzlama çalışması yaptı. Hasan Tunç yönetimindeki traktör, yolda tuzlama çalışması yaptığı sırada rampa aşağı kaydı. Tuzlama işçisi Murat Aydoğmuş, üzerinden düştüğü traktörün altında kalarak yaralandı. Doktorların müdahalesi etkili olmadı.
    YOĞUN BAKIMDA GÖZLERİNİ YUMDU
    Kaza sırasında yaralanan Murat Aydoğmuş, 112 ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ÇorumEğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedavi altında tutulan Aydoğmuş, bu sabaha karşı doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

  • SONDAKİKA!!!
    İstanbul ve Kayseri'de Hdp il binalarını basıp zarar verirken Polis tarafından gözaltına alınan göstericilerden, 9 kişi Hdp üyesi 2 kişi aranan Pkk lı, 2 kişi sol terör örgütü üyesi, 7 kişide çeşitli suçlardan arananlar çıktı.
    UYANIK OLMAMIZ LAZIM

  • Herkese hayırlı pazarlar


    Dün forumda bulunamadım, yazmaya fırsatım olmadı. Dün sabah yine şehite,yine Türk kanına yine kalleşçe saldırıya uyandık.. Rabbim şehitlerimize Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar, yaralı yurttaşlarımıza ve askerlerimize şifalar ihsan eylesin..


    Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları,vatanımız ve devletimiz zor günlerden geçiyoruz,bu zor zamanlarda birbirimize nasıl destek olduğumuz olaylara nasıl kenetlendiğimizin tarihte çok örneği var ama en güncelini çok yakın zamanda 15 Temmuzda hep beraber yaşadık.. Birlik zamanı devam ediyor. Belkide 15 temmuzda modern Sevr antlaşmasının yaptırımlarını görecek iken Rabbimin ve halkımızın inancıyla bu duruma göğüs gerdik. Kurtuluş savaşında yapamadıklarını, 15 temmuzda yapamayanlar bu emellerinden asla vazgeçmeyeceklerini her gün her dakika gösteriyorlar. Savaş naraları atmak bize zarar verir. Biz birlik olarak bu işlerin altından kalkacağız. Askerimiz,polisimiz yani ülkemizin kolluk kuvvetleri her türlü dış mihrakla,terörisle savaşacak güçte ve inançtadır. Sabırlı olmalıyız sabrımızın taştığını askerimiz polisimiz gösterir.


    Söylenecek çok şey var ama bu kadar provakatörün sahne aldığı bu zamanda kürdü Türke, sünniyi aleviye, fenerliyi galatasaraylıya vs vurdurma çabalarını tek bir şekilde savuştururuz. Birlik olmak!!


    Biz 1940 tan beri diz çöktürülmüş olarak birilerinin buyruklarından çıkmayan bir ülkeydik o yüzden ne bomba patlar ne terörist saldırırdı. Ne zaman çöktüğümüz o yerden kalmak istediğimizde başımıza işler gelirdi. Yine kalkmaya çalışıyoruz ama bu sefer kuvvetliyiz, ayağa kalkacağız ve doğrulacağız, canımız yanacak mı evet, yanıyor mu evet, ama ayağa kalktığımızda canımızı yakanların hepsinden hesabını soracağız!!


    Son günlerde tüylerimin diken diken olduğu bu sözlerle yazımı bitirmek istiyorum:


    "başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz, bayrağımızı indiremeyeceksiniz, vatanımızı parçalayamayacaksınız, devletimizi yıkamayacaksınız, ezanlarımızı susturamayacaksınız, bu ülkeye diz çöktüremeyeceksiniz, bu halka boyunduruk vuramayacaksınız. 1000 yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri döndüremeyeceksiniz, ülkemizi hedeflerinden vazgeçiremeyeceksiniz"

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN