Beiträge von Winter60

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Nereden geliyor, nereye geliyor?

    tunus Saka saka :D
    Konumu silindi konu başlıgımdaki gibi balkanlar ve sibirya asıllı sistem 28 aralık ta girişini yapacak 29 aralık yagmur hemen kky ve kar bu bahsettigim yer istanbul diger iller zaten kopar yıl başına girmeden 1 gün kuru soguk çekecegiz o gün dek yağışlarını da alabilir arkası yogun kar 1 ocak ve 2 ocak
    Tahminlerim yanılmam insallah allahım.sen yardım.et
    Gelooo.. :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana:

    @Winter60 kimsenin açık açık yazmaması konunun çok istendiğini göstermez.Bu konuda şikayet mercii bizleriz.Son sistem öncesi yazarlar dışında açılan sistem konuları ile alakalı bana bir sürü mesaj geldi.Ben bir şekilde bunu absorbe etmeye çalıştım.Kimse gördümü benim bu mesajlar hakkında forumda bir şey yazdığımı?Bu güzel mesajlar yerine eleştiri dolu mesajlar olsaydı tepkiniz böyle mi olacaktı? Konuyu fazla uzatmaya gerek yok.Farklı düşüncesi olanlar özelden ulaşabilir.

    samet hocam olayı uzatmak maksatım degil benim yazdıgım gibi bir cok konu var ve yazdıgım konu başlıgı ile son olarak yazdıgım yorumu bir tutup konun kitlenmesi zoruma gitti.
    Bana desinlerki kardeşim üyelerin hava tahmini yapması konu açması yasaktır.bu nedenle konu kapatılmıştır.
    Tamam eyvallah derim susarım.
    Neyse konuyu uzatmaya gerek yok herkese iyi geceler

    @Winter60 forumumuzda tüm admin ve moderator arkadaşlarımız görevlerini iyi bir şekilde yerine getirmektedirler.Söylediklerinizden sanki diğer modlar görevini yapmıyormuş algısı oluşur. Bunlar tasvip edilecek sözler değil. Ayrıca Salim moderatoru yermenizde saçma oluyor. Bu tür bir düşünceniz varsa özelden yazınız. Benim mesajıma cevabınız varsada lütfen özelden cevap yazınız uzun uzun burada yazmaya gerek yoktur. İyi forumlar

    baybars kardesim ismini bilmiyorum kusura bakma. Sen ve hakan bey olsun bafralı kardesim okulyzn kardesim olsun sürekli gün ici aktifler peki sizler neden böyle bir olay vardıda kapatmadınız. Sizinde elinizde öyle bir imkanınız var siz neden böyle birsey yapmadınız.en azından uyarı yapardınız özelden varsa öyle bir hatam bende tamm hocam konu silin yada kaptın derdim.
    Ben bunu içime sindiremedim.yukarda bahsettigim.konuda hakan kardesim ben uyarır yada en kötüsü winter aciklama yap derdi.
    Benim bahsettigim olay bu

    yok arkadaşlar bana karşı bir algı bu.başka açıklaması yok.
    Tahmin konumu okuyupta kötü şekilde etkilenen bir misafir yada üye görmedim.aksine herseyi uzun vadede tuttum 1 hafta icinde olacakları zaten tv ler haber portalları bas bas haber yapıyor.
    Salim kardeşim bence önce kendi işini düzgün yapmalı ki başkalarının işlerini okumadan anlamadan infaz etmemeli.
    Bence forumda en iyi işini yapanlardan biri hakan efe kardesimiz. Tam bir mod adamı bafralı kardesim de yeni mod oldu ama hava forumu ciddi takip eden hakan kardesimdir.

    hayırlı akşamlar hava forum ailesi..


    Şimdi burdan tüm moderatör ve admin arkadaşlarımızın bu mesajı okumasını istiyorum.ve beni seven sayan arkadaş yada forum yetkilisi moderatör arkadaşlarında bu konu hakkında gerçekci bir yorum yazı paylaşmasını istyorum.
    @salim59 öncelikle salim kardeşime saygım dan dolayı yaşını bilmedigim icin kardeşim diyecegim. Ben üyelerin şahsi kısmına bir konu açıp konun ismi balkanlardan ve sibiryadan gelen soguklar diye konu açtım.sizce bu konu başlığı ile konuya yazdıgım olumsuz hava yorumunu baglayıpta söyle bir söylemde bulanabilir misiniz. Konunuz yaptiginiz yorumla alakalı olmadıgı icin ve siz yaptiginiz tahmine inanmazken biz nasıl inanalım. Diye..
    salim kardesim sen konuma gelip konumu asılını okuyupta bu kardeşine bir tasvir mesajı yazdınmı. Yok .
    Sen şimdi bu konuyu okumadan kitlemişsin. Kitle benim için sorun yok ama bilmeni isterim ki ben günü bir günlük hazır gelmiş sistemlere konu açıp yorum yapmam başkaları gibi.
    Sistemin gelip gelmeyecegini allah bilir ben şuana kadar konum herhangi kimseyi zan altında bırakacak bir yorum yapmadım.
    Son olarak konuyu silin daha da anliz yorum vs yapmayacağım hava foruma girerim selamimı verir cıkar giderim.
    Iyi akşamalar

    Degerli hava forum arkadaşlarım..
    Bu üzücü haberleri vermek istemem ama bu modeller ve veriler bize hoşgeldin bahar dedirtcek cinsten.
    Ay sonu ve 4 ocak tarhine kadar ülke olarak sonbahar tadında kar sistemleri bekeleyeceğiz.
    Yıl başı gibi beklentide olan kar sistemi yerini şuan istanbul gibi mega kent için sıcaklık degerlerini tavan yapmış durumda.
    Allahtan ümit kesilmez diyelim takibe devam.

    Selamün aleyküm hava forum ailesi..


    Bugün yasin tv de izlediğim bir bölümde şöyle bir konun bahsi geçti bilmiyorum siz ne dersiniz bana gerçekçi gibi geldi.
    Piyango bileti almak ile ilgili bir açıklama yapıldı.
    Piyango kelimseni ne anlama geldigini harf harf analiz etmişler ve sonuç
    Pİ matematikte 3 anlamına geldigi YAN ise yanmak Go ise ingilizce gitmek anlamında oldugu icin
    Hepsini birleştirdiklerinde
    3 kuruş için yanma cehennemde yada 3 kuruş için cehenneme gideceksin.
    Diye baglantı kurmuşlar evet şans oyunları dinimzce haram bu da sanki tesadüf gibi geldi bana