- Official Post
Cuma gecemiz mübarek olsun..
Cuma gecemiz mübarek olsun..
Allah razı olsun arkadaşım.Sağol
Cuma gecemiz mübarek olsun, hayırlı akşamlar herkese.
İyi akşamlar Hava Forum.. cuma geceniz mübarek olsun Rabbim kalbinizden geçen her duayı kabul etsin...🌸
İyi akşamlar Hava Forum ailesi...
SubhanAllah
Cuma gecemiz mübarek olsun kardeşlerim
Bol bol dualar edelim inşallah bu zor günlerde
Cuma gecemiz mübarek olsun.Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah🤲🏻🌼
muratT Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Hocam allah razı olsun.
Bir şeyler söylemek istiyorum. Çok üzülüyorum canların yitip gitmesine hem de göz göre göre. Şehirler resmen yıkıldı ölenlerle birlikte olmeyenlerin de hayatı durma noktasına geldi bunca yıkım acı travma nasıl atlatilacak bilmiyorum. Allah sabır versin rahmetini esirgemesin. Bugün kar yagisini gördüm ayderde. Ne kadar güzel bir vatanımız var. İnşallah milletçe bu zor günleri asarız. Mutluluklar sevinçler güzel aydınlık günler görürüz. Hayırlı cumalar
Diyanet İşleri Başkanlığı açıkladı: Depremlerde yaşamını yitirenler için yarın cuma namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılınacak.
Hayırlı geceler Hava Forum. 🌙
Hayırlı Geceler Hayırlı Cumalar HF
İyi geceler
Putin bu kış Avrupa'da donacak dedi ne tesadüf ise Avrupa neredeyse hiç salınım almadı İspanya uzun süredir 20°lere oynuyor.
İtalyan forumlarından kar haberleri çok az geldi geçmiş senelerde kıta ortasına -14,-16 lar kümelenirdi hareket etmezdi. Kısaca sorun birtek bizde değil koca Avrupa kıtasında.
Kışı Aralık gibi Amerika Kanada, Ocak gibi japonya Kore Çin yaşadı bize ve Doğu Avrupa'ya da Şubat başı ufak bir salınım verdi
Ne oldu kuzey kutbuna ne oldu sibiryaya nereye gitti bu Sibirya, yıllardır saf Sibirya görmüyoruz aktifliğinden bahsediyorduk karla kaplı alan oldukça fazlaydı kış başı. bu salınımlarla emekliye mi ayrıldı...
Çok sınırlı ve umutsuzum bir nevi içimi döktüm yaşanacak veya yaşanabilecek olayları düşünmek beni geriyor...
Bu birlikteliğimiz daim olsun...
İyi geceler.
Hayırlı geceler HF..
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!