Bafrada bir gezintiye çıkayım dedim az önceki fırtınadan sonra merkezde el değmemiş yerlerde 40 cm birkaç boş arsaya girip güneş görmeyen kısımları ölçtüğümde yaklaşık 55 cm çıktı sonra hazır çıkmışken 100 rakımada bir çıkayım dedim orda da el değmeyen yerler 50-55 cm civarı iken güneş görmeyen kısımlar da yaklaşık 65 cm kar var muhtemelen gece bir tren yakalarsa 20-30 cm ekleme olur ayrıca sıcaklık yaklaşık -3 bandında mgm hissedilen-7/-8 bandında geziniyor buza çekerse bu kar daha bir hafta kalır maalesef sınav senesi olduğu için tuşlu telefon kullanıyorum fotoğraf çekemedim belki Silverhand ve Sertoabi55 güzel fotoğraflar yakalamıştır.

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
DoquKaradeniz28 geçmiş olsun reis
hayırlı geceler arkadaşlar ben bugün erkenden yatıyorum çatı temizligi baya yordu üst üste 2gun yapınca 😅
Sağol kadir usta.
Günlerdir bende kürek mahkumuyum
Ben temizliyorum, o yeniden doluyor, bitmeyen iş buldum
-
İlerleyen saatlerde sorun kalmayacak.
Geçmiş olsun hocam hastalık çok bende fenayım baş donmesimi dersin gripmi dersin boğaz baş ateş kırılıyor insanlar hastaliktan dikkat etmek lazım attim kendimi eve
-
Şuan 40 cm net kar oluştu konumumda darısı 50 ye inşallah yağış süper 😎
-
Başlıyor muyuz hocam .Birde sizce cuma sabahına uyandiğımız gibi uyanır mıyız
Perşembe gecesi arkadaşıma bu havada kar havası yok dedim cuma sabahına 30-35 cm karla kalktık
Az öncede o arkadaşım bana dedi kar yağmaz diye
-
Samsun rüzgar ile sorunumuz olacak mı?
-
Erime dönme kayma olmazsa harbiden ufaktan yeşile çalan kütleler orduya doğru yola çıkmış
-
Tekkeköyde şuan iyi yağış var
-
Perşembe gecesi arkadaşıma bu havada kar havası yok dedim cuma sabahına 30-35 cm karla kalktık
Az öncede o arkadaşım bana dedi kar yağmaz diye
İnşallah bu seferde arkadaşınızın dediğinin tersi çıkar
-
Günün en etkili kütlelerinden biri giriyor Atakum ve Merkeze.
-
Taflan izin vermiyor herhalde
-
Tekkeköyde şuan iyi yağış var
Bafradan gelen denizden güçlenirse daha da güzel olacak
-
Arkadaşlar lütfen bu soğuk günlerde sokak hayvanlarını unutmayalım az buz demeden kapınıza en azından bir kap su koysanız kafidir onlar için..
-
Çokta merak ediyorum neler olacağını yav beklesek mi bu gece napsak
-
Benim konumda aşırı bir tipi var Atakum felan durum nasıl
-
Bu ney yav. Çok çok dikkat edin hocalarım.
Bu ne cidden yav. -
biz bitirdik sizdeyiz artık, forumu fotografsız videosuz bırakmayın dostlar
-
Bafradan gelen denizden güçlenirse daha da güzel olacak
İnşAllah
-
Oofff ben rüyamda bile böyle bir şey görmedim öyle bir yağıyor ki vallahi kendimi iskandinavyada gibi hissettim.Tam denizin kenarındayım deniz kudurdu resmen çok ürkütücü. Buraya nasıl video yükleyebilirim bilenler söyleyebilir mi ?
-
12 saatlik boşluğun sonunda nihayet başladı oh be
-