- Official Post
Kapattık. doğum günün kutlu olsun. Ailenle sevidklerinle daha nice yaşlara
Teşekkür ederim Hakan abi sağol varol.
Kapattık. doğum günün kutlu olsun. Ailenle sevidklerinle daha nice yaşlara
Teşekkür ederim Hakan abi sağol varol.
İyi geceler herkese.
Geçen gece benzer kaza tuzla e5 te de vardı. Ama basına yansımadı. Şu makas atarak gitme işine ağır yaptırımlar gelmeli
Geçen gece benzer kaza tuzla e5 te de vardı. Ama basına yansımadı. Şu makas atarak gitme işine ağır yaptırımlar gelmeli
Abi sıkı denetim, eğitim ve ağır yaptırım şart.
Serseri mayın gibi dolaşıyorlar ortalıkta. Trafiğe çıkmak istemiyorum bunlar yüzünden.
Abi sıkı denetim, eğitim ve ağır yaptırım şart.
Serseri mayın gibi dolaşıyorlar ortalıkta. Trafiğe çıkmak istemiyorum bunlar yüzünden.
Aynen öyle. Hele Anadolu yakası e5 tam bir kaos. Ne zaman Eskihisar dan feribottan inip e5 e çıksam mutlaka bi makas kazasına rastlıyorum. Hele gece bu magandalar daha çok ortaya çıkıyor. Bi daha feribottan inip direk teme gireceğim bunların yüzünden
Aynen öyle. Hele Anadolu yakası e5 tam bir kaos. Ne zaman Eskihisar dan feribottan inip e5 e çıksam mutlaka bi makas kazasına rastlıyorum. Hele gece bu magandalar daha çok ortaya çıkıyor. Bi daha feribottan inip direk teme gireceğim bunların yüzünden
Maalesef Tem'de de durum aynı abi.
Gecenin 2 si kilit olmuş otoban niye makas atan haysiyetsiz 3 araca birden çarpmış.
Hafta içinde 4 gece kazadan trafik vardı.
Bütün Hava forum ailesine iyi geceler...
Günaydın arkadaşlar
Günaydın Değerli Arkadaşlar.
Arkadaki araba resmen yok olmuş, muhtemelen karşı şeritten uçarak gelip Nissan'ın üzerine düşmüş ki Nissan da baya hasar almış. Çok merak ediyorum nasıl bir hız yaptığını o yolda, giderken yanında suçsuzları da öldürüyorlar en çok üzüldüğüm nokta o.
Günaydın iyi pazarlar herkese🍀
Günaydın HF
Günaydın mutlu pazarlar
İyi geceler Hava Forum
Bu ruh hastası teröristin tutuklanması lazım bu kadar takipçi sayısına ulaşmış ülke için zararlı hale gelmiştir.
İyi geceler arkadaşlar