20.11.2012 tahmin

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

  • Türkiye Tahmini yaz konuya her gün için konu açmada konu kirliliği olmasın :) . Marmarada yağış beklemiyorum ayrıca :D Hee bide Doğudada yağış olmayacak bence.


    carl kardeşim afedersin ama senin bir sıkıntın var galiba hemen laf sokup çatmak istiyorsun............................... 3 aydır bu sitedeyim senin gibi olumsuz konuşanını görmedim bırakta herkes bildiğini yazsın burası özgür bir forum.........


  • carl kardeşim afedersin ama senin bir sıkıntın var galiba hemen laf sokup çatmak istiyorsun............................... 3 aydır bu sitedeyim senin gibi olumsuz konuşanını görmedim bırakta herkes bildiğini yazsın burası özgür bir forum.........


    Kadire katılıyorum. uzun zamandır bende gözlemliyorum hep bir laf sokma çabası hep bir bilmişlik havası. Bundan vazgeç.

    [size=large][/size]Sadece KAR :)

  • Abi konuyu değiştirmeyelim konu kilitlenmesin tahmin iyi ama her gün için şöyle tahmin yapma görkem ben meriç gibi demiyorum bak beyler yanlış anlamayın meriçde hata yapıyo hepiniz doğru söylüyosunuz.

    gorilofficial

    Einmal editiert, zuletzt von Kar Hastası ()

  • Forumda konu kirliliği mevsuzu yüzünden kaç konum kilitlendi . Bende Görkem'in konuları kilitlenmesin diye tüm günlerin tahminlerini burdan yayınla senin konuların kilitlenmesin diye tavsiye ettim. Görüş bildirmek suçsa kusura bakmayın . Olumsuz bir ifade kullanmadım ayrıca. Bu arada ne laf koymak ne de tartışma çıkartmak için çalışmıyorum .


  • Abi konuyu değiştirmeyelim konu kilitlenmesin tahmin iyi ama her gün için şöyle tahmin yapma görkem ben meriç gibi demiyorum bak beyler yanlış anlamayın meriçde hata yapıyo hepiniz doğru söylüyosunuz.


    Bu arada mesajını şimdi okudum da ben de her gün için açma dedim sen de demişsin Meriç gibi demişsin sanki ben küfür ettim bence Doğuya yağmaz dememe diyorsunuz o da görüşüm Ahmette belirtiyor ( Ahmet sadece örnek ) ben diyince mi rahatsız oluyorsunuz ?