KaraSevda35 hocam peki kontrol lar haritalarına nasıl bakabilirim son güncel için ?

Marmara Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
KaraSevda35 hocam peki kontrol lar haritalarına nasıl bakabilirim son güncel için ?
Düşük çözünürlük ama bu var bir tek
-
soğuk bulsak yağış sorun yagış olsa soguk yok 2 bi arada bulmak zor bibi bizim coğrafi konumuzda oda 10 yılda bir denk geliyor efsane oluyor zaten yağış vade uzun olduguna değişimler olacaktır son güne kadar net olmaz hele böyle uul sizteminde ull iniş yönü tam nereden olacak denizlerin etkisi ile oluşacak anlık dekk yağışları daha hiç bir şey net değil gu gibi sitemlerde yağış cok gösteren yerlerde bzen yağış az az olan yerde cok olabliyor değişim cok olur daha
-
Bobom konum neresi
-
balıkesir manyas konum
-
8 cumartesi Yalova’da havada görürmüyüz sizce kar?
-
Ben konumumda illa ki kar görürüm diye düşünüyorum ama etkisi nasıl olur bilemiyorum. Hatta yağan karda çok kaliteli olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü sıcaklık iyi seviyelerde
-
Bu arada benim derdim soğuk değil inşallah yağışı yakalarız. Önemli olan o
-
Evet bizler için yağış sıkıntı olacak gibi soğuğun yoğun olduğu zamanda konumumda yağış yok gibi neredeyse.
-
fazla bişi istemiyoruz
bukadar osla yeterli -
Bak neden doğu tarafı daha şanslı tabiki şimdiki güncellemelere göre hala uzun bana kalırsa vade ULL bu sağı solu belli olmaz.
-
Bursa 550 rakım ve üstü için durum nedir cevaplayabilirseniz sevinirim.
-
Şubat 2021. İzmit Sahili 0 rakım ❄️
-
Şubat 2021. İzmit Sahili 0 rakım ❄️
Sahil böyleyse Umuttepe ne yapmıştır acaba
-
Sahil böyleyse Umuttepe ne yapmıştır acaba
90/100 metreden sonrası zaten iptal olmuştu 3 gün
-
Bursa 550 rakım ve üstü için durum nedir cevaplayabilirseniz sevinirim.
Rakım olarak şanslısınız ama daha net bir şey söylemek mümkün değil akşam güncellemelerini görelim.
-
Balıkesir
BursaÇanakkale
Kocaeli
Sakarya
Yalova
-
%74❄️
%23❄️
%94❄️%90❄️
%97❄️
%97❄️
-
Hava Sıcaklığı Salı Gününden İtibaren Hissedilir Derecede Azalacak!
Başlama-Bitiş Zamanı
04.02.2025 12:00 - 11.02.2025 12:00
Genel Durum
Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, 4 Şubat 2025 Salı gününden itibaren hava sıcaklıklarının kuzey ve batı kesimlerde, 5 Şubat 2025 Çarşamba gününden itibaren de iç ve doğu kesimlerde hissedilir derecede (6 ila 12 derece) azalarak ülkemiz genelinde mevsim normallerinin altına ineceği tahmin ediliyor.
Soğuk havanın, kuzey yönlerden kuvvetli olarak esmesi beklenen rüzgârlarla birlikte, Salı gününden itibaren 1 haftalık periyotta etkisini sürdürmesi bekleniyor. Ayrıca söz konusu periyotta ülkemizin kuzey iç ve doğu kesimlerinde kar yağışlarının görüleceği tahmin edilmektedir.
Meydana gelebilecek kar yağışı ile buzlanma ve don olaylarına karşı Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahmin, meteorolojik değerlendirme ve erken uyarıların takip edilmesi önem arz etmektedir.
Bazı illerimizde Salı gününden itibaren gerçekleşmesi beklenen günün en yüksek ve en düşük hava sıcaklıklarının aşağıda belirtilen değerlere kadar düşmesi bekleniyor.
Ankara : 3 / 0
İstanbul : 5 / 2
İzmir : 9 / 4
Konya : 3 / 0
Kocaeli : 5 / 3
Bolu : 0 / -2
Samsun : 6 / 5
Trabzon : 6 / 4
Tokat : 1 / -1
Erzurum : -2 / -12
Eskişehir : -1 / -2
Afyonkarahisar : -1 / -4