Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • O Sistem Buraya Gelecek! bu konuya tekrar değindiğin için teşekkürler hocam, eline emeğine sağlık. Ben de geçen hafta barajlar konusunda değinmiştim, her zaman göz önünde bulundurmalı ve sürekli hatırlatmalıyız. TEMA 1992 yılında kurulduğunda ne alaka diyenler şu an alakanın ne olduğunu görüyorlardır umarım. TÜRKİYE ÇÖL OLMASIN!!!
    Bizim bireysel yapabileceğimiz her zaman tasarrufu ele almak
    Bu bağlamada bu videoyu herkesin ailece seyretmesini şiddetle tavsiye ederim

25 Litre
    Her gün sadece 25 litre su ile yaşamak zorunda olduğunuzu düşünün... 25 Litre belgeseli; gelecekte yaşanabilecek olası bir su kıtlığını ele alırken, günümüzd...
    youtu.be
  • O Sistem Buraya Gelecek! bu konuya tekrar değindiğin için teşekkürler hocam, eline emeğine sağlık. Ben de geçen hafta barajlar konusunda değinmiştim, her zaman göz önünde bulundurmalı ve sürekli hatırlatmalıyız. TEMA 1992 yılında kurulduğunda ne alaka diyenler şu an alakanın ne olduğunu görüyorlardır umarım. TÜRKİYE ÇÖL OLMASIN!!!
    Bizim bireysel yapabileceğimiz her zaman tasarrufu ele almak
    Bu bağlamada bu videoyu herkesin ailece seyretmesini şiddetle tavsiye ederim

Paylaşım için ben teşekkür ediyorum hocam. Gündemde hiç olmasada Türkiye'de hem süresi hem de etki alanı giderek artmaya başlayan Kuraklık ile birlikte Su Kıtlığı artık gelecek senelerin değil, bugünün en önemli problemlerinden biri haline gelmiştir. Gelecek senelerde Su Fakiri ülke kategorisine gireceğiz. Atmış olduğunuz National Geographic Türkiye'nin 25 Litre adlı videosunu izlemelerini bende herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

Ayrıca bugün 22 Nisan Dünya Günü, umarım daha yaşanabilir bir gezegen ve gelecek inşa edebiliriz...