13 Mart'ta Polar Atak

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Peki sistem kaç gün sürer şuanki verilere dayanarak birde tahmin etmek mümkünse İstanbul'a ne kadar yağış bırakır çatlıyıcam meraktan :)

    MARMARA BÖLGESİ İSTANBUL

  • Yagıs var yagıs cok guzell her sey denk kara sıcaklıgı denız suyu sıcaklıgı sogumada guzel sok bır soguma dıll bu sısdem yanı yagıs bır den sert sogumayla dıll kademe kademe gırıs yapıcak anı dusukluk olmuycan dan ıyı bır yagıs soz konusu bence

  • Bıraz bekle suan en dusuk sıcaklıgınız konumuz tarıhlerı arasında 1 ıla 5 derece arasında degısıyor basınclar tam kesınlesdıgınde belkı mutlu bır haber verırız sızın adınıza da bız sevınırız ama sısdem ne yapcagı bellı oluyor gıbı

  • Kışı bitirenlerle Allahın izni ile gelecek diyenleri karıştırmamalıyız. Ben kesin konuşmayanlardanım ve halada Allah isterse 15-25 mart arası güzel bir sistem gelecektir diyorum.Yani senin hurafe versiyonun diyelim .

  • Bu başlığı ilk açtığımızda iki sistem olduğunu ilkinin daha sonra Doğu Karadeniz ağırlıklı olduğunu söyledik.Diğer sistemin 13 Mart'ta geleceğini ancak sarkma olduğunu 15 Mart'ta geleceğini açıkladım.Pazar günü bu sitemle ilgili net tahminimi açıklayacağım.


  • Bu başlığı ilk açtığımızda iki sistem olduğunu ilkinin daha sonra Doğu Karadeniz ağırlıklı olduğunu söyledik.Diğer sistemin 13 Mart'ta geleceğini ancak sarkma olduğunu 15 Mart'ta geleceğini açıkladım.Pazar günü bu sitemle ilgili net tahminimi açıklayacağım.

    13 Mart'a kadar yorum yapmayacağım dedim ama burada araya girmem gerektiğimi hissettim.Semih Bey tavsiyem şu ki yine yorumların galeyanına gelip erken tahminde bulunmayın derim.Gerçekten emin olduğunuzda(son gün dahi olabilir bu)açıklamanızı öneririm.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.

  • 13 Mart'a kadar yorum yapmayacağım dedim ama burada araya girmem gerektiğimi hissettim.Semih Bey tavsiyem şu ki yine yorumların galeyanına gelip erken tahminde bulunmayın derim.Gerçekten emin olduğunuzda(son gün dahi olabilir bu)açıklamanızı öneririm.


    Sistem %90 Geliyor demiş.Hafta sonu yani pazar günu %100 netlik kazanır hehralde gelip gelmiyiceği ona göre bi açıklama yapar.

  • Oooo Semih bey, kaşla göz arasında bakıyorum yine %90 lara çıkmışsınız. Merak etme iner o iner, hararet yapmıştır. Birşeyciği kalmaz. Hatta Pazar günü zora bile girer! aman şaka şaka yardıra yardıra geliyor! yazayım sonuna da üyeliğim uçmasın. :)


  • Yeti ne zaman delikanlı olup gerçek nickinle yazarsan,farklı nicklerin arkasına saklanmayı bırakırsan ozaman cevap veririm sana ;)

    Semih bey sen diğer sayfayı takip etmiyorsun sanırım. Dur ben seni bilgilendireyim. İki hasabım vardı. Dün itibariyle ilk hesabım cengiz13 iptal edildi. İptal edilme sebebi, çift hesap açmam olmuş. Bu hesap altında yazmaya devam ediyorum.