Bu yağışı bırakıp nasıl uyuyacağım..
Ankara Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Merkez yeşeriyor biraz
-
Bu yağışı bırakıp nasıl uyuyacağım..
Vallahi hocam mesajı attık ama uyku tutmadı kızılcahamamdan inen kütleleri takip ediyorum😅
-
Beklemeye değdi yeşil daldı merkeze güzel yağıyor
-
Altındağda kaldırım ve yollar dışında her yer bembeyaz 1-2 cm örtü var. Mart nisan ayında yağan gibi neden betonda tutmuyor 😃
-
Altındağda kaldırım ve yollar dışında her yer bembeyaz 1-2 cm örtü var. Mart nisan ayında yağan gibi neden betonda tutmuyor 😃
Bende tam çözemedim onu ama yollar ufaktan beyazladı burada
-
ben de bunu cok dusundum sanirim yer sicakligiyla alakali hava bi anda sogumasindansa yavas yavas sogumasu daha iyi sanirim anlamadim
-
Kar hızlandı baya karşı binadan görüyorum resmen lapa lapa.
-
Kuzeydoğumuzdaki kütleler bir yanaşsa neler olacak ama gelmek istemiyorlar galiba 😃
-
nem acigi bu saatten sonra iyice azalir radarda gordugumuz merkezin guneyindeki yirtilmalar azalir
-
Günaydın Eryaman sadece ışıklarrdan belli olan hafif bir yağış var. Arabalar çimler hafif tutmuş beton zeminler tutmamış
-
Arkadaşlar farkında mısınız ama sonbahardayiz. Daha kış gelmeden mis gibi kar gördük üç gündür. Sizin yüzünüzden ben de heyecanlandım erkenden kalktım baktım topraklar ve ağaçlarda birikinti var. Beton temiz. Havada uçuşan taneler var.
-
Bu geceki yağışları en doğru Ecmwf tahmin etti. Diğer modeller tökezledi.
-
Güne kar yağışı izleyerek başladım ❄️ Ben çıkana kadar kesildi ama olsun Günaydınlar ✨
-
-
Şehir içinde artık 0 derecede yağan kar etkili olmuyor. Birkaç yıldır onu deneyimlemiş oldum. En az -2/-3'ler gerekiyor bu tarz yağışlarda.
-
İncekte güzel bir birikim olmuş gece 4-5 cm eklemiş az önce arabayı temizledim, ince ince orta şiddet yağıyor. Aşırı sis var görüş mesafesi 2-3 metredir en fazla kardan dolayı muhtemelen. -2 dereceyiz
-
ECMWF yağışı bu saatlerde kuvvetlendiriyordu ancak kar yağışı kalmadı radarda.
-
Gece çok güzel biriktirmiş yollar dahil 4 5cm ekleme yapmış.
-
Çalıştığım yerden 1250 mt mamak lalahan tarafı
-