16 Subat Hayata Donus

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Zitat von Murat pid='89185' dateline='1391716759'

    Hala sistem peşindemisiniz yaa .. :) geliyor geliyor merak etmeyin İskele Babası sistemi geliyor.. Şaka gibi olmuş Forum artık karsızlıktan !.. Herkes yok onla konuştum bunla konuştum kimse bir yere ayrılmasın falan diyor. yahu olmayan sistemleri varmış gibi konuşmalar tam halüsinasyon ortam :D aynen katıluyorum adaş tavuk kendisini mısır ambarında görürmüş :)

  • Ifrat ve tefritten çok bu kelimeleri kullananlar psikolojik olarak zayıf ve kar bağımlısı olanlar çoğu çok genç yada çocukta olabilir kendi iç dünyalarını kontrolü beceremeyen eski tabir nefsi ham olgunlaşmamiş insanlar napalım kendilerini kontrol edemiyorlar bıkkınlık bunalım psikolojisi halbuki herseyi var eden allahtan gelirse takdiri ilahi gelmezse de takdir ama uzman olarak yazı yazan yorum ve tahmin yapan arkadaslarla ki hepsi değil olayları abartmamalı bilgilendirici öğretici vede yönlendirici olmalilar yaptığınız tahminler tutmayabilir verdiğiniz tarihler pas geçebilir önemli olan uzmanlar biraz sorumluluk bilinci taşımalı biri gelo efsane diyo burdaki gençlerden çoğu size güveniyor büyük beklentiye giriyorlar şartlaniyorlar sonuçta uzun vade veya orta kısa vade bu sadece tahmin gerçek değil her çıktı bakıp kendi psikoloji nizi bozmayin enerjinizi boşa tüketmeyin kendi kendinizi sıkar boğarsiniz adam her güncelleme ye bakıyor kafayı kırıyor la bu tahmin öngörü gerçek değil ha harita okumayı bilmiyorsanız model güncellemelerini bakıp kış bitti demek abes ha bilmiyorsanız efsane geliyor diye abartmanin manası yok bilenlere site canlı kalsın diye yapıp gaz veriyorsa o da başka

  • Arkadaşlar 21 22 şubattan sonra efsane sistem gelecek yani bu tarihlerde sogumalar başlayacak ve ayın 23 24 unden sonra kar başlayacak.. Ben mart da da güzel bir sistem bekliyorum. Görecez

  • Arkadaşlar anlamıyorum kışı bitirseniz bitirdiniz biz ne yapalım bir şey onkere söylenirmi ya buradaki arkadaşlar tahminlerini yapıyor sistem gelirse gelir gelmesse gelmez onu biz bilemeyiz sadece buradaki insanlar modellere bakıp fikirlerini söylüyorlar.

  • Bu saatten sonra bence kış bitmiştir nokta haa çok çok çok büyük sürpriz olur sistem alırırız kar olur o ayrı bence efsane semih artık siteyi düşündüğünden dolayı siteye girişlerin azalmaması yani sitenin menfaati için sistem gelecek diyor kusura bakmayın...BU saatten sonra kar çok çok zor ama oladabilir çok düşük ihtimal.Kendinize iyi bakın

  • kimse böyle bir kış beklemiyodu rizede 40 cm kar yağdı ama acısı fena çıktı rizede dahi kuraklık hat safhada şöyle söylim son bir kaç yıldır rizede yağış anlamında ciddi sıkıntı var.....

  • Wetter3 verilerine göre 19'unda sonra ciddi kar yağışları gözüküyor. Tabi bu çok uzun bir süre ve wetter3 ne kadar doğru bir site bilinmez. Ama gfs de destekliyor. Hayırlısı bakalım artık 4-5 günlük bir süreye ihtiyaç var sistemin netleşmesi için. İnşallah herşey yolunda gider. Bana sorarsanız soğuk hava gelecek ama kar yağışı var mı bilinmez..

  • Zitat von Asena Özkan pid='89484' dateline='1392042236'

    Sevgili Semih


    Atmosferin hal ve gidişatından elbette ki seni sorumlu tutamayız. Ne var ki, 'efsane' diye, diye bizi de kestane yapıverdin :)


    20 subattan sonra kestaneyi soba ustunde yapicaz.


    Carsamba gunku modellere gosterir cuma aksami noktayi koyariz.


    Bi yere gittigim yok.kisi bitirenleri not ediyorum sadece.butun kis bekledik.3 gun daha beklersek olmeyiz.


    Sitenin reytingini dusundugum falan yok.eger ole olsaydi surekli yorum yazar uyeleri yorum yapmaya sevkederdim.rahat olun.hoplaya ziplaya bagira bagira yara yara geliyo..

  • semih abi edirne diyagramları kontrol çalıştırması -20 ye dayanmış

    ________________________________________________________________
    Körfez,Kocaeli 74 metre Hf@izmit
    ________________________________________________________________

    Einmal editiert, zuletzt von tunahan_41 ()


  • Adsensede tavan yaptimi acaba :)

  • Zitat von DüzFurkan pid='89499' dateline='1392053413'

    Ama iste efsane mi yojsa normal bi sistem mi ? Ama efsaneye cok yakin bir sistem olsada iyi olur ama turk milleti herseyin iyisini ister :D :)


    7-8 Ocak sisteminin bir tık üstü sistem iyidir :D