Konum Sultanbeyli 20.0 dereceyiz. 🌪️🤓

İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
Eskiden bu kadar ve sık aralıklarla kuvvetli rüzgar oluyor muydu hatırlayan var mı? Özellikle bu son seneler rüzgar oldukça şiddetli esiyor gibi geliyor bana. Ve bunu sıkça gözlemliyorum
-
Eskiden bu kadar ve sık aralıklarla kuvvetli rüzgar oluyor muydu hatırlayan var mı? Özellikle bu son seneler rüzgar oldukça şiddetli esiyor gibi geliyor bana. Ve bunu sıkça gözlemliyorum
Eskiden hep böyle olurdu öncesinde lodos fırtınası, ardından karayel veya poyrazla aniden soğurduk.
-
- Official Post
-
Barajlarimiz full dolsun kafi
Daha aralik ocak subat hatta mart aylarimiz var tabi havada görmesi bile insani mutlu ediyor.
Hayırlısı diyelim bu arada konumum uçuyor
-
bu yıl ikinci kez lodos esiyor ilki de dündü zaten oldukça durgun bir sonbahar yaşadık. Geçen yıl her Allah'ın günü lodos yiyorduk kış mış hikaye oldu.
-
İstanbul Türk Hava Yolları 40 yakın seferi iptal edildiği bilgisi var.
-
Konumum Tuzla anlık 19,6 derece
-
İstanbul, Şile, ŞİLE/İSAKÖY 21,1 Bugün en yüksek sıcaklık ölçümü Şile de ölçülmüş. Suan an itibari ile de 20.3 ile kendi konumumda görülüyor. Değişik bir hava var. Rüzgar arada şiddetlenip durgunlaşıyor. Fakat boğuk ve basık bir hava. Yarını çok merak ediyorum gerçekten. 💨☔️
-
İstanbul, Şile, ŞİLE/İSAKÖY 21,1 Bugün en yüksek sıcaklık ölçümü Şile de ölçülmüş. Suan an itibari ile de 20.3 ile kendi konumumda görülüyor. Değişik bir hava var. Rüzgar arada şiddetlenip durgunlaşıyor. Fakat boğuk ve basık bir hava. Yarını çok merak ediyorum gerçekten. 💨☔️
Fırtına öncesi sessizlik ... en sevdiğim
-
-
Lodos ilerleyen saatlerde etkisini dahada artıracak.
UKMO akşam güncellemesinde ise yarın beklenen rüzgar hamlelerini artırdı. Karayel/Yıldız bileşenli rüzgarda Marmara kıyılarında beklenen rüzgar hamlelerin zaman zaman 130 km/h'ye ulaşmasını tahmin ediyor.
Yarın aksiyonu bol bir gün olacak ve "kar ihtimalinden daha çok" beklenen kuvvetli rüzgar ve "Şiddetli Yağışa (yağmur)" karşı dikkat.
-
Yarın 2de sınavım var ben 9dan üniversiteye sığınayım bari.
-
-
-
Ani İnişli cikisli sıcaklıklar hastalık havası dikkat etmek lazim
-
- Official Post
Ani İnişli cikisli sıcaklıklar hastalık havası dikkat etmek lazim
Valla sabah kalktım baş ağrısı gece oldu hala baş ağrısı. Çok pis hava var.
-
-
Sezonu açıyoruz
İlk kar bize de düşer umarım
Herkese iyi geceler ve iyi forumlar
-