Dün Afyon bolge müdürlüğüne gönderdim usak en yüksek 36.4 açıkladı kaç aydır yanlış ölçüm yapıyorsunuz dedim hata var kontrol edin diye kaçıncı yazisim bugün normale döndü gibi cimere yazacaktım şimdi devlet memuru diye durduk yere ceza almayalım arkadaşın biri direk uyarı yemişti başka bir olaydan dolayı cimere başka kurumu sikeyet etmişti.
İç Ege, Batı Akdeniz ve Eskişehir Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
3 gündür takip ediyorum normale döndü istasyon mail ata ata düzelttik haziran ayında 40 mi 41 mi ne gördü diye rekor kırdı haberi vardı o da hatalı aslında da
-
-
Tekrar bozulmuş yine mesaj attım 3 derece fark var
-
Hocalarım tercih sonuçları açıklandı Bir Afyonlu daha gidiyor yeni Rota Kocaeli 1 ay daha Afyondayım inşallah güzel aksiyonlar yaşarız
-
Hocalarım tercih sonuçları açıklandı Bir Afyonlu daha gidiyor yeni Rota Kocaeli 1 ay daha Afyondayım inşallah güzel aksiyonlar yaşarız
Hayırlı olsun insallah.
-
Hayırlı olsun kardeşim. Artık sen de ben gibi Dekçi oldun demek.
-
Hayırlı olsun kardeşim. Artık sen de ben gibi Dekçi oldun demek.
Teşekkür ederim hocam Dekçi oldum yüzümüz güler inşallah
-
Kocaeli çok güzel bir şehirdir, genellikle kış ayları aksiyon lu geçer , çok güzel bir şehre gideceksin, hayırlı olsun , hangi bölümü kazandın abim ?
-
Kocaeli çok güzel bir şehirdir, genellikle kış ayları aksiyon lu geçer , çok güzel bir şehre gideceksin, hayırlı olsun , hangi bölümü kazandın abim ?
Teşekkür ederim abim Bilgisayar mühendisliğini kazandım
-
Hayırlı olsun. Memleket havadislerini çoğunlukla sizden alıyorduk. Diğer hemşehrilerimiz inşallah yalnız bırakmazlar
-
-
Afyon Sinanpaşa ilçesine bağlı Kırka beldesinden büyük orman yangını çıktı ve hala kontrol altına alınabilmiş değil. Afyon'un Karadenizi yanıyor maalesef. Bu sene merkezde de normaline göre çok yangın çıktı. Hıdırlık Erkmen Zafer kent ormanı ve Değirmenayvalı'da yangın çıktı. Genelde yangın çıkmazdı ya da senede bir defa çıkardı. Bilerek ve kasten yakıyorlar ormanları. Yakanların ciğerleri yansın inşaAllah.
-
-
Diyagram çok güzel gözüküyor
-
Kuruduk tükendik yağışlar başlıyor herhalde
-
Güzel bi döneme giriyoruz sonunda
-
Radarı takip edelim Akşam saatlerinde merkez güzel kütle yakalayabilir
-
-