Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Milletimiz ne yazık ki kullanım klavuzu okuyacak bilince sahip değil. Sen burada en ufak ayrıntısına kadar mükemmel bir ders versen de, okuyan insanların çoğunluğu yazdığının yarısına bakıp, "Hee kolay, gerisini hallederim." diyecektir ve laz aklıyla senin aklının ucundan bile geçmeyecek işler yaparak telefonu çalışmaz hale getirip sonra da burada sana etmedik laf bırakmayacaktır. Tavsiye etmem. Böyle insanlar çok var.

    diyosun

  • E öyle ama, Mesala babam ve annem 2-3 yıl önce pc yada telefondan ilgisizlerdi Şimdi babama en iyi android telefondan aldım annemede öyle laptopda aldım Şİmdi ögrettiklerimle İyi iş çıkarıyorlar

    Senin gibi oğlu olduğuna gurur duymalı annen ve baban ;) ben beceremedim o dediğini ne kadar telefon aldıysam en kralından ya bana ya kardeşime verdiler biz kullanamıyoruz oğul bunları diye :) 33.10 yeter babama

  • hem pc hem telefonlarda yardımcı olurum çoğu kişiye Foruma sadece hava olaylarından ziyade teknolojide içinde girilsin Malum durgun havalada belirli kişilerin dışında kimse yok.

    öyle oluncada hava forum olmaktan sapıyoruz işte spor konuları bu yüzden kapatıldı, tarihide saçma bulanlar oldu, dizi-film ile teknoloji konuları hala açık.

  • Ben Abdullah Öcalan'ın yanına kadar gittim orada onu öldürmek için tam 3 ay bekledim. 3 ay hainlerle yaşadım, yılan yedim böcek yedim. Artık sabrım kalmadı ve Jitem'den bana bu emri veren albayla irtibata geçtim "Neyi bekliyorum efendim, bu emir ne zaman gelecek?" dedim. Albay bana "Emir büyük yerden, öldürmeden geri geleceksin." dedi. Duyduğum laflar karşısında fenalık geçirdim. Ben para için değil binlerce askeri öldüren soysuzların hesabını kesmek için bu görevi üstlendiğimi bildirdim Jitem'ci albay'a. Bana ömrün hapiste çürür dedi, sonra ona dedim ki "Birazdan apoyu öldüreceğim, sonra seni ve sana o emri veren makamdakileri." Bunlar devletin bütün birimlerine sızmış. Apoyu öldüremedim, o gece dağ kadrosunda bir tane hain olduğunu öğrendim telsiz'den. Herkesi sorgulamaya başladılar, yakalanmam an meselesiydi. Apo'yu alıp götürdüler kamptan. Gece olunca zar zor ayrıldım kamptan. Ve giderken şunu yazdım "Yeşil bir kere geldi, bir daha geldiğinde hiçbiriniz yaşamayacaksınız!" Türkiye'ye gelemedim, hain ettiler beni. En çok zoruma bu gitti, milletimin beni hain bilmesi.."
    -
    Mahmut Yıldırım ( YEŞİL )

  • Abdullah Öcalan ı öldürdüğünde her şey bitmiyor Şaban kardeşim. Kısa vaadede evet güzel olur ama , Abdullah öcanın tuvalete gitme yıldönümünü bile bu ülkede "sözüm ona " kutlayanlar varsa ; bil ki öldüğünde ne yaparlar ...heykelini dikmeye çalışanlar bile olur o kadar kansız insan oldukça...!!!

  • Abdullah Öcalan ı öldürdüğünde her şey bitmiyor Şaban kardeşim. Kısa vaadede evet güzel olur ama , Abdullah öcanın tuvalete gitme yıldönümünü bile bu ülkede "sözüm ona " kutlayanlar varsa ; bil ki öldüğünde ne yaparlar ...heykelini dikmeye çalışanlar bile olur o kadar kansız insan oldukça...!!!

    ozaman öldürülseydi şimdi bukadar olmazdı ... ama haklısın öldürmekle olmuyor terörist başı bitmez biri ölür biri başlar sonuçta ülkemizdeki teröre destek veren ülke sayısı okadar fazlaki ...

  • Bugün 5 tane şehidimiz var dünde 5 tane vardı bana ne Belçika'dan bırakın bu muhabbeti artık!

    İşte bu nedenle ohh demiyorum ama tühh de diyemiyorum brüksel için.Benim içim yanarken acıma gerçekten ortak olmayanın yüreği yanarkende ben acısına ortak olmam bu kadar net...

  • Şaban ;Buz dağının görünmeyen bir çok yüzü vardır kardeşim .Bu ülkede ne oluyorsa garibana ,fakire fukaraya oluyor ,terör denen şey de dahi ..kimse şehit olmasın (Asker, polis ..) ama malesef fillerin tepilmesi ile olan çimlere oluyor .Askerliğini YAPTIN az çok görmüşsündür ...ast üst ilişkisi emir demiri kesiyor ilişkisi ,verilen emir her surette yerine getirilir ,emri verene bildirilir , konusu suç teşkil edem emir hiçbir surette yerine getirilmez .emri veren sorumludur verdiği Emir'den diyor hem 2803 jandarma teşkilat kanunda hem polis vazife ve selahiyet kanununda "2559 kanun no "pvsk

  • Has oldu onlara. Masumlara üzülmemek elde değil ama terörist paçavrasını indirmiyordu yüzsüzler.

    Bırakın Işid de diksin bayrağını o kadar demokratiksinizya.

    Işid de masumları öldürüyor pkk da. İkiyüzlüsün, şeref yoksunusun Avrupa.

    En garibi de hala ,Avrupa birliğine girmek için fasıl açmaya çalışan bir Türkiye el insaf 1959 da ilk başvuru tarihi Türkiye nin ...zaten böyle bir Avrupa'ya girmek de istemiyorum .Avrupaya girmemesi gereken herkes girmiş ,müstehaktır BAZI şeyler ,Zaman'ında Tv izler gibi izliyorlardı Ortadoğu'da Suriye'de patlayan bombaları , ülkemde vatan evladı şehit olurken 10 larca ,kıllarını kıpırdatmadılar ...olacağı buydu !!!

  • Belçika avrupa'da bölücü örgütü besleyen ülkelerin başında gelir. Yıllarca PKK'yı hatta "ılımlı muhalif" diye IŞİD'i bile destekledi Avrupa. Şimdi ceremesini çekiyorlar.

    İşin tek kötü tarafı devletlerin yanlışlarının cezasını bir günahı olmayan insanlar çekiyor.

  • Belçika avrupa'da bölücü örgütü besleyen ülkelerin başında gelir. Yıllarca PKK'yı hatta "ılımlı muhalif" diye IŞİD'i bile destekledi Avrupa. Şimdi ceremesini çekiyorlar.

    İşin tek kötü tarafı devletlerin yanlışlarının cezasını bir günahı olmayan insanlar çekiyor.

    PKK nın yayın uzantıları Avrupa'da İsviçre ve Belçika da dır .kapatma davaları dahi oldu Zaman'ında sanırım !!!

  • Mesele üzüntü meselesi değil, terör meselesi. Orada bomba patladıysa yarın burada da patlayabilir. Bunlardan alınacak ders artık "güvenli yer" olmadığı.

    Terörü ve destekleyenleri kınıyorum.

    Artık bu noktadan sonra siyasete girecektir, foruma zarar verecektir.
    Karşı yorumlara cevap verneyeceğim.