2012 kisini z.burnunda oturan biri olarak yerdeki kar bakimindan sevmuyorum.yani benim icin bir 2004 2006 2008 2001 2003 vs deildir.istanbulun guney ilceleri see effectlerden etkilenmedi.oyuzden bana gore yerel efsanedir. 1 subatta 10 cm civari kar oldu parklarda 20 cm yi buldu belki ama efsane bi sistem gelmedi.karli gun sayisi bakimindan iyiydi.alcak basinc ile gelmeyen sistemler istanbul genelinde efsane olamiyor..

Ülkemizi Etkileyebilecek Sistemler
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Kasım ayıyla birlikte sistemler görünmeye başladı hadi hayırlısı...
-
Sert bir soguk inecek ama kasim basi ama kasim ortasi.aralikta gelmesi gereken soguklar bekliyorum.
-
Bence kasım ayı normallerin altında ve yağış olarak normaller civarında geçecek kar istanbullular bence beklemesin ocak ayına kadar saygılarımla
-
Accu insanı bazen heycanlandırıyor 29 kasım akşamı yapmurla bereber hissedilen sıcaklık -6 inş dahada kuvvetlenir yapış ve soğuk kara dönüşür zaten nerdeyse kışa giricez inş. O zamanlar. Bu kış ve diğer mevsimler bormaller altı be üstü yağış olur inş.
-
Accunun o tahminlerine inanmayin.tahmin sitelerinin 7 gunden sonrasina inanmayin.her model guncellemesinde degisir o tahminler.
-
Semih abi kasim basi sistem gorunuyormu anlatirmisin
-
Semih abi kuvvetli soguklar için kasımın ortası 12 si başlangıc diyorum...
-
Sert bir soguk inecek ama kasim basi ama kasim ortasi.aralikta gelmesi gereken soguklar bekliyorum.
üstad 850 hpa ortalama kaç iner ? -
İlk defa CFSnin uzun vade tahminlerine inanmak istedim eğer böle olursa muhteşem olur...
-
Kasımın ilk haftasındada bir şey olacağı yok gibi bakalım ALLAH kerim hayırlısı..
-
Kasımın ilk haftasındada bir şey olacağı yok gibi bakalım ALLAH kerim hayırlısı..suanda ekim sonu kasim basi bir salinim var gibi
-
Ecm de gfs ye uydu aysonu yine batı avrupa yı işaret ettiler hayırlısı bakalım ne olacak
-
Kasim basinda bir hareketlilik olacak.bati avrupayi vurma ihtimali bence yuzde 10. Azor guxleniyor ve kuzeyden onune bir polar sistem atarsa ya balkanlardan ya karadeniz uzerinden bize salinacak.takibe devam.
-
Semih Üstad Jamstec güncellmesi hakkında neler düşünüyorsun ?
-
iyi kafa bulmuslar sizinle.gercek deil o.
-
iyi kafa bulmuslar sizinle.gercek deil o.
Jamstec'in sitesinde öyle bir tahmin yoktu zaten -
Semih üstad kış tahmini ne zman güncelleyeceksin bayramdan önce kış tahminimi bayramdan sonra güncelleyecegim demiştin ?
-
Jamstec'in sitesinde öyle bir tahmin yoktu zatenGeçen yılın tahminiymiş o.
-
Gfs ye bakmak yerine ecm yi tercih ederim
-