Ey kabir ehli kalkın silkelenin biraz
Havada uçuşan kar tanelerini selamlayacagiz haftaya.. Esk.
Belki bir supriz olur aşağılara kadar inmeyi başarmış bir dek vurur merkezi 2-3 cm kar alırız.
Ey kabir ehli kalkın silkelenin biraz
Havada uçuşan kar tanelerini selamlayacagiz haftaya.. Esk.
Belki bir supriz olur aşağılara kadar inmeyi başarmış bir dek vurur merkezi 2-3 cm kar alırız.
Arpege 19-20sinde bölgemiz için iyi yağış öngörüyor. Burdan bütün modelleri yanına çekersen seni artık kral ilan edeceğim
Arpege 19-20sinde bölgemiz için iyi yağış öngörüyor. Burdan bütün modelleri yanına çekersen seni artık kral ilan edeceğim
Yapmışlığı var
Bakamadım bölge adına kötü mü geldi modeller
Bakamadım bölge adına kötü mü geldi modeller
Eskişehir ve kütahya adına bizim kuru soğuk çektiğimizi düşünürsek bence gayet iyi istanbul karadenize bakarsak kötü bakış açısına bağlı yağış miktarları son ana kadar değişiklik gösterir süprizlere açık olmak lazım..
Yapmışlığı var
Varan 1: Gfs 19'u için yağışı arttırdı
Batılaya batılaya sistemi avrupaya atmasın bu gfs
Böyle soğuğa nasıl ab patlamaz
Eskişehir özelinde bir bilgi vermek isterim, 18 şubat perşembe akşam saatlerinde sağlam kar var. Diyagramlarda belirmeye başladı.
Denizli için tahminleriniz nelerdir sayın hocalarım
Denizli için tahminleriniz nelerdir sayın hocalarım
Merhaba,
Denizli, 20 şubat sisteminde dekler ile kar yağışı görebilir.
Derin Kütahya devrede.
Merhaba,
tamamdır cevaplarınız için çok teşekkür ederim hocam 🙏🏻
tamamdır cevaplarınız için çok teşekkür ederim hocam 🙏🏻
Rica ederim ne demek.
Ecmwf bölgeyi resmen bicmis.kus etmiş. Sistemi de doğuya atabildigince atmış. Yine kestane olursa bu sistem de yıllardır boşa bakıyoruz sistem ongorulerine.
Merhaba,
Deklerin Denizli'ye kadar uzanması imkansıza yakın hocam.Denizli maalesef kuru soğuk çekecek bu sistemde.
Deklerin Denizli'ye kadar uzanması imkansıza yakın hocam.Denizli maalesef kuru soğuk çekecek bu sistemde.
Bence de En son Uşak-Afyon hattına kadar gelir
peki 3 günlük içinde sürprizler de mümkün değil mi? mesela sistem iyice batılayabilir bu mümkün bir şey diye biliyorum. ya da egede bi ab patlama olasılığı var mıdır?
peki 3 günlük içinde sürprizler de mümkün değil mi? mesela sistem iyice batılayabilir bu mümkün bir şey diye biliyorum. ya da egede bi ab patlama olasılığı var mıdır?
Düşük bir ihtimal olabilir ama çok zor
Düşük bir ihtimal olabilir ama çok zor
inşallah bir mucize gerçekleşir olur ya. Denizli 2 senedir sadece havada o da 10-15 dakika gibi bir süre zarfında olacak şekilde kar görüyor. iklim olarak iyice kıyı iklimine doğru kaydık resmen...