Forum yenilikleri duyuru konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Forumun eski halini bilmiyorum yeni hali hoş olmuş ama benim kendi şahşi fikrim çok açık tonlar kullanılmış renk paleti olarak okurken gözü yoruyor .daha önce havaturkayı takip ediyordum malum olaylardan sonra bende buraya geçmeye karar verdim semih ve sistemcinin benim için yeri ayrıdır özelden bile mesaj atılsa enazından okuyup cevap verirlerdi tabiki çok gereksiz ve saçma bir soru degılse o yüzden onların yanındayım herkese saygılar bol karlı günler dilerim .

    Einmal editiert, zuletzt von umutkemal ()


  • Arkadaşlar biraz sabır diyoruz, sistemlerde olduğu gibi... :D
    Şu an forum teması hatalarla doludur, çalışmalar bitene kadar bunları görmezden gelelim. Daha önce belirttiğim gibi yavaş yavaş oturacak sistemimiz.

  • Sayın adminim tema versiyonlarını değiştirecek misiniz? ve forumu php formatına sokacak mısınız? gerçi mybb'den almışsınız ama php forumlar çok hızlı oluyor. Burası biraz yavaş. Bir'de şu var sayın adminim arka ton yani koyu ton'un üstünde bu beyaz ton bazen kayıyor ve çirkin bir görüntü oluyor. Sizden ricam şu mybb hostlardan ya en güncel versiyonu indirin yada forum'u php'ye taşıyın.
    Havaturka neden üye sayısını artırıyor? çünkü asp çıkışlı ve yazmak ve okumak kolay, burada konuları bulana kadar imanımız gevriyor.
    Yinede siz bu formatta bu Forum'a 1330 kişi üye yaptıysanız valla büyüksünüz. Ben 2 ay evvel kayıt olmuştum sırf forum çok yavaş diye yazmamıştım uzun süre. Son yeniliklerden bu yana yazmaya başladım. Ama özetle;
    şu tema'yı değiştirin, formu php formatına dönüştürün vallahi billahi size teminat veriyorum 1 ay içinde en az 600 kişi üye olur. Havaforum rakipsiz olur.

  • Hava Forum yenilik çalışmalarının ikinci günü de sona ermiştir. Üçüncü gün(Salı) çalışmaların büyük çoğunluğu tamamlanacaktır.

  • Admin site degisecek flan dediginde bu kadar beklemiyordum valla gerek site teması forum konuları olsun daha basite indergemissin buda kolaylık saglıyor . Transferleri hic soylemiyorum bomba . Tam bi yöneticilik dersi veriyorsun . Başarılar .

  • Sayın adminim geçtiğimiz tema myBB2.0 teması mı?
    Yaw bende nedendir bilmiyorum yıllardan beri phpBB2 VE 3 tutkusu vardır. Hem yönetim paneli çok gelişmiş, hemde Bb kodları fazla sayıda.
    Modül desek ona keza çok fazla.
    Kredi alma secenekleri var yıllık 40 €'ya otomatik güncelleme ve yenilik yüklüyorlar.
    Ne aspBB'ye ne onu üreten web.wiz nede bu myBB'ye alışamadım ben yaw.
    Gerçi yinede siz bilirsiniz.

  • Yorumlar için teşekkürler, çalışmalar sürüyor arkadaşlar.



    MYBB platformundan PHP foruma geçmek database taşıması son derece zor olur, kayıplar olabilir. Bu riski almadık, MYBBden devam ediyoruz. Tema bize özgü tema, hiçbir yerde yok. Tamamiyle kendimiz yapıyoruz, düzenleye düzenleye böyle tema çıktı ortaya :) . Mevcut konularımızı,üyelerimizi taşımak zor ve kayıplı olabilir, yaz sezonunda deneyebiliriz. Bu sezon böyleyiz :D





    Adminim bu sari yildizlar neye góre acaba ?:)


    Rütbe sistemimize bakabilirsiniz ;
    http://www.havaforum.com/konu-…ndirme--13?pid=203#pid203