Araba Lobisi

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Ford genelde çok yakar, bu nedenle uzak duruyorum. Peugeot hem az yakıyor, hem rahat, hemde oldukça üstün bir donanıma sahip. Bende de partner tepee var ve herkese tavsiye ediyorum.


    Ayrıca direksiyonu çok hafif, rahat kullanılıyor.


  • Ford genelde çok yakar, bu nedenle uzak duruyorum. Peugeot hem az yakıyor, hem rahat, hemde oldukça üstün bir donanıma sahip. Bende de partner tepee var ve herkese tavsiye ediyorum.


    Ayrıca direksiyonu çok hafif, rahat kullanılıyor.


    Tepee süper arabadır hele alure modeli çok güzel

  • Bu günlerde az görünüyorlar ama gelmiş geçmiş en beğendim araba Peugeot 206'ydı. Hem dışı, hem içi çok sempatik bi arabaydı kanımca.


    SM-G360H cihazımdan Hava Forum kullanılarak gönderildi


  • Ford Tourneo Connect, düşük tüketimli-yüksek performanslı yeni 1.5-litre TDCI motor ve Powershift otomatik şanzıman kombinasyonu ve üstün donanım paketleri ile 81.990 TL'den başlayan fiyatlarla müşterileriyle buluşuyor.




    Ben panelvan aşığı olarak bu araçların 2005 - 2006 model kasalarına bayılıyordum. Bide bu kasaya aşık oldum resmen. Bu arada Fordun markasıda çok iyi. Alman arabaları kadar dayanıklı. 1 Depo benzinle Kocaeli - Adana (850 k m civarı) kadar yol gidiyoduk 2006 modelle. İş ve aile için en ideal araba bence

  • Mercedes B160 benzinli W245 kasa sahibiyim. Araba oldukça konforlu. 2008 kasa. Tam paket, entegre navigasyon dışında tüm opsiyoneller var. Çok konforlu ve bir Jeep'den bekleyeceğiniz bagaj hacmine sahip. Yeni kasalarla birlikte azıcık da olsa küçüldü ama. B160'tan performans beklemeyin. Yakıt tüketimi de dur-kalk'ta olması gerekenden Blue - Effiency ve Eco Start-Stop sistemiyle azaltılmaya çalışılmış. Şehir içi 9.3 litre. Ayrıca markacılığı pek sevmem fakat Mercedes kalitesini unutmamak lazım. 1 milyon KM garanti :) Performans istiyorsanız yeni B250 tam size göre. 208 beygirlik motor uçuruyor arabayı. Turbo olduğu için de yakıt tüketimi az :)


    Yakıt tüketimiyle ilgilenmiyorum, ayrıca dizel alıp Renault motor alıp sese ve çevreyi kirletmeye katlanamam.

    Einmal editiert, zuletzt von tahminci ()

  • Yeni Astra K gerçekten güzel oldu.. Opel lüks segmente hızlı ilerliyor. Yakın zamanlarda neredeyse tüm modellere 1.6 cdtı motor seçeneğinin gelmesi başta Volkswagen 'e sıkıntı yaratıyor.

  • 1 Serisi Sedan Geliyor



    Merakla beklenen yeni 1 Serisi Sedan’ın ön gösterimi niteliğinde olan Compact Sedan konsepti, bronz rengi ve sportif yüzüyle gelecekteki model hakkında ipuçları veriyor. Ortadan bölünmüş ızgara yapısı, LED farları ve konsepte has şekillendirilmiş hava girişleriyle iddiasını ortaya koyan Compact Sedan konseptinde alüminyum cam kenarları ve hafif alaşım 20 inç’lik jantlara yer veriliyor.




  • Renault Talisman’nın Türkiye’ye Geliş Tarihi Belli Oldu



    Paris’ten sonra Frankfurt Otomobil Fuarı’nda da gözler önüne çıkan Talisman, Türkiye’de Şubat 2016’da satışa sunulacak.


    Fransız markanın yeni orta sınıf temsilcisi Talisman'ın Türkiye'ye adım atacağı tarih belli oldu. CMF platformu üzerinden yükselen Talisman, 4850mm uzunluğa, 1870mm genişliğe ve 1460mm yüksekliğe sahip. Modelin aks mesafesi 2810mm iken bagaj hacmi de 608 litre…