şentepe lapa lapa güzel yağıyor ama tutması imkansız

Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
ssıssıcssıssıcak çikolatam ve keyfim😎😎
-
-
Gfs çözünürlüğü düşük olması sebebiyle rakım sistemlerinde başarılı bir model değil, yanıltıyor. Ama bu sene özellikle orta vade uzun vadede gayet iyi ilerliyor. Ecmwf modelinin ise kısa vadede tahminleri daha başarılı. İcon ise Ankara özelinde söylüyorum kesinlikle iyi bir model değil, bakmaya gerek dahi yok.
-
Gfs çözünürlüğü düşük olması sebebiyle rakım sistemlerinde başarılı bir model değil, yanıltıyor. Ama bu sene özellikle orta vade uzun vadede gayet iyi ilerliyor. Ecmwf modelinin ise kısa vadede tahminleri daha başarılı. İcon ise Ankara özelinde söylüyorum kesinlikle iyi bir model değil, bakmaya gerek dahi yok.
Arpege nasıl sizce hocam
-
Arpege nasıl sizce hocam
Zaman zaman tutarlı tahminler yapan bir model. Kısa vadede gözardı edilmemeli.
-
gfsde umarım 25 aralık için istikrar görürüz
-
Azor sıkıntıya girmiş bu güncellemede
-
yine fena gelmiyor gibi bakalım
-
girer, çıkar, ezilir, düzelir.. O vadede her şey olur.
-
biraz daha doğudan geliyor gibi
-
İncek konumum 1250 metre halen yağmur var değişik bir sistem oluyor normalde en ufak yağış bile bu tarz saf kar olurdu hayırlısı sabaha bakalım nasıl bir şey olacak benim mesai tamam
-
İncek konumum 1250 metre halen yağmur var değişik bir sistem oluyor normalde en ufak yağış bile bu tarz saf kar olurdu hayırlısı sabaha bakalım nasıl bir şey olacak benim mesai tamam
kky yagmura dondu bizde de
-
en azından sistemi yok etmedi ama şeklini değiştirdi
-
Bi bakmışız doğu/güneydoğu Anadolu sistemi bi bakmışız Yunan’a gitmiş bi bakmışız iç Egeyi Ankarayı gömmüş çok değişir
-
Soğuk tarafta olacağımız netleşti gibi -
Bi bakmışız doğu Anadolu sistemi bi bakmışız Yunan’a gitmiş bi bakmışız iç Egeyi Ankarayı gömmüş çok değişir
aynen öyle daha çok değişir bu sistem hatta yok olabilir bile
-
haydaa 258h de yukardan destek geldi
-
13mm yağış düştü. Bunun yaklaşık 6mm si kar olarak yağdı. Eğer direk kar başladaydı, şuan 20cm ye yaklaşmıştık...
-
Bu arada bu çok epik bi güncelleme oldu kolay kolay görmeyiz bu deseni koridoru öyle bi açtı ki bize
-