Balıkesir
Çanakkale
Kocaeli
Sakarya
Balıkesir
Çanakkale
Kocaeli
Sakarya
Kocaeli ve Sakarya için özellikle de 100-150 metre üstü efsaneye aday
SnowLover03 emin misin ona göre ateş edicem😅
%87❄️
%39❄️
%94❄️
%90❄️
SnowLover03 emin misin ona göre ateş edicem😅
2 gün daha bekleyelim sonra bol bol ateş edelim
Marmara bölgesi olarak gelecek sistemde şanslı taraftayız.Modeller istikrarlarını bozmazsa 5 Şubat itibarıyla sıcaklıkların da düşmesiyle yağışlı bir döneme gireceğiz.Bölgemiz adına umudum tam olumlu yönde.Dileğim modellerin sistem gününe kadar bu istikrarlarını sürdürmeleri.İşte o zaman özlenen kar yağışlarını almış oluruz sıcaklıklarda el verdiği sürece.Takip etmeye devam diyerek herkese iyi günler diliyorum🙋🏼♀️❄️☃️
Konumum sistemde tamamen şanssız tarafta. Size bol bol karlı keyifler dostlar.
Marmara bölgesi olarak gelecek sistemde şanslı taraftayız.Modeller istikrarlarını bozmazsa 5 Şubat itibarıyla sıcaklıkların da düşmesiyle yağışlı bir döneme gireceğiz.Bölgemiz adına umudum tam olumlu yönde.Dileğim modellerin sistem gününe kadar bu istikrarlarını sürdürmeleri.İşte o zaman özlenen kar yağışlarını almış oluruz sıcaklıklarda el verdiği sürece.Takip etmeye devam diyerek herkese iyi günler diliyorum🙋🏼♀️❄️☃️
Ecmwf doğulu,ortalamasi daha da doğulu.gfs buna tokadı basmalı ,işte o zaman şanslı tarafta olacağız
İyi çalışmalar diliyorum 17 Şubat 2022 sisteminde ull nin konumu ve rüzgar ne yöndeydi acaba bilginiz varmı.
Ona benzer bir görüntü var sanki.
Vortex ten sonra Balıkesir ve çevresinde etkili olan sistem.
en şanslı gözüken yağış acısından bursa sakarya tarafları yağış cok kısıtlı bir alanda veriyor malesef modeller
Aslında gfs ve Ecmwf ull koptugunda aynı .sadece azorun konumu gfs de kuzeydoğu daha yatay ,böyle olunca ull sokuluyor bize .Ecmwf de azor daha dik ,ull bu nedenle bize sokulamadan güneye gidiyor ..Buranın netleşmesi gerek
Sıcaklık gündüz saatleri çok sınırda ve sıkıntılı, rüzgar Bursa için karayele çevirirse sıcaklık daha iyi olur.
Cidden inanılmaz ya az biraz daha batılasa Marmara için daha geniş alanda etki olacak ama hâlâ yağışlar belli bir sınırdan öteye gidemiyor. Çok değil 200 km batılasa bile yine herkesi tatmin edecek kar olur diye tahmin ediyorum. Yoksa dediğim gibi bu gidişle anca Marmara Denizi üzerinden gelen kütleleri takip etmek zorunda kalacağız
Cidden inanılmaz ya az biraz daha batılasa Marmara için daha geniş alanda etki olacak ama hâlâ yağışlar belli bir sınırdan öteye gidemiyor. Çok değil 200 km batılasa bile yine herkesi tatmin edecek kar olur diye tahmin ediyorum. Yoksa dediğim gibi bu gidişle anca Marmara Denizi üzerinden gelen kütleleri takip etmek zorunda kalacağız
Şu durumda maalesef doğulaması batılamasından daha olası
Şu durumda maalesef doğulaması batılamasından daha olası
Bence o belli olmaz hocam en basit örneği GFS gece ve GFS sabah arasındaki farka bak. Sabah geceden çok daha iyi kendi bölgem adına en azından
Yok hocam o kadar tecrübeliyim ki 2016'dan beri buradayım bu hesabın kayıt tarihi daha yeni ama önceden daha farklı hesapla takılıyordum. Yani demek istediğim bu ilk kez değil
Çarşambaya kadar çok şey değişir daha müsteri olun. 2021de İstanbul için kutup ekspiresi son 12 saatte yön değiştirip Kocaeli Bursa Sakarya hattını gömmüştü. 22 ve 23de uzun vaadede doğu marmara için gelen vorteksler son kertede dümen kırıp istisnasız istanbul*u ( ve de Avrupa yakasını ) gömmüştü. Ama inşallah bu son raddeye kadar daha olumlu evrilmeler gösterir de daha da güçlenerek, güncellenerek gelir. 4 senedir özledik güçlü sistemi. Kazasız belasız gelir umarım
Yok hocam o kadar tecrübeliyim ki 2016'dan beri buradayım bu hesabın kayıt tarihi daha yeni ama önceden daha farklı hesapla takılıyordum. Yani demek istediğim bu ilk kez değil
144. Saatte -12 var ama ne eksik acaba