Güncellemeye bakmadım devamı nasıl bilmiyorum ama ECMWF güzel gidiyor uzun vade için

İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Akhisara güzel bir kütle gelebilir belki bir şans
-
Sistem indirmiş ama koca bir Ege boşluğu var
-
Sistem indirmiş ama koca bir Ege boşluğu var
Bir kere daha kuru soğuğu kaldıramam ki bu sefer daha da güçlü olacak gibi gözüküyor. Ya bir şekilde kar potasına girelim, ya da Avrupa'ya gitsin biz de yağmur alalım bari.
-
Bir kere daha kuru soğuğu kaldıramam ki bu sefer daha da güçlü olacak gibi gözüküyor. Ya bir şekilde kar potasına girelim, ya da Avrupa'ya gitsin biz de yağmur alalım bari.
Al benden de o kadar yeter artık lanetlendik sanırım oturup ağlarım şakasız
-
Nem çok düşük kütle vuran yerlerde yağış düşme ihtimalini zorlaştırıyor yüksekler ise nem açısından daha şanslı kütle vuran yerlerde yağış düşer .
-
Bi türlü istenen deseni göremiyorum psikoloji kalmadı bi süre bakmayacağım modellere ve endekslere çok yıpratıyor gerçekten
-
Gem diyagramı yine kötü gelmiş ana çıktının aksine
-
Bi türlü istenen deseni göremiyorum psikoloji kalmadı bi süre bakmayacağım modellere ve endekslere çok yıpratıyor gerçekten
Başından beri söylüyorum bu patern egenin sevmediği patern bazı arkadaşlar duygusal davranıyor ama gerçekler acıdır
-
Sistem girişinin şuanki ECMWFde olduğu gibi kırmızı ok yönünde değil de, mavi ok yönünde olması gerekiyor ki AB patlasın yoksa 850hpada -12 alır diğer konuları izleriz...
-
Olacağı bu kadar sanırım zorlaya zorlaya 😅
Watch unnamed | Streamablestreamable.com -
Şaka gibi -
Lanetlenmiş gibi umarım gelmez bu sistem Avrupa'ya gider ılık hava olsun istiyorum bir de yağmur
-
Lanetlenmiş gibi umarım gelmez bu sistem Avrupa'ya gider ılık hava olsun istiyorum bir de yağmur
Kar olacaksa soğuk hava olsun donalım yağan kar tutsun, olmayacaksa ılık hava olsun kemiklerimiz ısınsın yağmur alalım, bence mantıklı
-
Böyle bir şey olsa harbi kafayı yeriz
-
Böyle olacaksa Avrupa’yı izleyelim ben 16 şubatta İzmit’e gidiyorum ona rağmen istemiyorum Ege bölgesi yağış alsın artık
-
Batı Akdeniz'de oluşacak siklonlara ihtiyacımız olacak onu anladık parazit olarak görülüyor ama doğulayarak gelip bizi kar potasına sokma ihtimali olabilir onların ama bu şekilde gelirse kupkuru soğuk..
-
Olacağı bu kadar sanırım zorlaya zorlaya 😅
Ara ara orta kuvvette yağdı yinede.cabuk eriyo ve hızlı geciyo kütleler.sarikayada tipi varmis
-
Çok değişik bir kış yine soğuk olmadı bu zamana kadar bahçedeki sellukanın daha yaprakları dökülmedi, şimdi de soğuk geldi baykuş gibi camın önünde bekliyoruz birkaç tane uçuşacak diye. Ben de katılıyorum açıkçası kuru soğuktansa avrupaya gitsin mis gibi yağmurumuzu alalım.
-
Şu senaryoya evrilse mesela herkes mutlu olur
-