Ferhatpaşa için Ümraniye'yi baz alıyorum ben. Meteogram da kky verdiğine göre 210 rakım da kar tanesini yakalarım .
Ferhatpaşa için Ümraniye'yi baz alıyorum ben. Meteogram da kky verdiğine göre 210 rakım da kar tanesini yakalarım .
Hocalarım 180m rakımda kar görebilir miyim en azından havada? Bu arada herkese selam kışçılar olarak yavaştan gelmeye başladık siteye
Hocalarım 180m rakımda kar görebilir miyim en azından havada? Bu arada herkese selam kışçılar olarak yavaştan gelmeye başladık siteye
Bildiğim kadarıyla çok rahat görürsün umarım yağar havada görsek bile şükür
Zümrütevler/maltepenin yükseklerinde oturuyorum ve tam bi rakım sistem bölgesi burası,
Kaç yıl önce sahil kesiminde şakır şakır yağmur yağarken buralarda diz boyu kar vardı
Şimdi bir heyecan getirir işte.Sabah ola hayrola.
Gece ve gece yarısı kocaeli gölcüğe kar mı vermiş 😎😎
Çayırova gebze sınırında 200 metrede oturan bir dostunuz olarak ben de bu konuya dahil görüyorum kendimi. Marmara konusu bize çok uzak kalıyor yüksekliğimden ötürü çok güzel şeyler gösteriyor diyagramlar yarın inşallah çok mutlu olacağız.
Zümrütevler/maltepenin yükseklerinde oturuyorum ve tam bi rakım sistem bölgesi burası,
Kaç yıl önce sahil kesiminde şakır şakır yağmur yağarken buralarda diz boyu kar vardı
Zumrutevler ugur mumcu o taraflar her potansiyelli sistemde net kar alan mahalleler oluyor
Yağış yüzünden 850 değeri gözükmüyor uzun zamandır ilk defa yağışla soğuk çakışıyor diyagramda. Sistemi merakla takip edelim barajlar açısından iyi olsun.
Aydos'ta rüzgar hızı 64 km'ye ulaştı. Başlıyoruz sanırım panjurlardan ses geliyor burada da.
Hocam 23 nov 06 utc var mı burda yağış Avrupa yakası boğaza yakın yerler hariç zayıf gösteriyor
Hocam 23 nov 06 utc var mı burda yağış Avrupa yakası boğaza yakın yerler hariç zayıf gösteriyor
Buyurun.
kurtköyde perdeler havalanmaya başladı. başlıyoruz.
Kaynana kalmaya geldi yarın kar geliyormuş dedim ay ben yarın döneyim kar yağarsa gidemem dedi.. seviyorum seni havaforum 🤭
Çekmeköy 19.7 derece
Okmeydanı 18,4 ☺️