10-14 Aralık Arası Beklentim

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Kararsız günler başlıyor. Ekimdeki yüksek basıncı anmayın gelir melir mazallah. Başımıza iş alırız :D

    Einmal editiert, zuletzt von karmania ()



  • emeğine sağlık üstad,güzel haberlerini bekleyeceğiz:)

    VATAN NE TÜRKİYE’DİR TÜRKLERE NE TÜRKİSTAN VATAN BÜYÜK VE MÜEBBET BİR ÜLKEDİR TÜRKLERE TURAN

  • Emeğine sağlık olsun Efsane - Semih , gerçi ben dün sana bu forumdan son yaşadığımız sistemle ilgili düşüncelerimi gelecekle ilgili ve sana teşekkür yazımı yazmıştım ama ! Belki görmedin önemlideğil bu yoğunlukta.. Tekrar sağolasın bize verdiğin an ve an bilgiler için , Efsane - Semih le takibe devam.. :)

  • Semih Beyin Tahmininde sanırım 'En şanslı il Tekirdağ olacak yağış açısından.' bu söylem yanıldı bu sistem neredeyse hiç örtü yapmadı Tekirdağ'a diyebiliriz. yağış tamamen istanbulda yoğunlaştı. gene yanımızdan geçip gitti ama soğuk çektik.


  • Semih ,verdiğin emek ve bizi gece gündüz bilgilendirdiğin için çok teşekkürler.Aralık sonu içinde özellik ile yılbaşı öncesi için , bol karlı ve örtülü iyi hebrlerini bekliyoruz ...

  • Zitat von Bluesky34

    1386927991[/url]']



    Semih ,verdiğin emek ve bizi gece gündüz bilgilendirdiğin için çok teşekkürler.Aralık sonu içinde özellik ile yılbaşı öncesi için , bol karlı ve örtülü iyi hebrlerini bekliyoruz ...


    Takibe devam teşekkürler ;)

  • Bir sistemi daha geride bırakmışkem istanbullular dışında bazılarımızın ne kadarda yalancı olduklarınıda görmüş olduk!! Muhtemelen yaşlarının çocuk mertebesinde olan bu zatlar, tam 3 gün 3 gece boyunca bulundukları şehirlere niçin hala kar yağmadığını bıkmadan usanmada sitemkar ve isyankar bir dille ifade ederlerken belkide kendilerince totem yapıyorlardı, , mgm ölçümlerinde bunun tam tersi olduğunu görmüş olduk. İstanbulluların böyle bir şansı yok tabiki, belki bu kadar çok kamera olmasa, onlarda yalan ifadeler kullanıp sinir bozacaklar, ama maalesef canlı kameraların çokluğu bu yalanı engelliyor!!! Kısacası bu sistemin kaymağını hem soğuk olarak hemde kar olarak başta doğu bölgelerimiz olmak üzere bütün türkiye yemiştir, kimse bana antalyaya veya fethiyeye niçin kar yağmadı demesin, ambulans çağırıp tımarhaneye gönderim.:D. Çok şükürki son 10 gün içinde alması gereken bütün iller gerekli kar ı almıştır.Güzel bir sistemdi, ALLAH arttırarak devamını getirsin.