Marmara ve Batı Karadeniz Bölgesi Genel Tahmin Ve Uyarılar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Hayırlı geceler Marmara-Batı karadenizliler sisteme hazırlık nasıl gidiyor:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Hayırlı geceler Marmara-Batı karadenizliler sisteme hazırlık nasıl gidiyor:)

    abi ben yazacam yine kızacaklar bana. Benim sülalem rahat :D herkes diyor ki neden bu kadar rahatsın :)

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • @karbulutu zonguldaklı olduğun yani batı karadenizli olduğun için buradan yazayım. Sorduğun soruyu birkaç konuda yazmanın anlamı yok, buradan yaz sana cevap verilir yok vermezlerse önce buranın tahmin sorumluları @AE_Gabel_Berg_10 veya @Enes Güleç(17) ye özel mesaj yoluyla yada burada etiketleyerek sor, onlardanda cevap gelmezse @Şaban Çilesiz e sorabilirsin. Birkaçtır ısrarla soru sorduğuna şahit olduğum için yazıyorum bunu. Anlıyorum sabırsızlanıyorsun ama heryere sorunca bu çözülmez..

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • @Şaban Çilesiz bu gidişle izin alırsın zaten baksana kar geliyor gelecek vs diyorlar
    @manasbalasy rahat olmak bir konuda iyi oluyor sabırsız olmuyorsun gelen gelir gelmezse gelmez dersin

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Gfs dansöz bunu biliyoruz da ecmwf gfs yi de geçti resmen akşam güncellemesinde oryantal oldu resmen. Para mı takmamızı istiyor acaba ecmwf modelini hazırlayanlar. Arkadaşlar güncellemeyi görünce insan gülmekten altına kaçırır resmen saçmalığında bir sınırı var değil mi? Bu artık o boyutu da aşmış resmen. Güler geçerim hiç mi hiç ciddiye alınacak bir tarafı yok. Godzillada GFS saçmalamıştı bu sistemde de ECMWF saçmalıyor. Ben GFS nin açılımını kendime özgü tabirle Global Fırıldak Sistem olarak belirledim. Şimdi başımıza bir de ECMWF çıktı. Bu modeller bir kere de ortaklaşa bir sistem verseler yok illa birinden biri sözleşmşi gibi 180 derece dönüyor milleti sinir ediyorlar resmen. Hoş benim kafam rahat belki ama sizler moralman çöküyorsunuz canınız sıkılıyor. Boşverin gitsin bu modelleir hele de hafta sonuysa hiç kafanıza takmayın. Godzillada da millet kafayı yedi aynı uyarıları o zaman da yaptım başka bir forumda nitekim sisetm kara gömdü istanbul'u. Bu sistem öyle bir modelin sistemi gümletmesiyle kaybolacak bir sistem değil. Böylesine büyük sistemler küçük oyunlarla bozulmaz. Onlar dönsün dursun bir laf vardır tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır. Sistemin de dönüp dolaşıp geleceği yer ülkemizdir evelallah. Boşverin gitsin. Salı akşamı gelsin ondan sonra konuşuruz ayrıntıları ve ilerleyen süreci o zamana kadar hep dediğim gibi bütün modeller çöptür.

  • @Şaban Çilesiz kardeşim neyin peşinde olacam ben sistemin peşindeyim yetti artık modellerin bu sene dansöz kıvırmasından gına geldi artık bu sene pc yi kaldırıp camdan atmadıgım kalmıştı onuda bu gidişe atacagız herhalde sinir yükü ediyorlar adamı bunaltıyorlar adamı adam gibi tahmin yapsınlar aldıkları para helal olsun derim böle milleti kandırmakla sinir yükü etmenin hiç kimsenin hakkı yok töbe töbe estagfurullah kendimi zor tutuyorum ben çıkıyorum forumdan yoksa agzımdan çok kötü kelimeler çıkacak ALLAH ım sen mükayet ol bana sabır ve yarabbi tımaranelik edecekler bu sene beni...


    Edit; @Şaban Çilesiz hocam sıcak senaryo diyorsunda bu kadarda degişim olur mu yaw bi gün -14 verirsin akşamına +8 verirsin bu nasıl bi çıktıdır bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar degişim olabiliyor gerçekten bunalttılar bu sene kanser ederler adamı yeminle kanser ederler Sen sabır ver yarabbi...

    2 Mal editiert, zuletzt von dikiz ()

  • Deniz etkisi kar yağışının devreye gireceği aşikar.Rüzgarın yönü Güney Marmara'da poyraz ve yıldız oDoğu Marmara ve Batı Karadeniz'de ek olarak karayel de var muhtemelen.