Teknolojik Ürünler - Oyunlar Genel Konu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • NFS 2'de para nasıl kazanılıyor, kilitli bölümlerin kilidi nasıl açılıyor, ben oyundan çıkınca kendisi kayıt mı oluyor yoksa kaydetmem mi gerek? Pek ayarlarını kurcalamak istemiyorum bilirkişi yardım ederse sevinirim.


    NFS 2 Underground ise, kariyer modunda yarışlara girip, kazanarak para kazanıyordum ben. Çıkmadan önce save'liyordum, ne olur ne olmaz :D.


  • Peki kilitleri nasıl açacağım?


    Düzenleme: Yarışı nereden yapacağım Careerde?


    Haritada yuvarlak şekiller olması lazım, oraya gideceksin. Oraya vardığında zaten ne yapacağını anlarsın. Kilitler yarışları yapıp, seviyeni geliştirdikçe açılıyor.

  • Play storeden
    Age Of Civilizitation indirin güzel strateji oyunu
    @HeartBurning Z2 abimde var guzel ideal bir telefon ancak Z3 tercih edebilirsin ben Z3 almayaı düşünüyorum fotoğraf için mükemmel bir telefon 20mp kamerasi var nisande Z4 cikacak kamerasini yukseltmesini düşünüyorum ayrica oyle olur
    ayrica Z2 den itibaren 1.5mt ya kadar su altinda fotograf ccekebilirsinjz

  • Beyler laptoptan anlayanlar bana laptop önerebilir mi?Bu yaz üniversiteyi kazanırsam laptop alacağım da bütçem de var şöyle adamakıllı oyun oynanabilecek bir bilgisayar olursa sevinirim..Bir bilgisayar var kafamda ama HDD,SSD muhabbetti dönüyor forumlarda,ne olduğunu da bilmiyorum.Aydınlatırsanız sevinirim


  • Beyler laptoptan anlayanlar bana laptop önerebilir mi?Bu yaz üniversiteyi kazanırsam laptop alacağım da bütçem de var şöyle adamakıllı oyun oynanabilecek bir bilgisayar olursa sevinirim..Bir bilgisayar var kafamda ama HDD,SSD muhabbetti dönüyor forumlarda,ne olduğunu da bilmiyorum.Aydınlatırsanız sevinirim


    oyun için istiyorsan 1600-1700 tl'den başlıyor lenova laptop için önerimdir ama samsungta iyi sakın hata yapıp casper,acer falan alma.

  • Benimki Acer 3 senedir kullanıyorum hiç bi sıkıntı yoktu şu ana kadar sadece ram geri kaldı başka sıkıntı yok Acer iyidir. 2 gb ekran kartı (nvidia Geforce GT 630M) 4 gb da ram var.

    Alemde şer, Oğuz'da er tükenmez !


  • wolva bütçe 2.5 3m çıkarsa monster msi düşün derim


    Bu sene üniversiteye gidicem mecbur almaları gerek mühendislik okuyacağım bir sürü program için falan pc şart.Bütçe dersen aldırmışken sağla bi pc aldırmayı istiyorum ki rahat bi 4-5 yıl gitsin.Sonra zaten kendim alırım..Msi,monster falan da direkt oyun bilgisayarı üretiyor,onu da babam aldırmaz.Kafamda ASUS N550jk cn090h var 16 RAM i7 2.4 işlemci GeForce GTX850M ekran kartı var ama ssd yok diyorlar o ne onu da bilmiyorum ki :D

    Einmal editiert, zuletzt von wolvarene ()

  • Bluetooth kullanmam sorun değil,telefonun sınırlarını zorlamam,android ve samsungtan çok çekmiş biri olarak Iphone'dan başka çare görmüyorüm ben,deneme yanılma yöntemi yapacağım yani. :D

  • Facebook, Twitter ve Youtube kapatıldı!



    Türkiye tarihinde sosyal ağlarla ilgili verilen en kapsamlı erişim engellemesi kararıyla Twitter, Facebook ve YouTube kapatıldı. TİB’in Erişim Engelleme Karar Sorgulama ekranlarında henüz yayınlanmış bir karar yok.



    YouTube’un adresine girmek istediğinizde servis sağlayıcının gösterdiği ekranda yukarıdaki görsel bulunuyor.

    webrazzi.com'un haberine göre, Turkcell Superonline ve TTNET hattından yapılan denemelerde yukarıdaki ekran veya sayfaya ulaşılamıyor hataları alınıyor. TTNET hattında Youtube.com Service Unavailable hatası verirken Twitter sunucularından hiçbir tepki alınamıyor. Facebook’ta ise erişim kısmı olarak halen sürüyor.
    Geçen yıl yine 20 Mart ve 27 Mart tarihlerinde engellenen Twitter ve YouTube, bahar aylarını yine kapalı olarak giriyor.



    http://www.radikal.com.tr/turk…9547&utm_campaign=turkiye