Alper Tunga'dan 1.5 hafta sonra Dede Korkut gelirse çok güzel olur
2024 Kışı Yorum ve Analizler
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hocam Dede Korkut sistemi gelirse benim video bu
-
Teşekkür ederim
Kontrol BİLE nasıl kırpmış soğuğu :))
Dede balyoz bana göre aniden pörtler
Ve şundan 24/36 saat sonra gelme ihtimali daha gerçekçi
Tunga kıl kuyruk sistem olabilir ama akabinde deli bir ayaz ortamına sokuyor ülkeyi , tam balyozluk ortam severiz
( Tunga’ya hiç balyoz demedim , öyle bir başlık açmadım , çok kritik önemde sistem dedim ve öyle halen , kışı kurtarmak için almalıydık )
Hocam yani açıklamak istediğiniz, Alper Tunga Sistemi kışın başlangıcı ve gelmesi muhtemel olan sistemlerin altyapısı, hamuru, çamuru, betonu, demiri. Bu sayede altyapıyı oluşturup bize balyozu indirecek diyorsunuz yani. Yanlış mı anladım hocam? Saygılar
-
Efendim hocam
-
Efendim hocam
Genç Bilge Sinerjik ve mütevazi kardeşim
Ronaldo mu Aksak Asabi Emir Timurlenk mi karar vermen lazım artık 😀
-
Hocam 2017 Ronaldo olsun bence
-
Bu Tunga sistemi önce İzlanda dediler
Sonra polar dediler
Sonra Sibirya dediler
Şimdi gene İzlanda oldu iyi mi
Kim karar veriyor bu işe merak ettim 🤔
-
Bu Tunga sistemi önce İzlanda dediler
Sonra polar dediler
Sonra Sibirya dediler
Şimdi gene İzlanda oldu iyi mi
Kim karar veriyor bu işe merak ettim 🤔
Aksak Asabi Emir Timurlenk Hocam
-
Aksak Asabi Emir Timurlenk Hocam
Nasıl olsa 11.000 simetrisini bozdum , yaz yazabildiğin kadar 🚀
Fakat SSW konusu hala büyük soru işareti
Split mi Displaced mi her şekle bürünüyor
Mart sonuna kadar bize uyku heram 🤣
-
İkisi birden olmuyor mu hocam Ben ikisinden de razıyım. Başlarda Ronaldo'ydum sonra Emir Timurlenk oldum. Kariyer çok garip ilerliyor
-
Katarina sistemi bu dansöz gibi kıvırmasından belli
-
Sistemler asena gibi vallaha öyle böyle kıvırma yok bi oturtamadılar şu sistemi
-
Sistemler asena gibi vallaha öyle böyle kıvırma yok bi oturtamadılar şu sistemi
Camideyiz kapalıyız 😀
O kavramlar çık aklımdan
-
Ay ortası olası "Dede Korkut" sistemi için çok heyecanlı güncellemeler bizi bekliyor gibi.Özellikle soğuğuyla her türlü Alper Tunga'dan çok daha etkili olabilecek bir sistem gibi görünüyor. Cold.EFso hocamızın da dediği gibi "Titreten Soğuklar"
Çok teşekkür ederim değerli arkadaşım
Adım Adım sertleşen sistemler tezimiz hedefine emin adımlarla ilerliyor
Sistem isimlerini akılda kalsın diye seçiyorum
Dikkatli olmaya çalışıyorum
Alper Tunga da zor geleceğini zorlayacağını tahmin ettiğim için de özenle seçtim
Bu heyecanı hep birlikte sinerji ile yaşıyoruz
Ve heyecan daha da artacak kısmetse
Modele % 100 bağlı kalmak özgür düşünceye engeldir , özellikle benim konsantrasyonumu bozuyor Gfs çıktıları , bakmamaya çalışıyorum hatta ( 192-300 arasına 😀)
Modeller 9-10-11-12 için Dev balyoz gösterirken aklımı çelmeye çalıştılar ama gram taviz vermedim , anca Doğu kesimleri etkileyecek sistem olur ve olmalı da dedim
Bize Titreten soğuklar ( ülke sistemi ) gerekli
Bunun için de şartlar olgunlaşmalı ve iyi gidiyor süreç son güncel verilere göre
Hep beraber sisteme , titrettin bizi diyeceğimiz günler de gelecek , Loading 🚀
🥶
-
hocam 4-5 şubat güneydoğu yoğun kar yağışının ardından 6 şubatta kısa bi ısı artışıyla yağışların en yoğun kısmı yağmur olarak görünüyor şu an ki güncellemede sizin görüşünüz nedir acaba ilgilenirseniz sevinirim iyi forumlar
-
ECM’nin üfürükten yer seviyesi beklentisi
Eyyy ECM sen kimsin kim ???
