Efsane 26 Şubat'ta Geliyor !

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • O zaman karavanacı tahmıncı statusune onu da ekleyıp Semıh Beye olan guvenımıze devam edıyoruz. Imla ve yazım hatası ıcın ozur dılerım mobıldeyım.


    ben pek yanılacağını sanmıyorum, modellerde ki değişimde o yönde umarım semih bey yanılmaz ki yanılmasında tek temennimiz istanbulun kar alması :)

  • Kardeş bu tarihler arasında neredeyse %100 bir sistemin gelmesini bekliyoruz,Çünkü modeller ısrarla bu tarihler arasına dikkat çekiyor.Kuvveti konusunda biraz daha beklemek gerek.


    bu tahmin mi yoksa kesinlik mi anlamadım insan bazen duygularıyla başedemez ama allahın çizdiği sınırları aşmamalı kesinlik %100 luk allah katında dir daha dün 20 sonrası kar kıyamet diyordu bugün düştüğümüz duruma bak şimdi burda bir sonuç çıkaracağiz diyecegizz ki hiç bir zaman gerek hava olayları olsun günlük hayatta kesinlik yoktur yerin göklerin gaybinı bilmek allah'a aittir KIYAMETIN kopuşu yalnız bir göz kırpması veya daha az bir zamandan başkası değildir. şüphesiz allah her şeye kadirdir.(NAHL/77)

  • çok sınırda sıcaklıklar var bu yaşadığımız kış tipinin bir azizliği bugün adıyaman kuvvetli kky aldı inanıyorumki sıcaklık 0,5 derece daha soğuyabilseydi kent karaboğulurdu neyse kısmet perşembe gününden itibaren sıcaklıklarda 3-5 derece artış var ondan sonraki sistem yine buna benzer sınırda....kış bitecek daha doya doya bir kar alamadık inşallah bundan sonraki süreçte ve adına yakışır şekilde koca karı soğuğunda alırız..............

  • Arkadaşlar benim açıklamalarım için 21 Şubat'ı bekleyin. Etkili sistem hala söz konusu. Bu arada 'EFSANE' başlığının kaldırılması uygun olacaktır. Tabi bu benim şahsi görüşüm. Efsane sistem'i gelmeyebilir fakat bir sistem var 27 Şubat gecesinden itibaren

    [size=xx-large]8 Aralıktan itibaren 2004 Kışına geri dönüş zamanı[/size]
    [size=xx-large]2004-2014[/size]

  • bu tahmin mi yoksa kesinlik mi anlamadım insan bazen duygularıyla başedemez ama allahın çizdiği sınırları aşmamalı kesinlik %100 luk allah katında dir daha dün 20 sonrası kar kıyamet diyordu bugün düştüğümüz duruma bak şimdi burda bir sonuç çıkaracağiz diyecegizz ki hiç bir zaman gerek hava olayları olsun günlük hayatta kesinlik yoktur yerin göklerin gaybinı bilmek allah'a aittir KIYAMETIN kopuşu yalnız bir göz kırpması veya daha az bir zamandan başkası değildir. şüphesiz allah her şeye kadirdir.(NAHL/77)


    :4722 aynen katılıyorum kardeşim, bunlar kesin dedikçe ALLAH basıyor tokatı, ama anlayan kim, gözleri var görmez, kulakları var duymaz, bende acizane ekliyeyim, beyinleri var algılamazlar :)

  • Sabır sabır kardeşim geçen yıl abd yi gördünüzmu kışın tamamı Bahar tadına geçti ama bu yıl kardan yıkılıyor benim tek gördüğüm şey batı ve orta avrupa her yıl bol keseden nasibini alıyor keçen yıl gördük 2012 bizimi diyonuz ama yanlış geçen yılda onlara çalıştı benim bildiğim son 10 yıldır basınç konumları bize uymuyor kısmet artık ama birgün bir kışta bizim olacak sadece doğu avrupaya çalışacak allahın izniyle belkide 2014 olacak inşallah. Umutsuzluğa gerek yok şükür şükür şükür diyeceğiz allah herşeyi bilendir herşeyi gören dir hiçkimse şubat başı ve martı bilemez kışı bitirenler her an herşey olabilir .