Herkese başarılar.

HF 2023 YAZ LİGİ YARIŞMASI 16(23.09.2023) GENEL YORUMLAMA
- Samet
- Closed
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Samet
Approved the thread. -
Başarılar hf 😊
-
Başarılar arkadaşlar.
-
Başarılar.
-
Başarılar herkese😊
-
Başarılar.
-
Cümleten başarılar arkadaşlar
-
Artık son düzlüğe gelindi. sooner33 ve Ubeydullah'ınBabası kora kor bir mücadele içindeler. İkisini de şampiyon yapın gitsin. Samsun'a ve Rize'ye herhangi bir ödül verilmemesi ,müspet olur...(arada Ordu da atak yaparsa, ona da aynı şekilde ödül verilmemeli)
-
Yine gecesi zorlayacak bir istasyon.Herkese başarılar.
-
Herkese başarılar.
-
İl ilçe tahminler kısmındaki Malatya Merkez istasyon ile Malatya Yeşilyurt istasyonu aynı ortak istasyon.
-
Herkese başarılar.
-
-
Artık son düzlüğe gelindi. sooner33 ve Ubeydullah'ınBabası kora kor bir mücadele içindeler. İkisini de şampiyon yapın gitsin. Samsun'a ve Rize'ye herhangi bir ödül verilmemesi ,müspet olur...(arada Ordu da atak yaparsa, ona da aynı şekilde ödül verilmemeli)
İnşallah o hafta bu haftadır tam isabet yaparsın🤣
-
Paylaş tahminini de ne yazmayacağımızı bilelim
Yakin zamanda 😀😃
-
Yakin zamanda 😀😃
Orta ve doğu karadeniz tayfayı karşısına almış , artık gemisini asla yüzdüremez ,ufak bi rüzgarda alabora olacaktır
-
Başarılar diliyorum.
Malatya için de sakin bir cumartesi diliyorum
MALATYA:
-Tabi efendim.
-
Yakin zamanda 😀😃
İnşallah o hafta bu haftadır tam isabet yaparsın🤣
"Nadañı terk ettin yareni arzularsın."
Niyazi Misri'nin sözleriyle bu haftaki yarismaya motive olan Samsun-Ordu-Rize ve Doğu Marmara destekli gruba selamlarımı iletiyorum. Kendilerine Reisin ilgili videosunu yeniden izlemelerini tavsiye ediyorum.
-
17/32 MGM
-
Tahmin işi tamamdır..