sağlam bir yağış var karada oluşan kütlelerde bir başka oluyor
İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ufakta olsa dolu yağdı Ümraniye
-
-
-
Büyük bir sürpriz olmazsa son soğuğumuzu yiyeceğiz şimdiden sonraki kışın hasretini çekmeye başladım
Açıkçası hiç de kısa kollulara geçesim gelmiyor ama 36-42 kuzey enlemleri sağolsun
Bekliyoruz son soğuğu…
-
Radarda son duruma bakarsak boğaz hattı, Beylikdüzü, Esenyurt, Arnavutköy ve dolaylarında bölgesel olarak yağmur yağışı var.
-
Günaydın İstanbul gri yağmurlu serin hava ve daha ilerisi gelecek olan hava geldi. ☔️11.8 derece anlık.
-
Ecmwf aylık tahmininde 13 19 Nisan arasında bol yağış vermiş. Barajları %75 üstüne rahatlıkla taşıyabilir.
-
-
Bu modellerin yağış haritalarına noldu böyle yine ne kar ne yağmur bırakmış.
-
GFS diyagramında bu ay için iki atak göstermiş 12 Nisan’dan itibaren sıcaklık yükselişte elbette bu ayda don hadisesi yaşanmasını hiç istemem çünkü çoğu ağaç çiçek açtı tomurcuklandı geçen sene bu yüzden tarımda büyük hasar olmuştu. ılık ve bol yağmurlu bir Nisan ayı şüphesiz en iyisi.
-
Model yükseklere sulu kar vermiş Cuma sabahına.
-
-
Sert soğuk üşüten rüzgar var. Beresiz üşürsünüz net. 🥶
-
Dışarısı güneşli görünse de camı açtığımda dondum... Yarın ve cuma günü yağışlar geliyor. Sonrasında havalar ısınacakken uzun vadede soğuma ve yağış ihtimali var.
-
Buz gibi havadan günaydın herkese özledik 💨
-
Soğuk hava geri dönmüş önümüzdeki 3 gün daha da devam.
-
Valla insanın içini üşüten zemheri soğuk var. 🥶
-
Soğuk hava beni diriltiyor, canlandırıyor. Soğuk daha soğuukkk
-
-
