Futbola Dair Her şey [Futbol Genel Konu]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Samet

    Kulübün mal varlıklarının eşi benzeri dünyada bile çok yok. Bunlardan birazını satmak demek borcu sıfırlamak demek. :) Ama ne satıyoruz nede yatırım yapıyoruz. (Örnek:Riva) Aysal kulübün mal varlıklarını kullanmak için izin istemişti. Yetkisi vardı ama tekrardan izin almak istiyordu. Ama adamı bi linç etmedikleri kaldı. Ali Sami Yen arazisinde yediğimiz kazık olmasa borç burada olur muydu? Sırf devlete stat yaptıracağız diye 1.3 Milyar TL'lik araziyi 600 Milyon TL'lik stada değiştik. 700 Milyon TL'miz olsane güzel olurdu değil mi? :) (ASY değeri 1.3 Milyar TL)

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

  • @"CrossBench" Riva arazisi polat döneminde tekrar gündeme gelmişti.Türlü türlü projeler sunulmuştu.En iddialısı villa işiydi yapılsaydı dediğin gibi ali sami yende kaybettiğimiz parayı oradan alırdık ama olmadı.Bu yönetim çok bunalırsa onu yapar mı bilmem?

  • Samet
    Yeni gelecek yönetim yapabilir ancak...

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

  • Samet

    Kesinleşen birşey yok ama Faruk Süren iddiası çok kuvvetli. Yarsuvatın ekibinin iskeletini koruyarak aday olacak diyorlar. Çok küçük bir ihtimalde tekrardan Aysal.

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

  • Aziz Yıldırım'ın yalaması olan 12numara bile bugün error verdi ama günü kurtardı :D
    EDIT:

    Twitter'da bir yorum
    "oğlum 8 Galatasaray şampiyonluğunu bırak,bursaspor şampiyonluğu gördü lan adam. 3-4 sene daha kalsa akhisar şampiyonluğu da görecek bu Aziz."

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein

    Einmal editiert, zuletzt von CrossBench (14. November 2014 um 21:12)

  • Başkanımız Aziz Yıldırım bugün adeta esti gürledi ve herkesi susturdu.

    Tüm konularda %100 haklı.

    Yıldırım Demirören'e cevabı
    "Sen beni kınayacağına milli takımın şerefini kurtar kardeşim" bu sözü çok beğendim.

    Gerekirse her yeri basar ve sonuna kadar haklı.

    Bu sözde Fenerbahçelilerden kurtulacağız,kartlarını iptal etmesi doğru.Daha stada alınmayacaklar.

    Mağdur olanların mağduriyetleri giderilecek.

    Einmal editiert, zuletzt von HvFrm(Hf) (14. November 2014 um 23:47)

  • Aziz başkan efsane başkan, 3yıldır devam eden şike illeti olmasaydı şu anda Fenerbahçe ekonomik anlamda baya üst seviyelerde olurdu başkanımızın sonuna kadar arkasındayım, kulüp gelecek vaat ediyor.....

    8)


  • Teker teker cevaplayacağım. Konuşmamın genel özeti ; Aziz Yıldırım'ın hizmetleri vardır, stad olsun tesisler olsun eyvellah. Ancak taraftar > yöneticiler '' haklı '' politikasından gereği, Aziz Yıldırım bu taraftara haksızlık yapmaktadır. Cefa çeken biz, çile çeken biz, keyif süren o, ihanete uğrayan biz ? Bu adil değil. Adaletin olmadığı yerde isyanlar, protestolar başlar ve stattada başladı. Protesto yapmak herkesin, en doğal hakkıdır. Bunu engellemeye çalışmak dikdatörlüktür. Aziz Yıldırım dikdatördür, Fenerbahçe'de başkan kaldığı sürece hem Fenerbahçe'ye hem Türk futboluna zarar vermektedir. En kısa zamanda gitmelidir.

    1-) Kimse susmadı. Bazıları gibi parayla konuşup parayla susmayız.
    2-) Bugün ciddi derecede saçmaladı, yani en saçma açıklamasıydı. %100 haklı felan değil, haklı değil ki %100 olsun.
    3-) Yıldırım D. eleştirisi normal ve haklı ancak gerekirse hakem odası basarım, çok çirkin bir söz. Her haksızlığa uğrayan hakem odası basacaksa ohooo...
    4-) Sözde Fenerbahçeliler ? Anadolu GFB oluyor, paralı köpekler yani. Para karşılığı stada gelip, tek amaçları GFB'nin tezahüratlarını engellemek olan basit ve paraya öten grup.
    5-) Parasını verip, kombinesini alan adamların haber verilmeden kombinesi iptal ediliyor. Bu cidden dolandırıcılıktır, adamlar dava açsa kazanır. Biz boşuna mı para verdik der. Ayrıca aralarında Aziz Yıldırım fanatiği olanlarda var, adam keyfe keder hareket ediyor resmen.
    Aziz Y.'nin rezalet konuşmasına genel olarak bu yeterli ;

    Var mı cevabın abi ?

    Einmal editiert, zuletzt von Havaforum(HF) (15. November 2014 um 00:38)

  • 3 haftadır kupon yapmadım diye bugün ufak birşey yaptım yatan maça bak... Faroe Adaları...
    Polonya, Danimarka ve Macaristan'ı bil Faroe'nin Yunanlıları yenmesi ilede kupon yatsın. :)

    İfade özgürlüğünü, yasalar tek başına garanti edemez. Herkesin kendi düşüncesini, cezalandırma olmaksızın açıklayabilmesi için toplumda hoşgörü mevcut olmalıdır.
    Albert Einstein