Forum yenilikleri duyuru konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • **Forum kadro ve yapı yenilikleri hakkında duyuru !
    Son zamanlarda sitemize gelen şikayetleri, rahatsızlıkları değerlendirerek; sizlere daha iyi hizmet verebilmek için forum yapısında önemli değişiklikler yaptık. Bu değişikler forumun baştan aşağı yenilenmesini beraberinde getirdi. Forum yapısındaki değişiklik ile birlikte bu alanda uzmanlaşmış iki önemli tahminci de (Efsane-Semih ve Sistemci) sitemizde yapımıza dahil olmuşlardır.



    Konu açma yetkileri; geçmiş tecrübelerimize dayanarak, konu kirliliğinin önlenmesi adına sadece admin, tahminci/yazar ve de moderatör yetkilerine sahip kişilere aittir. İstisnai olarak "HF Üye" statüstünde bulunan kullanıcılarımız "Üyelerin şahsi tahminleri" bölümünde kendi tahminlerini paylaşabileceklerdir. Fakat bu konuda da "HF Üye" statüsündeki kullanıcıların sahip oldukları bu yetkiyi gereksiz kullandıkları tespit edilirse uyarılıp mevcut statüleri ellerinden alınabilecektir.


    Cevap yazma yetkileri ; sitemize kayıtlı bulunan tüm kullanıcılara aittir. Fakat istisnai olarak üyelik aktivasyonunu tamamlamamış "Aktivasyonsuz Üye" statüsündeki kullanıcılar cevap yazma yetkilerini kullanamayacaklardır.



    Konu görüntüleme yetkileri ; sitemizi ziyaret eden kayıtlı / kayıtsız tüm ziyaretçiler tüm konuları görüntüleyebilecektir. Bunun da tek istisnasi forumdan uzaklaştırılan kullanıcılardır.


    Forumdaki köklü değişiklik nedeniyle 1 haftalık geçiş süreci ilan edilmiştir, bu süreçte konu taşımaları v.s herhangi bir nedenden olabilecek aksaklıklar nedeniyle anlayışlı olmanızı bekleriz, teşekkürler.



    ** Android uygulamamız yayınlanmıştır. http://mobil.havaforum.com adresinden ulaşabilirsiniz.


    ** Portal sayfamız kaldırılmıştır, yerine daha basit kullanışlı anasayfa eklenmiştir. Hatalar olabilir, deneme aşamasındadır. DUYRULUR.


    ** Anasayfamız mobil uyumlu hale getirilmiştir.


  • Bir bilenin İstanbul'a kar yağma ihtimali olup olmadığı hakkında görüş bildirmesi olası mı?

    abuzittin burasi yeri değil dakka bir ceza yiyecen. Ama İstanbul'da yüksekler dışında sahil kesiminde kar yok öyle diyim

  • Arkadaşlar imzalarınızı tekrar düzenlemenizi tavsiye ederim, imzada kurallar değiştirildi. İmzada resim kodu artık çalışmayacaktır, görünümü son derece bozmaktadır. 100 Karakter sınırı da getirilmiştir.

  • @dmin gerçekten yenilikler güzel saatlerdir bununla uğraşıyorsun bu nedenle teşekkürler ve ellerine sağlık.

    Arkadaşlar @dmin'inde dediği gibi sitemizde bir haftalık geçiş süreci ilan edilmiştir.


    Anlayışınız ve sağduyunuz dan dolayı bu bir haftayı sorunsuz geçireceğimize inanıyorum ve bu nedenle şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.


    Umut Can Oğuz...