Bir kaç gün önce istek geldi, oyunlar ve teknolojik ürünler için genel bir konu açılması üzerine. Talepleri yerinde bulup açıyorum, hayırlara vesile olsun.
Teknolojik Ürünler - Oyunlar Genel Konu
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Flood olacak ancak ilk mesaj olduğundan ötürü kuralı ihlal ediyorum :D. Var mı FM'ci benim gibi ? Varsa muhabbet edelim az. FM 15 çıkmadan önce, FM 14'le açmış olduğum son kariyer bu. Fenerbahçe ile. Hayatımda ilk defa bu kadar başarılı bir taktik oturttum, her maç enfes oynuyoruz. Ben gerçektede Fenerbahçe'nin böyle oynaması gerektiğini düşünüyorum, Ribas transferini boş transfer olarak görüyorum.
Bu tek kale oynadığımız Beşiktaş derbisinden ;
Bu fikstürümüz, tüm maçlarımız ;
Bu puan durumumuz ;
Buda taktiğimiz ;Bu arada konuda her türlü teknolojik ürünlerden ve oyunlardan bahsedebilirsiniz. Genel Tartışma Sayfası'nın teknolojik versiyonu denebilir konu için.
-
Asphalt 8 oynayan veya bitiren varmı?
-
Beyler bu fifa15 in cracki ne zaman çıkacak bilen varmi ?
-
FM 15 nasıl bi oyun indirmelimi yoksa internet üzrimi
-
FM 15 nasıl bi oyun indirmelimi yoksa internet üzrimi
Menajerlik simulasyonu. İndirmeniz lazım, başlayıp karışık diye bırakmayın. İlk oynayanlar biraz karışık, ama alıştın mı bırakamazsın. -
Süper bir strateji ve savaş oyunu:
Oyunda:USA-Amerika
China:Çin
Global Liberition Army(GLA):Global Birlik Ordusu,var.
-
:D:D:DBu arada Iphone 6 almayı düşünen var mı ? Bükülme felan diyorlar. Ben pek anlamam telefondan, CrossBench sen anlıyordun sanırım. Nasıl sence Iphone 6 ?
-
O oyunun indirme linki varmı varsa nasıl iniyor bildirirseniz güzel oyuna benziyo
-
@"Estimator Legend" Cep telefonlarına çıktı ultımet team(yanlış yazmış olabilirim)Bence güzel
-
Iphone alacak para elinde varsa hiç alma git M8 al. Nisan ayında çıktı telefon. 10 gün sonrada ben aldım. 2499 TL fiyatı vardı. Sağolsun Turkcell TIM bayisindeki bir abla 1400 TL'ye ayarladı bize.
Her neyse. Iphone alacağına git M8 al. İstersen özelliklerinden konuşabiliriz. Iphone 6'da IOS sorunu var. Haftada 2-3 kere 900MB / 1GB arasında güncelleme geliyor. Kafayı yedirtir. IOS daha oturmuş değil. 8.1 çıkacaktı bu aralar. Belkide düzeltmişlerdir hataları. Bu bükülme olayı normal telefonda yok. Büyük ekranlı telefonda var. Cihaz hem ince hemde alüminyumdan olduğu için hassas. @"Carl2"
Hepsiburada fiyatlarını vereyim.
Apple iPhone 6 16 GB (Silver) http://www.hepsiburada.com/lis…616gbbe&categoryId=371946
Apple iPhone 6 128 GB (Space Grey) http://www.hepsiburada.com/lis…618gbsi&categoryId=371946
HTC One M8 http://www.hepsiburada.com/lis…ephtcm8&categoryId=371946HTC dışınsa LG G2 ve G3 düşünebilirsin.
-
Pes 2010 güzel indirebileceğim yer varmı link atın
-
Pes 2010 güzel indirebileceğim yer varmı link atınWarez içerik paylaşımı yasak ama Google'da Pes 2010 Reloaded sürümünü aratıp Turbobit linkleri bulabilirsin yada hiç uğraşma torrent kullan.
-
Pes 2010 güzel indirebileceğim yer varmı link atın
Buradan paylaşmayalım, ne olur ne olmaz :D. Torrent Oyun'dan indirebilirsin. -
FM 15 aldım bugün, orjinal. Eğer benden başka orjinal alan varsa veya alacak olan varsa, bu sınav dönemini atlatıp (2 hafta sonra) birlikte online oynayabilir, muhabbet edebiliriz :). Oyuna tam başlamadım daha ilk kariyerimi şimdi açtım, bir sezonu felan bitirip değerlendermemi yazacağım
-
Steamdan Call of duty Advanced Warfare aldım 99 TL ye gayet güzel bir oyun Multiplayeri olsun Singleplayı olsun
-
Arkadaşlar oyun indiricem . Site ve oyun öneririmsiniz ?? Full olmalı ? Kotayı arttırdm
-
@"KarSuperNaturaL" Buradan paylaşım yasak yasal olarak özelden konuşalım bu tür konuları.
-
Arkadaşlar oyun indiricem . Site ve oyun öneririmsiniz ?? Full olmalı ? Kotayı arttırdm
Kotalıysa CD'ciden alsan iyi olur aslında. Risk etme. Link yolladım bi tane ÖM. O site iyidir. Ha durumun müsaitse orjinal al, ben oyuna çok para vermem diyorsan linklere bak verdiğim. Ben FM hariç oyuna para vermem :D. -
@"KarSuperNaturaL" Buradan paylaşım yasak yasal olarak özelden konuşalım bu tür konuları.
Bilmiyordum pardon .