Futbola Dair Her şey [Futbol Genel Konu]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • yani galatasaray berabere kaldığı için hep fenerbahçe şampiyon oldu böylemi yorumluyorsun?

    Hayır ama kendi performansın kadar rakiplerinin ne yaptığıda önemlidir.

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

  • Şike olaylarından sonra ceza alan ve hızla toparlanan Juventus 4 sene üst üste şampiyon olup bu senede finale çıktı.
    "Adaletin uygulandığı ülkeler..." diyeyim, gerisini tahmin edersiniz ;)

    Her neyse Juventus'u elemekte her baba yiğidin harcı değilmiş. Geçen sene bile Real'i dumur eden bir Juventus'u elemiştik.

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

    Einmal editiert, zuletzt von CrossBench (13. Mai 2015 um 23:53)

  • Hayır ama kendi performansın kadar rakiplerinin ne yaptığıda önemlidir.


    zaten en az hata yapan kazanır bu maratonu öyle değilmi? Dediğine paralel bizde bu sene şöylemi diyelim; Fenerbahçe bu sene kadıköyde çok berabere kaldı o yüzden Galatasaray şampiyon olacak.. Bu Galatasaray takımına oyuncularına yönetimine yapılmış haksızlık olur diye düşünüyorum. Keza Fenerbahçede geçen sene rakiplerinden kat ve kat iyiydi bunu da lige azimle yansıtarak şampiyon oldu. Ersun Yenalla ilgili yorumuna da kısmet katılıyorum,ilk defa bir büyük takımı çalıştırdı Ersun hoca geçen sene ve bence düşüş öyle çok belirgin olmadı,büyük takım hemen toparladı,şuanda trabzonu yorumlayamayız çünkü ilk yarı trabzonun başında bir müddet vahid vardı yani antreman yüklemelerini sene başında ersundan almadı takım.

    Çoklar diye korkmadık, azız diye çekinmedik, düşmanlarımız etrafımızda ocak gibiydi, biz de ateş idik!


  • Haha real elendi.Finalin adı Barcelona-Juventus

    bence çok güzel oldu sıkıldık artık madrid-barca rekabeti izlemekten her kupada, bu barcelona juventusu geçer gibi geliyor ama italyanlar bu sefer farklı,zor ama güzel bir maç bizi bekliyor olacak

    Çoklar diye korkmadık, azız diye çekinmedik, düşmanlarımız etrafımızda ocak gibiydi, biz de ateş idik!

  • bence çok güzel oldu sıkıldık artık madrid-barca rekabeti izlemekten her kupada, bu barcelona juventusu geçer gibi geliyor ama italyanlar bu sefer farklı,zor ama güzel bir maç bizi bekliyor olacak

    Buffon ismi bana çok güven veriyor.Kolay olmayacak maç.


  • zaten en az hata yapan kazanır bu maratonu öyle değilmi? Dediğine paralel bizde bu sene şöylemi diyelim; Fenerbahçe bu sene kadıköyde çok berabere kaldı o yüzden Galatasaray şampiyon olacak.. Bu Galatasaray takımına oyuncularına yönetimine yapılmış haksızlık olur diye düşünüyorum. Keza Fenerbahçede geçen sene rakiplerinden kat ve kat iyiydi bunu da lige azimle yansıtarak şampiyon oldu. Ersun Yenalla ilgili yorumuna da kısmet katılıyorum,ilk defa bir büyük takımı çalıştırdı Ersun hoca geçen sene ve bence düşüş öyle çok belirgin olmadı,büyük takım hemen toparladı,şuanda trabzonu yorumlayamayız çünkü ilk yarı trabzonun başında bir müddet vahid vardı yani antreman yüklemelerini sene başında ersundan almadı takım.


    Geçen sene Ersun hocanın düşüşünü görmemenizin sebebini nisanda şampiyonluk gelmesine bağlıyorum ben.

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

  • Geçen sene Ersun hocanın düşüşünü görmemenizin sebebini nisanda şampiyonluk gelmesine bağlıyorum ben.


    Fenerbahçenin o düşüşü takımın yaşındandı bencede. Zaten iyi çalışmayan Fenerbahçeyi bu sene görüyoruz resmen dökülüyorlar. Aziz Yıldırım için özel parantez açmak lazımda biz veya bizim gibiler konuştukça adam kök salmaya devam ediyor..

    Çoklar diye korkmadık, azız diye çekinmedik, düşmanlarımız etrafımızda ocak gibiydi, biz de ateş idik!


