Forumda Sorun Yaşayanlar Bu Başlıktan Yazabilirsiniz

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Site öğle saatlerinden sonra başlayan ağırlık bu aralar düzelmiş gözüküyor sizlerden geri dönüş bekliyoruz arkadaşlar.Nasıl ne şekilde bağlandığınızı ve hızınızı yada kasma durumunuzu yazar mısınız?

    Telefondan açmıyor, operatör Turkcell. Önbellek sorunu da olabilir. Pc den girdim şimdi, mesajınızı alıntılamak istedim 30 sn sürdü. Sayfa geçişleri ortalama 20-30 sn, bazen açmıyor ve yeniden yükle uyarısı veriyor. Sorunlar devam ediyor hocam. İnşAllah biran önce çözersiniz. Allah kolaylık versin.

    Kolaylaştırınız, güçleştirmeyiniz; sevindiriniz, nefret ettirmeyiniz. Hz. Muhammed (S.A.V)

  • sayfaya girmem en az 5 dakikamı aldı , her seferinde yarım saat uğraşmıyim diye istanbul sayfasında kalıyorum ama orası da zar zor güncelleniyo bide türk telekom kullanıyom zaten.. İyice katlanılmaz hâl aldı (evimiz mağara gibi belli başlı yerlerde çekiyor)

  • Global olarak şu an Google alt yapısında problem var ve Google alt yapısı kullananlarda problemler görülebilir . Forum serveri Google alt yapısını kullanıyorsa bekleyecez başka çaremiz yok. Bide bu günkü siber saldırı bize tuz biber oldu.

  • Değerli forumdaşlar, bugün tüm sıkıntılar üzerine birde TTnet DNS sunucularına saldırı hadisesi eklendi. Gerçekten bu sürecin çok uzadığının farkındayız ve bizde çok üzgünüz. Server yetkilileriyle sürekli iletişim halindeyiz ve herşeyin bizim dışımızda geliştiğini bir kez daha belirtmek isteriz. Server şirketi çok sıkıntıya soktu bizi. Tüm işlemleri ivedilikle yürütmeye çalışıyoruz ve gelecek adına ilgili adımları atacağız.


    Ara ara bilgilendirmelerle durumu açıklamaya çalışacağız.


    Anlayışınız için teşekkür ederiz.


    İyi forumlar.

    Bara döda fiskar följer strömmen...



    Einmal editiert, zuletzt von Vintersaga ()

  • Şuan iyi gibi, umarım dahada sorun yaşamayız artık..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • hızlandı

    Merhaba ben Onurcan Aydın 27 yaşındayım fiziksel engelliyim açık lise mezunuyum yılardır hava forumda model takibi yapıyorum.