Konum neresi acaba. Merkezde çok ince bir örtü var zira
Yeşillik alanlar için söylemiştim hocam
Konum neresi acaba. Merkezde çok ince bir örtü var zira
Yeşillik alanlar için söylemiştim hocam
Çay 27.8 olmuş. Aslında coğrafi olarak şanslı ama bulutları da son damlasına kadar sömürüyor, her seferinde hayran bırakıyor
Yağış 54 kg oldu. Dağlar beyazladı ilçede sulu kar var Sütçüler
Acıpayamda şuan tipi var
Eskişehiri şu an karadenizden gelen zayıflamış kütleler vuruyor ancak akşam üzerimizde 1 saat duran açık yeşil kütlelerden daha iyi yagış bırakıyor
Kütahya 14 cm Afyon 5 cm almış buna da şükür
Kütahya sağlam bir kasım sistemi yaşamış oldu. Güzel başlangıç yaptık inşaAllah böyle devam eder.
Eskişehire geceden beri tatlı tatlı bir kar yağıyor
Toplam yağışlar;☔️
Afyonkarahisar, Sandıklı, SANDIKLI/AKDAĞ TABİAT PARKI | 36,0 |
Afyonkarahisar, Sinanpaşa, SİNANPAŞA/TAZLAR KÖYÜ | 30,5 |
Afyonkarahisar, Çay, ÇAY | 28,6 |
Afyonkarahisar, Sinanpaşa, SİNANPAŞA | 28,5 |
Afyonkarahisar, Sinanpaşa, SİNANPAŞA/TAŞOLUK BELDESİ | 22,9 |
Afyonkarahisar, Sinanpaşa, SİNANPAŞA/TINAZTEPE BELDESİ | 22,6 |
Afyonkarahisar, Sandıklı, SANDIKLI/ÇUKURCA KÖYÜ | 20,1 |
Afyonkarahisar, Merkez, AFYONKARAHİSAR/OLUCAK KÖYÜ | 20,0 |
Afyonkarahisar, Bolvadin, BOLVADİN/KEMERKAYA KÖYÜ | 19,9 |
Afyonkarahisar, Hocalar, HOCALAR | 18,9 |
Afyonkarahisar, Kızılören, KIZILÖREN | 17,6 |
Afyonkarahisar, Sandıklı, SANDIKLI /BALLIK KÖYÜ | 17,5 |
Afyonkarahisar, Sinanpaşa, SİNANPAŞA/ÇATKUYU KÖYÜ | 16,5 |
Afyonkarahisar, Çay, ÇAY/DEVEDERESİ KÖYÜ | 16,5 |
Afyonkarahisar, Sultandağı, SULTANDAĞI/YAKASENEK | 16,2 |
Burdur, Bucak, BUCAK/KARACAÖREN | 103,0 |
Burdur, Gölhisar, GÖLHİSAR/ELMALIYURT MEVKİ | 24,0 |
Günaydınlar, kasım sonu sistemi kesinlikle takip edilmeli
Günaydınlar, kasım sonu sistemi kesinlikle takip edilmeli
Hocam dünkü sistemle kıyasladığımız zaman nasıl bir sistem olabilir sizce
Hocam dünkü sistemle kıyasladığımız zaman nasıl bir sistem olabilir sizce
Hocam ben 7-8 yıldır meteoroloji takip ediyorum ve tecrübeme dayanarak söylüyorum ki eskişehir'e çok kar yağması için cephe sistemleri değil de egede alçak basınç alanının oluştuğu bir sistem gereklidir. Kasım sonu sisteminde egede alçak basınç oluşma ihtimali var.
Hocam ben 7-8 yıldır meteoroloji takip ediyorum ve tecrübeme dayanarak söylüyorum ki eskişehir'e çok kar yağması için cephe sistemleri değil de egede alçak basınç alanının oluştuğu bir sistem gereklidir. Kasım sonu sisteminde egede alçak basınç oluşma ihtimali var.
Umarım beklediğiniz gibi olur hocam bembeyaz bir eskişehir nasıl olur merak ediyorum
Hocam son çıktılar pek mutlu etmedi sanki toplam kar yağışı senaryoları siz ne düşünüyorsunuz
Hocam son çıktılar pek mutlu etmedi sanki toplam kar yağışı senaryoları siz ne düşünüyorsunuz
Sistemi çok inceleme fırsatım olmadı ama daha 7-8 günlük vade var. Sistemin 2 aralığa sarkabileceğini düşünüyorum. Cuma gününe doğru yavaştan belli olur iyi mi kötü mü sistem.
GFS sabaha göre güzel güncelleme yapıyor, daha doğulu.
Sistemi çok inceleme fırsatım olmadı ama daha 7-8 günlük vade var. Sistemin 2 aralığa sarkabileceğini düşünüyorum. Cuma gününe doğru yavaştan belli olur iyi mi kötü mü sistem.
Tamam hocam değerli yorumlarınızı bekliyoruz
SnowLover03 hocam sizin de süreçteki şu ana kadar yaptığınız yorumlar ve bilgilendirmeler için teşekkür ederiz
Kasım sonu sistemi için diyagramda senaryo ortlamaları 0'ın altına indi. Yağışlarda da hareketlilik var.
SnowLover03 hocam sizin de süreçteki şu ana kadar yaptığınız yorumlar ve bilgilendirmeler için teşekkür ederiz
Ne demek hocam her zaman