İstanbul’u bir gıdım tanısan böyle 2 m olmayacağını bilirsin
850 bıçak gibi kesilecek
Ümraniye Çekmeköy Sancaktepe bön bön bakacak öyle mi
İstanbulda 20 km batıda soğuk varsa bu polar bölgeler öyle bir soğur ki ağzın açık kalır ECM
İstanbul soğuması elekli yapıdadır
Diğer çıktıların da böyleyse var git yoluna
-
Alper Tunga Sistemi geliş süreci beni çok yormuştu
Türkiye’de ilk bu sistemi Sadece ve Sadece Hava FORUM’da biz ilan ettik
Soğumayı -10 civarı bekliyordum ama sistemin ikinci yarısı zaten ona erişiyor
İstanbul sayfasında sözde vorteks ( aslında ) siklon tartışmaları beni daha da çok yordu
Ağzımızı açmaya , yorum yapmaya korkar olduk
Yorumumu hakir görüp benim için üzülen mi dersin , görürsün sen full yağmur yağacak diye dalga geçeni mi , türlü türlü yaklaşımlar
On binler foruma akınca ekstrem tepkiler de normal
Ama ben zaten farklı bakış açısı getirmeye çalışan , klişe kalıpları yıkmaya çalışan , yeri gelir modellere posta koymaya çalışan bir insanım , benim için öyle düşüneceğine belki yanlış anlıyor yada yanlış biliyorsundur
Bugüne kadar hiç bir mesajı ( beni etiketlemediyse ) alıntılayıp Sen yanlışsın deme kibri göstermedim , yanlışsa bana göre yanlıştır belki , atmosferde kesin cevap sayısı olan konu çok azdır
Neyse , tepeden bakan her yaklaşımı reddediyorum
En büyük hobim ve challenge alanım uzun vadeye dönüyorum
Zaten 8 Şubat Saat 23.59’a kadar İstanbulda belli yüksek noktalar bilek boyu kar almazsa Diskoya atacaklar beni ve hiç konuşamayacağım 😀
Uzun vadede DEDE KORKUT ( Titreten Soğuklar ) Sistemi artık kadraja girmiş bulunuyor
Allah utandırmasın , isabet ettirsin , bereket versin bize bol bol⛄️🥶
17-22 Şubat civarı beklediğim bu sistem oldukça ciddi ve geniş alanda etkili , Sibirya ağırlıklı ( tam doğulu değil ama ) sağlam bir balyozdur
Sistem için başlık da açabilirim ama bu gece ve yarın da Alper Tunga iyice netleşsin ondan sonra açabiliriz yada bu başlığı değiştirebilirim
Hayırlı mübarek olsun
-
Sağol. Varol . Cold efso. Hocam
-
İstanbul sayfasında sözde vorteks ( aslında ) siklon tartışmaları beni daha da çok yordu
Yorumumu hakir görüp benim için üzülen mi dersin , görürsün sen full yağmur yağacak diye dalga geçeni mi , türlü türlü yaklaşımlar
Ama ben zaten farklı bakış açısı getirmeye çalışan , klişe kalıpları yıkmaya çalışan , yeri gelir modellere posta koymaya çalışan bir insanım , benim için öyle düşüneceğine belki yanlış anlıyor yada yanlış biliyorsundur
Bugüne kadar hiç bir mesajı ( beni etiketlemediyse ) alıntılayıp Sen yanlışsın deme kibri göstermedim , yanlışsa bana göre yanlıştır belki , atmosferde kesin cevap sayısı olan konu çok azdır
Zaten 8 Şubat Saat 23.59’a kadar İstanbulda belli yüksek noktalar bilek boyu kar almazsa Diskoya atacaklar beni ve hiç konuşamayacağım 😀
Uzun vadede DEDE KORKUT ( Titreten Soğuklar ) Sistemi artık kadraja girmiş bulunuyor
17-22 Şubat civarı beklediğim bu sistem oldukça ciddi ve geniş alanda etkili , Sibirya ağırlıklı ( tam doğulu değil ama ) sağlam bir balyozdur
Sistem için başlık da açabilirim ama bu gece ve yarın da Alper Tunga iyice netleşsin ondan sonra açabiliriz yada bu başlığı değiştirebilirim
Hayırlı mübarek olsun
ORTA VE DOĞU KARADENİZ kıyıları metreleri hazirlasın diye yorumladım.
-
Hayırlı mübarek olsun
Ulkemizin batisini da etkileyecek mi hocam
-