Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bayramdan önce veya bayramdan sonra birşeyler var gibi ama hava destekli taarruz/kuşatma daha faydalı olur. Bu fotoğraflara da pislik-çamur ağır ithamlarda bulunan 1-2 yabancı gazeteci diplomat çıkacaktır avrupada kesin...

  • Öso'ya destek mi yada Taarruz mu ? Yada Öso destekli taarruz mu ?
    3. ihtimal zayıf çünkü güçlü bir ordumuz var. Ben en baştan beri Öso'yla hareket etmeyi yanlış bulmuştum. Araziye,iklime yatkınlar ama askeri taktiksel bilgileri az. Her çatışmada tanklarımız askerlerimiz arazi bilgisi yetersizliği kamuflaja bürünme yetersizliği nedeniyle ortada kalmış belkide şehitleri bu yüzden vermiştik.

  • Afrin yada AL-Bab'â taaruz olacak büyük ihtimale bayramdan sonra.Leopard A24'lerde kullanılacak büyük ihtimalle


    Ben şuan Altay tankından önce şunun çıkmasını bekliyorum inşAllah çıkar kısa sürede


  • haçlılar yine bir araya gelmeye başladı artık yavaş yavaş saflar tutuluyor 3. dünya savaşı yaklaşıyor amaç Türkiye yi yani dünya üzerinde Müslümanların son savunucusunu yok etmek ama başaramayacaklar . . . belki sayımız az belki milyonlarca şehit vereceğiz belki bizde şehit olacağız ama Allah ın izniyle galip geleceğiz . . . şunu söyleyebilirimki savaş hiçte uzak değil . . .
    Tengri Biz Menen

  • haçlılar yine bir araya gelmeye başladı artık yavaş yavaş saflar tutuluyor 3. dünya savaşı yaklaşıyor amaç Türkiye yi yani dünya üzerinde Müslümanların son savunucusunu yok etmek ama başaramayacaklar . . . belki sayımız az belki milyonlarca şehit vereceğiz belki bizde şehit olacağız ama Allah ın izniyle galip geleceğiz . . . şunu söyleyebilirimki savaş hiçte uzak değil . . .
    Tengri Biz Menen

    Abi savaştan önce karıştırma içten bitirme taktiği uygulanacak kesin. Denemeleride Irak-Suriye'de yapıldı yapılmakta hatta başarıda sağlandı. Amaç : Güneydoğunun bir kesmini İsraile devretmek. Tarihte 1 kaç kesim inceliyorum buraya bir yazı yazacam araştıram devam ediyor az biraz kaldı.

  • Bafra'da 100 Yıldır Hasreti Çekilen Köprünün Açılışı Yapıldı

    Samsun'un Bafra ilçesinden geçen Kızılırmak üzerine Bafralıların 100 yıldır yapılmasını beklediği Türbe-Kalaycılı Köprüsü'nün açıldı.



    Samsun'un Bafra ilçesinde 100 yıllık köprü özlemini Büyükşehir Belediyesi sona erdirdi. Kızılırmak'ın karşı yakasında bulunan 25 mahalleyi birbirine bağlayan ve 7.5 milyon liraya mal olan Türbe-Kalaycılı Köprüsü'nün açılışı, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın katılımıyla gerçekleşti.


    "TÜRBE KALAYCI KÖPRÜSÜ HİZMETE AÇILDI"


    Samsun'un Bafra ilçesi Kızılırmak Nehri üzerinde yer alan 260 metre uzunluğunda, 7 metre genişliğindeki 10 ayaklı Türbe-Kalaycılı Köprüsü hizmete açıldı. Açılış törenine Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti eski Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, AK Parti Samsun milletvekilleri Hasan Basri Kurt, Orhan Kırcalı, Samsun Garnizon Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


    Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in açılış konuşmasından sonra söz alan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "30 Mart seçimlerinden sonra oturduk ilçe ilçe gidip ihmal edilmiş işler nelerdir, tarımdan kazanımı yükseltmeliyiz diye kendimize hedef belirledik ve 260 metre uzunluğundaki köprüyü 12 ayda bitirdik. Kızılırmak'ın iki yakası bir araya geldi, 2017'nin sonuna doğru bir köprü daha yapacağız. 7.5 milyon para harcadık. Bu köprüde ustalığımızı gösterdik ve maliyeti aşağıya düşürdük. Hem ucuza mal ettik hem de kısa sürede bitirdiğimiz için çok mutluyum. Vatandaşımıza tüm hizmetlerimiz feda olsun. Bu köprü aynı zamanda ulaşım giderlerini azaltacak. Bafralı çiftçimize ve hemşehrilerimize bayram hediyemiz hayırlı uğurlu olsun. İşçisinden mühendisine burada emeği geçen tüm herkese teşekkür ediyorum" dedi.

    http://www.sondakika.com/haber…koprunun-acilisi-8765495/

  • Abi savaştan önce karıştırma içten bitirme taktiği uygulanacak kesin. Denemeleride Irak-Suriye'de yapıldı yapılmakta hatta başarıda sağlandı. Amaç : Güneydoğunun bir kesmini İsraile devretmek. Tarihte 1 kaç kesim inceliyorum buraya bir yazı yazacam araştıram devam ediyor az biraz kaldı.

    bizi karıştırcaz derken kendi planları başlarında patlayacak inşAllah . . .
    darbe girişimi sonrası nasıl bir beraber olduysa aynı şekilde ortadoğudada bu birliği yeniden sağlayacağız . . .
    İran ın kuzeyi yani Güney Azerbaycan da hiçte azımsanmayacak sayıda Azeri Türkü yaşamakta . . .
    bizi bölecez derken kendi ülkeleri bölünmesin dikkat etsinler İran da onlardan şayet Güney Azerbaycan da asıl olan yerine yani Azerbaycan topraklarına katılırsa bunun yanında eski sınırlarımız içinde olan ve Misakı Milllide yer alan Musul Kerkük Süleymaniye de de Türkiye etkinliği olursa Avrupa ve amerika hiçbişey yapamaz Allah ın izniyle . . .
    Rusya bizim tarafımızda olmak zorunda mecburlar buna yoksa onlarda biterler . . .
    bak sen ozaman zamanında kapısından döndüğümüz viyanaya her cami olmuş minarelerde ezan . . .