Adiyaman tarafındaki kütle yaklaştı malatyaya

Doğu-Güneydoğu Anadolu ile Doğu Akdeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Şanlıurfa’da hiçbir şey yok sıcaklık da yüksek. Acaba ne olacak, inşallah cumaya değişir leyhimize
-
Adiyaman tarafındaki kütle yaklaştı malatyaya
Hocam çok gariptir sistem Malatya'ya yaklaştıkça eriyor gidiyor resmen
-
Hocam çok gariptir sistem Malatya'ya yaklaştıkça eriyor gidiyor resmen
Garip değil hocam güneyden gelen yağışların hepsinde bu sıkıntı var beydağı eritiyor kütleleri ve adıyamandaki kadsr güçlü hiçbir zaman alamıyoruz
-
Son ecmwf güncellemesi nasıl düzelme var mı 8 i için Diyarbakır örtülük kar alır mı?
-
Garip değil hocam güneyden gelen yağışların hepsinde bu sıkıntı var beydağı eritiyor kütleleri ve adıyamandaki kadsr güçlü hiçbir zaman alamıyoruz
O da doğru hocam haklısınız
-
Şanlıurfa’da hiçbir şey yok sıcaklık da yüksek. Acaba ne olacak, inşallah cumaya değişir leyhimize
cuma sabahı bir şeyler olur gibi
-
O da doğru hocam haklısınız
şuan çok yoğun kar yağışı başladı hocam
-
Son ecmwf güncellemesi nasıl düzelme var mı 8 i için Diyarbakır örtülük kar alır mı?
Önümüzdeki 5 gün kar tahmini ecmwf
-
şuan çok yoğun kar yağışı başladı hocam
Aynen hocam toparladı biraz
-
Diyarbakır 5.2 civarı gösteriyor ama çok anlamıyorum sıcaklık uygun mu ? Örtülük kar olur mu hocam
-
Gaziantep İçin Nedir Son Durum Sayın Hocalarım
-
Ecmwf harika çıkmış. Ay ortasında eğer bu çapta kuvvetli soğuklar inip birde Kıbrıs Doğu Akdeniz alçak basınç ile birlikte birleşir ise çok güzel kar görebiliriz. Tabi vade daha çok uzun.
-
Aynen hocam toparladı biraz
tekrar bozdu malatya bu sistemde beklenilenin çok altında kalacak gibime geliyor inşallah yanılırım
-
tekrar bozdu malatya bu sistemde beklenilenin çok altında kalacak gibime geliyor inşallah yanılırım
Hocam benim beklentim kalmadı zaten yağışta az kaldı bu sıcaklıkla birşey olacağını zannetmiyorum şahsi fikrim
-
Diyarbakır 5.2 civarı gösteriyor ama çok anlamıyorum sıcaklık uygun mu ? Örtülük kar olur mu hocam
7-8 3 5 biseyler alırız gibi şuanki görüntüde ama yarın yağmur olur.
-
Hocam benim beklentim kalmadı zaten yağışta az kaldı bu sıcaklıkla birşey olacağını zannetmiyorum şahsi fikrim
sıcaklık uygun olur yağış olmaz yağış olur sıcaklık yüksek olur ne garip şehir ya
-
sıcaklık uygun olur yağış olmaz yağış olur sıcaklık yüksek olur ne garip şehir ya
Cuma günü sıcaklık sorunu yok gibi hocam ona odaklandım
-
Ecmwf harika çıkmış. Ay ortasında eğer bu çapta kuvvetli soğuklar inip birde Kıbrıs Doğu Akdeniz alçak basınç ile birlikte birleşir iseçok güzel kar görebiliriz. Tabi vade daha çok uzun.
icimdeki his o sistem bize gelecek diyor ama 2018 gibi olmaz umarım gelirsede akdenizden bir ab bekleriz artık
-
Bulunduğum konum şanlıurfa nın kuzeyi, ecmwf ve gfs konumum adına çok iyi birikim vermiş umarım sıcaklık sorunu yaşamayız
-