  • Fenerbahçenin o düşüşü takımın yaşındandı bencede. Zaten iyi çalışmayan Fenerbahçeyi bu sene görüyoruz resmen dökülüyorlar. Aziz Yıldırım için özel parantez açmak lazımda biz veya bizim gibiler konuştukça adam kök salmaya devam ediyor..


    Konuşulmadığı zamanlarda da Aziz Yıldırım aynı şimdiki gibiydi.

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

  • Konuşulmadığı zamanlarda da Aziz Yıldırım aynı şimdiki gibiydi.


    Öyle değil ilk geldiği zamankıyle arada dağlar kadar fark var,ama şunu sormak lazım bu adam bir Galatasaray klanımı ne,yani anca fanatik bir galatasaraylı fenerbahçeye bu kadar zarar verebilirdi,halada vermeye devam ediyor.Bak şimdi suçlu İsmail hoca ve birkaç futbolcu olacak seneye takım değişecek ama kafa aynı kafa..

    Çoklar diye korkmadık, azız diye çekinmedik, düşmanlarımız etrafımızda ocak gibiydi, biz de ateş idik!

  • Elimde kağıt kalem şampiyonluk hesabı yapıyorum. Şampiyon olmak istiyorsak öncelikle Galatasaray'ın Gençlere takılması şart, üstüne derbi de berabere bitse şampiyonuz. Tabi bizde maçlarımızı kazanmalıyız.

    Bazı taraftarlar maçtan sonra yönetim ve futbolcuları protesto etmiş, taraftar sonuna kadar haklı. Fenerbahçe'nin düşmüş Erciyes'e karşı bu kadar silik oynama hakkı yok. Sezon sonu revizyon şart.


  • Öyle değil ilk geldiği zamankıyle arada dağlar kadar fark var,ama şunu sormak lazım bu adam bir Galatasaray klanımı ne,yani anca fanatik bir galatasaraylı fenerbahçeye bu kadar zarar verebilirdi,halada vermeye devam ediyor.Bak şimdi suçlu İsmail hoca ve birkaç futbolcu olacak seneye takım değişecek ama kafa aynı kafa..


    AY ilk geldiğinde GS ile FB arasındaki fark Bayern ile Dortmund arasındaki fark gibiydi. 2001'deki krizden sonra GS inanılmaz düştü ve FB yükseldi. Görevinin ilk 2 yılını kafadan silelim. UEFA'dan sonraki 1,5 - 2 yılıda silsek, 2002'den sonra AY ağırlığını belli etti. Bunu benden çok yaş farkıyla siz iyi bilirsiniz :) Rakiplerinin ve kendi camiasının etkisi ile yükseldi Aziz Yıldırım.

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

  • Galatasaray başkanı sayın Duygun Yarsuvat bugün ki veda konuşmasında beni bile duygulandırdı.

    Rahmetli Özhan Canaydın'dan sonra gelen en iyi başkanlardan biri, tam bir centilmen, Fenerbahçelilere bile kendini sevdirmiş biri.

    Bir Fenerbahçe taraftarı olarak kendilerine teşekkür ederim, yıllardır özlem duyduğumuz bir başkandı. Umarım Dursun Özbek'de onun gibi bir başkan olur ve Fenerbahçe-Galatasaray dostluğu tekrar sağlanır.

    Seni unutmayacağız Duygun Hoca.

  • AY ilk geldiğinde GS ile FB arasındaki fark Bayern ile Dortmund arasındaki fark gibiydi. 2001'deki krizden sonra GS inanılmaz düştü ve FB yükseldi. Görevinin ilk 2 yılını kafadan silelim. UEFA'dan sonraki 1,5 - 2 yılıda silsek, 2002'den sonra AY ağırlığını belli etti. Bunu benden çok yaş farkıyla siz iyi bilirsiniz :) Rakiplerinin ve kendi camiasının etkisi ile yükseldi Aziz Yıldırım.


    o söylediğin zamanlar içerisinde o kadar çok yeni üye alındıki hepside AY destekçisi,şuanda bütün kongre avuçlarının içinde,kendi istemediği sürecede gitmez bunuda ben ekleyeyim:)

    Çoklar diye korkmadık, azız diye çekinmedik, düşmanlarımız etrafımızda ocak gibiydi, biz de ateş idik!


  • Emre'ye Beşiktaş formalı şeref yoksunlari feribotta saldırmış. Bu sene takım ve kulup olarak uğradığımız 3. saldırı. Bunlar hep kuyruk acısı.


    Emre'ye yapılan saldırı Emre'nin Bilic'e ''Burası İstanbul'' çıkışı neden olmuştur büyük ihtimal. Bu arada Emre'nin yanında kim varmış onu biliyor musun?