Akşam iftarı sağlam yaptıysanız problem yok, İstanbul bugün serin ve yağmurlu
. Allah kabul etsin.
Amin hocam 🤲 Allah kolaylığını veriyor bir şekilde 🤲
Lakin sahurda çay olmadı kahve muhakkak içerim umarım başım ağrımaz böyle bir gerçek var 😄
Akşam iftarı sağlam yaptıysanız problem yok, İstanbul bugün serin ve yağmurlu
. Allah kabul etsin.
Amin hocam 🤲 Allah kolaylığını veriyor bir şekilde 🤲
Lakin sahurda çay olmadı kahve muhakkak içerim umarım başım ağrımaz böyle bir gerçek var 😄
Resulullah s.a.v buyurdular ki:''Herhangi bir genç,bir ihtiyara yaşından dolayı hürmet ve hizmet ederse,Allah da ona ihtiyarlığında hizmet edecek kimseler lütfeder.''
Hayırlı iftarlar cümleten.
Hayırlı iftarlar
Hayırlı İftarlar Allah kabul etsin.
Tuttuğumuz oruçlar ,yaptığımız ibadetler kabul olsun inşallah , hayırlı iftarlar
İftar saatine yaklaşmak mesela mutluluk 😄
Hayırlı İftarlar HF🥁
Sahura kalkamayan ben akşam yediğimizle niyetlendik.
Allah kabul etsin HF 🤲
Ben iş hayatına başladığımdan beri ramazanda oruçlarımı sahursuz tutuyorum, uykusuzluk beni daha kötü vuruyor çünkü
Ben iş hayatına başladığımdan beri ramazanda oruçlarımı sahursuz tutuyorum, uykusuzluk beni daha kötü vuruyor çünkü
Hayırlı iftarlar HavaForum ailem.🌹
Hayırlı iftarlar
Hayırlı iftarlar arkadaşlar Allah kabul etsin..
Hayırlı iftarlar. Allah kabul etsin.
Cümleten hayırlı iftarlar. Allah kabul etsin.
Hayırlı iftarlar arkadaşlar.
Hayırlı iftarlar afiyet olsun Allah kabul etsin
Hayırlı İftarlar arkadaşlar, Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Afiyet olsun.
Hayırlı iftarlar. Allah kabul eylesin oruçlarımızı. Yolu yarıladık bayrama kavuşmak nasip olur inşallah.
Ramazan ayının yarısını bitirdik çok şükür. Bu yıl oruçlar çok kolay geçiyoruz çok şükür.
Ben oruç tutmaya yazın en sıcak vakitleri olan Ağustos ayında başladım şu an tuttuğum oruçlar çok basit geliyor